Kalp atisi randevuma kadar kullanicam ben. Allah hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..Bende aynı ilacı kullanıyorum ama nezamana kadar devam edicem bilmiyorum sormayı unuttum ilacı içmeye başlayınca kasık ağrılarım gitti gibi kalp atışını duyana kadar sabırsızım doktor 1hafta dinlen dedi rapor verdi kesenin etrafnda hafif kanamalar bar korkma az az lekeler gelebilir dedi pıhtı gelmediği sürece sıkıntı yok bide kalp atışını duyana kadar dedi korkuyorum ya atmazssa die
Dilini isir masallah de :) bebisini besle guzelce bende yemek yiyecegim gunleribenimde yemem de azalma var ama çok etkilemiyo beni. bide kilolu hamile kaldım bakalım sonum ne olacak :)
Kızlar benim bulantım azaldı ama tiksinme devam ediyor yemek yemeyi özledimkilo kaybım devam ediyor ayrıca çalıştığım için mi bilmiyorum çok halsizim Allah bebeklerimizi korusun...
Dün doktora gittim keseyi gördük daha bebeği görmek için erken dedi kalp atısınıda 10 gün sonra duyarız dedı. Çok heyecanlıyım ilk gebelık diye sanırım sabırsızlanıyorum. Şu an 6+4 siz kaçınca haftada kesede bebeği gördunuz? Kalp atışlarını ne zaman duydunuz ? Bi sorun yoktur dimi
Canım sendedemi kanama sıkıntısı varKalp atisi randevuma kadar kullanicam ben. Allah hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Bende kanama ya da leke olmadi da, karin sancisi cok cekiyorum. Dr. Bunu kullan gecer falan dedi. Ama hala sancim var. Sanci oldugu zaman bi kac dk kivrandiriyorCanım sendedemi kanama sıkıntısı var
günaydın kızlar kelebelenk doktorlar ilk 3 ay çocuğunuzun sizden aldığı bişey yok yani takılma eğer çok kötü olduysan doktorunu ara sor belki serum felan gerekirse takılır panik yapma cnm
Merhaba bende aralık annesiyim inşallah.
Bende aralık annesi olacağım inşallahh :))
Bugun bebeği görduk kalp atışını duyduk çok şükür içim rahatladı. Progestan uyku ve bulantı yapıyomuş doktora sordum.
Hosgeldin canim hayirli olsunn bebisinMerhabalar bende aralık annesi olacağım kısmetse:)
Hosgeldin canim hayirli olsunn bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?