Selam kızlar bende hayırlısı ile aralık annesi olucam
Hosgeldin hayirlisi olsun canimm :)
Çok geçmiş olsun..Ben hastanede serum yedim şimdi bulantısız kusmamdan dolayı 3 saatte 8 kere kusunca tuz ve su azalmış serum yedim eve gönderdiler hala kusuyorum
Gecmis olsun canim ya..dikkat et kendine yat dinlen uyumaya calis serumdan sonra rahatlar insan ama sen baya fena olmussun Allah sifa versin.Ben hastanede serum yedim şimdi bulantısız kusmamdan dolayı 3 saatte 8 kere kusunca tuz ve su azalmış serum yedim eve gönderdiler hala kusuyorum
Dinlen canim belki yorulmussundur ondan olmustur yat dinlen bisey olmaz Allahin izniylemBenimde önce pembe sonra azcık kahverengi leke geldi doktora gittim bi problem yok her sey yolunda dedi, progestan verdi ama canım sıkıldı :S
Yakamiza poset baglicaz anlasila. :) onunla gecmis olsun cnmOtobüs ayrı ben eşimle kafede oturuyordum birden bire geldi ve tutamadım ağzımda doldu tam koşarken kafenin ortasında üstüme kustum ressmen rezalettiotobüs zaten beni tuttuğu için o çok normal ben bindiğim her zaman kusuyorum
Cok gecmis olsun canim, yazinin sonuna kadar heyecandan öldum ya. Dusuk yaptim yazmasin nolur dedim icimden. Hamdolsun.. korkma, benim arkadasimda senin gibi olmstu. Dr. Istirahat verdi. Bi kac hafta yatman lazim dedi. Sonuc olarak bebisi kucaginda. Allah ol dedi mi kimse onunde duramaz. Olmaz da duserse yine kendini cok uzme. Hayirli ve saglikli olani versin rabbim. Sonucta sagliginiz daha onemli. dusuk ilaci ben de kullaniyorum. Kanamam yok ama dusuk olmasin diye. Iyi dusun ki iyi olsun canim.. haberdar et bizimorelim çok bozuk saat 2de doktordan geldim keseyi görücem diye karnıma çok bastırdı çok agrıdı karınımın et kısmının kalın oldugunu ve sıkı bi etim oldugunu keseyi zor gördüğünü söyledi mutlu olduk geldik aradan 1saat sonra şiddetli ağrım oldu lavobaya gittim kanamam geldi elim ayağım boşaldı ağlamaya başladım patronum hemen doktora götürdü çok yakın hastane doktor alttan muane etti kesende bişey yok panik yapma düşük önleyici ilaç ve iğne vercem hemen yaptır ve iç dedi. işyerine geldim birde ne göreyim masamda çiçek üzerinde ayakkabı eşim çiçek yollamış haberi bile yok aaradım(( üzülme dedi ama doktor istrat veriyim dedi bende oturarak çalışıyorum dedim otursanda yatsanda düşeceği varsa düşer korkma dedi cuma kontrole gel dedi. çok korkuyorum düşükmü oluyor korktuğum başıma geldi..... ((
Geceleri benim de midem yaniyo. Gaviskon mu iciyosun canim miden icin ? Doktora sormadan ben de icsem mi kizor işiniz kızlar şükür benim öyle bir sorunum olmadı sadece yemekten sonra yanma oluyor bende birde ara öğün yapmadığım zamanlarda onada şurup kullanıyorum çok kötü olursam.
Kendine nazar edecen canim bari anlatma :) aahh nerden dediim dersin ogururken :)Slm kızlar bende aralık annesiyim 18,aralık Allah kısmet ederse... 7.hafta 4 günlük hamileuim hiç bir belirtim yok çok takıyorum ne miyde bulantısı ne kask ağrısı ne goğus hiç bişey... Öyle hiç belirtisi olmayan varmı?
benimde akintim var canim kahverengi olmadigi surece sorun yok dedi doktorum. Idrar yolu enfeksiyonu falanda olabliyomjs usutme dikkat et dinlen.
Dinlen canim belki yorulmussundur ondan olmustur yat dinlen bisey olmaz Allahin izn
Benimde önce pembe sonra azcık kahverengi leke geldi doktora gittim bi problem yok her sey yolunda dedi, progestan verdi ama canım sıkıldı :S
progestanı bi problem olmasa da veriyor canım ben ilk gittiğim kontrolde verdi hem düşük riski hemde bebeğin tutunmasına yardımcı olmak için hiç üzülme
ayy kız benmde hiç yok yaaa nasıl hamileysembenim hiç bulantım yok anlamıyorum kusma bile yok buda beni şüphelendiriyor düşük ilaçları kullandığım için anlamıyorum bişey bugun baş dönmesi kulaklarımda çınlama filan oldu tuzlu ayran içip uzandım biraz geçti onun dışında sıkıntım yok ağrı olup tekrar kanamam olmasından korkuyorum
benimde 7. haftada oldu kahverengi akıntı bebek yumurta beslenmesinden plesenta beslenmesine geçtiğinden dolayı da olabiliyormuş. ama yine de çok dikakt etmemiz lazım.
benim hiç bulantım yok anlamıyorum kusma bile yok buda beni şüphelendiriyor düşük ilaçları kullandığım için anlamıyorum bişey bugun baş dönmesi kulaklarımda çınlama filan oldu tuzlu ayran içip uzandım biraz geçti onun dışında sıkıntım yok ağrı olup tekrar kanamam olmasından korkuyorum
ayy kız benmde hiç yok yaaa nasıl hamileysem
Benim de hic bulanymtim yok ya bende anlamıyom hamile olduğumu maşallah:) su ilk haftalar ne kadar zor geçiyor ya şöle 9 10 haftaya bi varsam allahın izniyle rahatlicam bi kalp atışlarını duysamda hamile yim desem artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?