- 5 Nisan 2015
- 722
- 797
- 103
- 31
Hayirli olsun kizlaar darisi basimiza ins :) ben ara ogun yapmadigim zaman midem bulaniyo. Mide bos kalmayacak onu anladim. Dun ilk defa kustum. Ins. Ilk ve sondurBenimde gidene kadar felaket midem bulaniyodu :) duyunca gecti :) ama su an yine basladi eve gelince. bisey yiyemiuorum ben siz neler yapiyosunuz mide bulantisi icin
Ben de birden ogurup kustum canIm. Otobusteydim, midem bostu. Birden ter basti Allahtan posetim varmis :)Kızlar size bir soru.m var8 haftalık olduk kalp atışı her şeyi iyi miğde bulantım hiç mide bulantım yok ama bir anda öğürüp kusuyorum yani yine bulantım olmadan kusuyorum oda hani nadir çok dün ikincisi oldu çok garip geliyor sizce normal mi bulantısız kusma
canım benim de yok merak etme bende 7. haftamdayım:)Slm kızlar bende aralık annesiyim 18,aralık Allah kısmet ederse... 7.hafta 4 günlük hamileuim hiç bir belirtim yok çok takıyorum ne miyde bulantısı ne kask ağrısı ne goğus hiç bişey... Öyle hiç belirtisi olmayan varmı?
Vala biz herkese soyledik.ben hic bir is yapmiyorum.bosver kimseyi dinleme sen bebegini kendini dusun canim. Benim butun gun midem bulaniyo zaten bisey yoyemiyorim halsizim bisey de yapamam. O eskide kalmis dersin oyle soyleyenlere dikkat et canim bosver millet hep konusur. eskiden herkes hemen hamile kaliyomus ne dusuk ne bisey varmis simdi hicbi sorun olmamasina ragmen 1 bucuk yilda hamile kaldim ben.etrafta hep dusuk duyuyoruz. artik baska bi zamandayiz salla herkesi.daha benimki 5haftalık canım bugun keseme bakıcak kontrol var hayırlısıyla baksaydı artık sürekli korkuyorum eşim çok üzerime düşüyor bişiy olcak diye görümcemde kızıyor biz agır kaldrıdık uzandık herşey yaptık sen kardeşime bakma diyor dikkat ettikçe bişey çıkar diyor sinirlerimi hoplatıyolar .benim ilk bebeğim oyuzden anlayışla karşılayacaklarına laf söylüyolar eşim duysa kızardı allahtan duymadı .nazlanan ay uy diyen hamileleri anlamıyolarmış nevarmış benim kasıklarım ağrıdığı için sürekli sızlanıp kalkıyorum diye laf vuruyolar hayırlısıyla şu çocuğa göz değmeden bi kalbini dinleseydim herkezden saklıyordum baktım sürekli ağır kaldıryorum mcbur sölemek zorunda kaldım yaptırmasınlar diye bu seferde esirgeme diyorlar sinir oluyorum
Benimde 7+2, pek belirti yok normaldir diye düşünüyorum..Ama benim bugün koyu renk akıntı var, dün çok üşümüştüm, başımda ağrıyor üşütmektendir diye düşündüm ama bu konuda bilgisi olan var mı?
Benim surekli midem bulaniyo cok istahsizim bisey yiyemiyorum tum gun hele sulu yemek hic yiyemiyorum. Ama sukrediyirum bu sikintlarin bin katini cekmek isteyen kac kisi var..bebisimiz bizimle olsun iyi olsun yeter. Bu arada kalp atislari icin darisi en kisa zamanda basinizaa.Hayirli olsun kizlaar darisi basimiza ins :) ben ara ogun yapmadigim zaman midem bulaniyo. Mide bos kalmayacak onu anladim. Dun ilk defa kustum. Ins. Ilk ve sondur
Bazilarinin hic belirtisi olmuyo canim.benim kuzeniminde hic.mide bulantisi olmadi 6 aylik hamile.Slm kızlar bende aralık annesiyim 18,aralık Allah kısmet ederse... 7.hafta 4 günlük hamileuim hiç bir belirtim yok çok takıyorum ne miyde bulantısı ne kask ağrısı ne goğus hiç bişey... Öyle hiç belirtisi olmayan varmı?
Hiç bile hissetmiyorm ben..peki kasık ağrn falanda mı yok senincanım benim de yok merak etme bende 7. haftamdayım:)
ilk geçen iki hafta çok sık oluyordu bende meraktan kan verip duruyordum dün hatta yine kan verdim çok iyi çıktı çok şükür ama bu hafta daha rahat çok yürürsem kasık ağrım oluyor artıkHiç bile hissetmiyorm ben..peki kasık ağrn falanda mı yok senin
Evet bende de çok yorulduğum da kasık bel oluyor ama çok nadir ve ilk haftalar adet olcakmışm gibi ağrılarm oluyordu birden kesildi.. Çok merak ediuomilk geçen iki hafta çok sık oluyordu bende meraktan kan verip duruyordum dün hatta yine kan verdim çok iyi çıktı çok şükür ama bu hafta daha rahat çok yürürsem kasık ağrım oluyor artık
yerlşirken daha çok olurmuş onlar vanım artık yerleşti de o yüzden:)Evet bende de çok yorulduğum da kasık bel oluyor ama çok nadir ve ilk haftalar adet olcakmışm gibi ağrılarm oluyordu birden kesildi.. Çok merak ediuom
Ben de birden ogurup kustum canIm. Otobusteydim, midem bostu. Birden ter basti Allahtan posetim varmis :)
morelim çok bozuk saat 2de doktordan geldim keseyi görücem diye karnıma çok bastırdı çok agrıdı karınımın et kısmının kalın oldugunu ve sıkı bi etim oldugunu keseyi zor gördüğünü söyledi mutlu olduk geldik aradan 1saat sonra şiddetli ağrım oldu lavobaya gittim kanamam geldi elim ayağım boşaldı ağlamaya başladım patronum hemen doktora götürdü çok yakın hastane doktor alttan muane etti kesende bişey yok panik yapma düşük önleyici ilaç ve iğne vercem hemen yaptır ve iç dedi. işyerine geldim birde ne göreyim masamda çiçek üzerinde ayakkabı eşim çiçek yollamış haberi bile yok aaradım(( üzülme dedi ama doktor istrat veriyim dedi bende oturarak çalışıyorum dedim otursanda yatsanda düşeceği varsa düşer korkma dedi cuma kontrole gel dedi. çok korkuyorum düşükmü oluyor korktuğum başıma geldi..... ((
saol canım deseteğin için panikledim çok ağladım ilk bebeğim olunca üzüldümDur bakalim canim ya hemen panik yapma bircok hamilenin senin gibi hafif kanamasi oluyo igne oluyolar bu topikte de var boyle arkadaslar hemen kotu dusunme keseyi de gormussunuz.bekle haftaya kalbini de duyarsiniz ama dinlen yorulma isyerinde de ayaklarinin altina destek koy uzat.
saol canım deseteğin için panikledim çok ağladım ilk bebeğim olunca üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?