2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Ben hastanede serum yedim şimdi bulantısız kusmamdan dolayı 3 saatte 8 kere kusunca tuz ve su azalmış serum yedim eve gönderdiler hala kusuyorum

Benimde önce pembe sonra azcık kahverengi leke geldi doktora gittim bi problem yok her sey yolunda dedi, progestan verdi ama canım sıkıldı :S

Ben hastanede serum yedim şimdi bulantısız kusmamdan dolayı 3 saatte 8 kere kusunca tuz ve su azalmış serum yedim eve gönderdiler hala kusuyorum
Gecmis olsun canim ya..dikkat et kendine yat dinlen uyumaya calis serumdan sonra rahatlar insan ama sen baya fena olmussun Allah sifa versin.

Yakamiza poset baglicaz anlasila. :) onunla gecmis olsun cnm

Cok gecmis olsun canim, yazinin sonuna kadar heyecandan öldum ya. Dusuk yaptim yazmasin nolur dedim icimden. Hamdolsun.. korkma, benim arkadasimda senin gibi olmstu. Dr. Istirahat verdi. Bi kac hafta yatman lazim dedi. Sonuc olarak bebisi kucaginda. Allah ol dedi mi kimse onunde duramaz. Olmaz da duserse yine kendini cok uzme. Hayirli ve saglikli olani versin rabbim. Sonucta sagliginiz daha onemli. dusuk ilaci ben de kullaniyorum. Kanamam yok ama dusuk olmasin diye. Iyi dusun ki iyi olsun canim.. haberdar et bizi

zor işiniz kızlar şükür benim öyle bir sorunum olmadı sadece yemekten sonra yanma oluyor bende birde ara öğün yapmadığım zamanlarda onada şurup kullanıyorum çok kötü olursam.
Geceleri benim de midem yaniyo. Gaviskon mu iciyosun canim miden icin ? Doktora sormadan ben de icsem mi ki

Kendine nazar edecen canim bari anlatma :) aahh nerden dediim dersin ogururken :)

benimde akintim var canim kahverengi olmadigi surece sorun yok dedi doktorum. Idrar yolu enfeksiyonu falanda olabliyomjs usutme dikkat et dinlen.

benimde 7. haftada oldu kahverengi akıntı bebek yumurta beslenmesinden plesenta beslenmesine geçtiğinden dolayı da olabiliyormuş. ama yine de çok dikakt etmemiz lazım.

benim hiç bulantım yok anlamıyorum kusma bile yok buda beni şüphelendiriyor düşük ilaçları kullandığım için anlamıyorum bişey bugun baş dönmesi kulaklarımda çınlama filan oldu tuzlu ayran içip uzandım biraz geçti onun dışında sıkıntım yok ağrı olup tekrar kanamam olmasından korkuyorum

ayy kız benmde hiç yok yaaa nasıl hamileysem

Benim de hic bulanymtim yok ya bende anlamıyom hamile olduğumu maşallah:) su ilk haftalar ne kadar zor geçiyor ya şöle 9 10 haftaya bi varsam allahın izniyle rahatlicam bi kalp atışlarını duysamda hamile yim desem artik:)

benimde 7. haftada oldu kahverengi akıntı bebek yumurta beslenmesinden plesenta beslenmesine geçtiğinden dolayı da olabiliyormuş. ama yine de çok dikakt etmemiz lazım.

Benim kahverengi degilde, normal beyaz akintim var canim. O da idrarda enfeksiyona neden olabiliyomus idrar tahlilimde cikti bol bol su icmem lazimmis. Dikkat et canim yorma kendini. Bidaha olmaz insallah Dedigin gibi olabiliyomus.

ayy kız benmde hiç yok yaaa nasıl hamileysem

Ne guzel kizlar ise bosverin tadini cikarin :) herkeste mide bulantisi olcak diye bisey yok.benimde 6 haftalikken basladi kusma cok nadir ama hicbisey yiyemiyorum hrrseyden tiksiniyorum cok halsizlik yapiyo hicbisraey yemedigim icin. O yuzden bol bol yiyin ne guzel Bebislerinizi besleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…