- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Bende de var hepsi ayni gosteriyo canim ya:) yanlislikla son adet tarihini yanlis girmis olabilir misin acabaKızlar bişi sorcam ya telefonumda 4 adet gebelik takip programı var hepsi günümü ayrı gösteriyo 5+2 diyende var 5+3 , 5+4 hatta biri 5+5 diyo bu neye göre değişio ya böylee hangisi doğru anlamadım.dün ultrasondada 5+1 yazıyordu haftasında. yani kaç oldum ben şimdi :))
allah allah ya..canim benim dur bakalim hemen panik yapma kanaman yok degil mi? Daha once kalp atisini gormusmuydunuz peki?selam herkese bende bu sabaha kadar aralık annesiydim..7+3 haftalık hamileydim sabah kontrolde kalp atısını göremedi doktor, dün kahverengi leke gelmişti korkup başka bir doktora gitmiştim bi sorun yok demişti, bugünse kalp atışı yoktu, doktor cuma tekrar gel dedi yine yoksa kürtaj yapacak..çok üzüldüm ve korkuyorum..
Kalp atışını geçen hafta görmüştük. Dün progestan vermişti onu kullanmaya başlamıştım ama bugün malesef.. acaba diyorum dünde kalp atışı yoktu doktor mu farketmedi..Çok üzgünüm ama her şey kısmet tabiki, inşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri..allah allah ya..canim benim dur bakalim hemen panik yapma kanaman yok degil mi? Daha once kalp atisini gormusmuydunuz peki?
Hemen niye umutsuz konusuyosun canim dur bakalim ya..dua et hemen karamsar olma ne hikayeler duyuyoruz sadece bi leke gelmis baska doktora da git. Benim arkadasimin da kalp atisini duyamamisti baska doktora gitti o duydu. kesin bisey olmadan stres olma.Kalp atışını geçen hafta görmüştük. Dün progestan vermişti onu kullanmaya başlamıştım ama bugün malesef.. acaba diyorum dünde kalp atışı yoktu doktor mu farketmedi..Çok üzgünüm ama her şey kısmet tabiki, inşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri..
yok yaa doğru giriom onları kaç kez kontrol ettim anlmadım gitti :)Bende de var hepsi ayni gosteriyo canim ya:) yanlislikla son adet tarihini yanlis girmis olabilir misin acaba
Progestan icince yaklasik 3 saat sonra asiri bas donmesi oluyor. Calisiyorsan alttan da alabiliyormussun ilaci. Agir falan kaldirma, bi yere uzanma dikkat et cnmbenim hiç bulantım yok anlamıyorum kusma bile yok buda beni şüphelendiriyor düşük ilaçları kullandığım için anlamıyorum bişey bugun baş dönmesi kulaklarımda çınlama filan oldu tuzlu ayran içip uzandım biraz geçti onun dışında sıkıntım yok ağrı olup tekrar kanamam olmasından korkuyorum
Öyle ama insan gene bir belirti arıyor olmayınca endişeleniyorKendine nazar edecen canim bari anlatma :) aahh nerden dediim dersin ogururken :)
selam herkese bende bu sabaha kadar aralık annesiydim..7+3 haftalık hamileydim sabah kontrolde kalp atısını göremedi doktor, dün kahverengi leke gelmişti korkup başka bir doktora gitmiştim bi sorun yok demişti, bugünse kalp atışı yoktu, doktor cuma tekrar gel dedi yine yoksa kürtaj yapacak..çok üzüldüm ve korkuyorum..
Geceleri benim de midem yaniyo. Gaviskon mu iciyosun canim miden icin ? Doktora sormadan ben de icsem mi ki
Doktorların dediğine göre konstratsiz(ilaçsiz) mr tehlikeli degilmiş mecbur kalinmadikca 3 ay dolunca cekiliyormuş acil durumlarda ilk aydan da cekiliyormuş banadadoktorr gebeligimi ogrendigim gun hemen istedi ama esimle biz 3 ayi bekleyelim dedikHosgeldin, ben de yeniyim gelir gelmez konu actim Bir heyecanla :) kist icin doktoruna bi sor canim zarari yok derse ibrahim.saracoglunun incir ve sogan kuru var. Ikisinden biri kiste cok cok iyi. Ama mutlaka doktora sor zararsizsa yap. o kurle ilgili forumda konu bile var. Allah sifa versin. Mr tehlikeli degil miymis peki ?
Kizlar napiyosunuz ya hic sesiniz cikmiyo? Nasil gidiyo hamilelikler?bulantiniz varmi ne var ne yok :)
Kızlar bişi sorcam ya telefonumda 4 adet gebelik takip programı var hepsi günümü ayrı gösteriyo 5+2 diyende var 5+3 , 5+4 hatta biri 5+5 diyo bu neye göre değişio ya böylee hangisi doğru anlamadım.dün ultrasondada 5+1 yazıyordu haftasında. yani kaç oldum ben şimdi :))
süper gidiyor canım bulantı kusma yok sadece kasık ağrısıyla devam ediyoruz 8+4 olduk şimdilik her şey güzel:) siz neler yapıyorsunuz ?
Ne guzel canim masallah. Bende de kusma yok ama bulanti tiksinme hicbisey yiyememe var. Acayip halsizlik yapiyo bu durum hep yatiyorumsukrediyorum tabi yine de napalim. Bizde 7+2 olduk Allahin izniyle. yemek yemeyi ozledim
Merhaba arkadaslar bende bugun öğrendım dr randevum yarın umarım keseyi görebiliriz. Rabbim hepimize hayırlısını versın çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?