2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Kalp atisi randevuma kadar kullanicam ben. Allah hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

Kızlar benim bulantım azaldı ama tiksinme devam ediyor yemek yemeyi özledim kilo kaybım devam ediyor ayrıca çalıştığım için mi bilmiyorum çok halsizim Allah bebeklerimizi korusun...

benimde yemem de azalma var ama çok etkilemiyo beni. bide kilolu hamile kaldım bakalım sonum ne olacak :)
Dilini isir masallah de :) bebisini besle guzelce bende yemek yiyecegim gunleri
Kızlar benim bulantım azaldı ama tiksinme devam ediyor yemek yemeyi özledim kilo kaybım devam ediyor ayrıca çalıştığım için mi bilmiyorum çok halsizim Allah bebeklerimizi korusun...

Canim ben calismadigim butun gun yattigim halde cok halsizim Allah sana kolaylik versin. Ben de yemek yemeyi ozledim soyle istahla.ama insan bebegi icin katlaniyo olsun diyo.

Dün doktora gittim keseyi gördük daha bebeği görmek için erken dedi kalp atısınıda 10 gün sonra duyarız dedı. Çok heyecanlıyım ilk gebelık diye sanırım sabırsızlanıyorum. Şu an 6+4 siz kaçınca haftada kesede bebeği gördunuz? Kalp atışlarını ne zaman duydunuz ? Bi sorun yoktur dimi

Canim 5+5te keseyi gorduk 6 +5te kalp atisini duydum.ama cok minikti daha ultrasonda bile zor gozkyodu bebek.htta duyamayablriz demisti doktorum ama duyduk cok sukur.1gun once gtsem duyulmayablrmis. doktorun zaten normal dedyse hicbir sorun yoktur.genelde 7+1 gbi duyuyor herkes bidaki gdisinde duyarsin insallah canim

Canım sendedemi kanama sıkıntısı var
Bende kanama ya da leke olmadi da, karin sancisi cok cekiyorum. Dr. Bunu kullan gecer falan dedi. Ama hala sancim var. Sanci oldugu zaman bi kac dk kivrandiriyor normal mi sence

Kızlar size bir sorum olacak ben hamile kaldığımda 62.5-63 kiloydum kusmalar falan derken 61 oldum dün tartıldım 60 bugün ise kilom 59 canım sıkıldı bebeğime zararı olur mu?

günaydın kızlar kelebelenk doktorlar ilk 3 ay çocuğunuzun sizden aldığı bişey yok yani takılma eğer çok kötü olduysan doktorunu ara sor belki serum felan gerekirse takılır panik yapma cnm

günaydın kızlar kelebelenk doktorlar ilk 3 ay çocuğunuzun sizden aldığı bişey yok yani takılma eğer çok kötü olduysan doktorunu ara sor belki serum felan gerekirse takılır panik yapma cnm

Günaydın öncelikle.. Teşekkür ederim az da olsa yiyorum bir şeyler ama sonuç Çarşamba dr randevum var o zaman danışacağım

Bugun bebeği görduk kalp atışını duyduk çok şükür içim rahatladı. Progestan uyku ve bulantı yapıyomuş doktora sordum.

Bugun bebeği görduk kalp atışını duyduk çok şükür içim rahatladı. Progestan uyku ve bulantı yapıyomuş doktora sordum.

Masallah gozun aydin canim.baaak gordunmu telas yapcak bisey yokmuss:) benimde haftaya persembe kontrolum iple cekiyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…