2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Kızlar bişi sorcam ya telefonumda 4 adet gebelik takip programı var hepsi günümü ayrı gösteriyo 5+2 diyende var 5+3 , 5+4 hatta biri 5+5 diyo bu neye göre değişio ya böylee hangisi doğru anlamadım.dün ultrasondada 5+1 yazıyordu haftasında. yani kaç oldum ben şimdi :))

Bende de var hepsi ayni gosteriyo canim ya:) yanlislikla son adet tarihini yanlis girmis olabilir misin acaba

selam herkese bende bu sabaha kadar aralık annesiydim..7+3 haftalık hamileydim sabah kontrolde kalp atısını göremedi doktor, dün kahverengi leke gelmişti korkup başka bir doktora gitmiştim bi sorun yok demişti, bugünse kalp atışı yoktu, doktor cuma tekrar gel dedi yine yoksa kürtaj yapacak.. çok üzüldüm ve korkuyorum..

allah allah ya..canim benim dur bakalim hemen panik yapma kanaman yok degil mi? Daha once kalp atisini gormusmuydunuz peki?

allah allah ya..canim benim dur bakalim hemen panik yapma kanaman yok degil mi? Daha once kalp atisini gormusmuydunuz peki?
Kalp atışını geçen hafta görmüştük. Dün progestan vermişti onu kullanmaya başlamıştım ama bugün malesef.. acaba diyorum dünde kalp atışı yoktu doktor mu farketmedi..Çok üzgünüm ama her şey kısmet tabiki, inşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri..

Hemen niye umutsuz konusuyosun canim dur bakalim ya..dua et hemen karamsar olma ne hikayeler duyuyoruz sadece bi leke gelmis baska doktora da git. Benim arkadasimin da kalp atisini duyamamisti baska doktora gitti o duydu. kesin bisey olmadan stres olma.

Progestan icince yaklasik 3 saat sonra asiri bas donmesi oluyor. Calisiyorsan alttan da alabiliyormussun ilaci. Agir falan kaldirma, bi yere uzanma dikkat et cnm

Merhaba arkadaslar bende bugun öğrendım dr randevum yarın umarım keseyi görebiliriz. Rabbim hepimize hayırlısını versın çok heyecanlıyım.

Kendini olumsuza şartlandırma canım. Bende ilk kalp atışını duymaya gittiğimde doktor gazdan bebeği dahi göremiyordu. Sonra alttan baktı, bu kez kalp atışını göremiyordu, bi ara hah gaz dağıldı tamam kalp atışı var dedi :) Belki senin de öyle bişeydir o yüzden göremiyorlardır.

Doktorların dediğine göre konstratsiz(ilaçsiz) mr tehlikeli degilmiş mecbur kalinmadikca 3 ay dolunca cekiliyormuş acil durumlarda ilk aydan da cekiliyormuş banadadoktorr gebeligimi ogrendigim gun hemen istedi ama esimle biz 3 ayi bekleyelim dedik

Kizlar napiyosunuz ya hic sesiniz cikmiyo? Nasil gidiyo hamilelikler?bulantiniz varmi ne var ne yok :)

Bende aynı ilacı kullanıyorum ama nezamana kadar devam edicem bilmiyorum sormayı unuttum ilacı içmeye başlayınca kasık ağrılarım gitti gibi kalp atışını duyana kadar sabırsızım doktor 1hafta dinlen dedi rapor verdi kesenin etrafnda hafif kanamalar bar korkma az az lekeler gelebilir dedi pıhtı gelmediği sürece sıkıntı yok bide kalp atışını duyana kadar dedi korkuyorum ya atmazssa die

senin bu yazını görünce bende yükledim bikaç tane daha uygulama aynı dediğin gibi farklı farklı çıkarttı :)

süper gidiyor canım bulantı kusma yok sadece kasık ağrısıyla devam ediyoruz 8+4 olduk şimdilik her şey güzel:) siz neler yapıyorsunuz ?

Ne guzel canim masallah. Bende de kusma yok ama bulanti tiksinme hicbisey yiyememe var. Acayip halsizlik yapiyo bu durum hep yatiyorum sukrediyorum tabi yine de napalim. Bizde 7+2 olduk Allahin izniyle. yemek yemeyi ozledim

Ne guzel canim masallah. Bende de kusma yok ama bulanti tiksinme hicbisey yiyememe var. Acayip halsizlik yapiyo bu durum hep yatiyorum sukrediyorum tabi yine de napalim. Bizde 7+2 olduk Allahin izniyle. yemek yemeyi ozledim

benimde yemem de azalma var ama çok etkilemiyo beni. bide kilolu hamile kaldım bakalım sonum ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…