Hosgeldinizzzzzz kizlar :) hayirli olsun.
Hoşbuldukk teşekkürler aminHosgeldinizzzzzz kizlar :) hayirli olsun.
Bugun bebeği görduk kalp atışını duyduk çok şükür içim rahatladı. Progestan uyku ve bulantı yapıyomuş doktora sordum.
Canım inşallah görursun tarıfsız bır duygu gercektenMasallah gozun aydin canim.baaak gordunmu telas yapcak bisey yokmuss:) benimde haftaya persembe kontrolum iple cekiyorummm.
Ben ıkı kez kullanıyorum ilaç içince baslıyo zaten. Umarım kısa surede doktor bu hapı bıraktırır.bu guzel gunlerın tadını çıkarırızAh o progestanben günde 3 adet kullanıyorum bulantı ve uyku hep var
Bebeklerimiz gelince hiçbirini hatırlamıcaz :)
Ben pitpitlari duydum canim benimm. Gormeye gidicem kuzumu insan bidaki.kontrolu iple cekiyo onu gormek icinnnnnnnCanım inşallah görursun tarıfsız bır duygu gercekten
Arkadaslar icmek zorunda degilsiniz. Yumusak kapsuk zaten. Vajina yoluyla aliyordum ben gunde 2 kere. Aksam ise yutuyordum. Zaten 3 saat sonra yan etkisi basliyo uyku vs. O sirada da uyumus oluyordum :)Ben ıkı kez kullanıyorum ilaç içince baslıyo zaten. Umarım kısa surede doktor bu hapı bıraktırır.bu guzel gunlerın tadını çıkarırız
Canim benim insallahh pitpitlari duyup gelirsinn bugun.cok guzel bi duygu gercekten o saniyelerin tadini cikar.liste yapman iyi olmus ben doktorda herseyi unutuyorum cunku :):)Kizlaaar 7+2yim.bugun kalp atisi dinlemeye gidicez. Hayirlisiyla duyariz insallah. Hic heyecanim yoktu.burdaki yazilara goz atinca tekrar icim kipir kipir oldu :) doktora soracagim o kadar cok sey var ki, liste yaptimdua edin bizee
ayy bende bugün gidicem neler yazdın listeye heyecandan aklımada gelmiyro benım banada kopya ersene canım yaaaKizlaaar 7+2yim.bugun kalp atisi dinlemeye gidicez. Hayirlisiyla duyariz insallah. Hic heyecanim yoktu.burdaki yazilara goz atinca tekrar icim kipir kipir oldu :) doktora soracagim o kadar cok sey var ki, liste yaptimdua edin bizee
Ben ıkı kez kullanıyorum ilaç içince baslıyo zaten. Umarım kısa surede doktor bu hapı bıraktırır.bu guzel gunlerın tadını çıkarırız
Canim.dr.um o kadar ilgiliydi ki, listeyi sabirla dinledi. Hani baska yok mu bu kadarcik miydi diye takildi bide :) sordugum sorulardan bazilarini yaziyim cnm. 1. Asiri karin agrim var neden? 2.evdeki amwayden aldigim b12 calsiyum vs vitaminleri kullanabilir miyim? 3.Bebek rahmin hangi tarafinda?(cinsiyet tahmini acisindan sordum ) 4. Tam dogum tarihi nedir ? (28 aralikmis) 5. Kac liraya hangi hastanede dogum yapicam? (Ozel muayenehane cunku) 6. Epidural normal dogum icin cok.guvenilir bir anestezi uzmani gerekliymis, sizin guvendiginiz biri var mi vs. Dusuncelerini ogrenmeye yonelik sorular sordum. Epey aciklama yapti. Hatirlayabildiklerim bunlar. Bana tekrar progestan verdi. Bi suru hormon vs kan testi yapmam lazimmis. Iliski yasagi devam ediyor. Oyle iste canim. 8 bardak suyu mutlaka icmem lazimmis bide.ayy bende bugün gidicem neler yazdın listeye heyecandan aklımada gelmiyro benım banada kopya ersene canım yaaa
Allah bagislasin ve hayirli olsun bebeginiz. Ben amwayi onceden iciyordUm, hamilelik vs birakmistim. Dun sordum, kullan tabi ne kadar vitamin alsan kar sana dedi. Amway markasi ama.dedim, olsun olsun ic onu dedi. Yine de sen kendi doktoruna sor cnmmerhaba bende ikinci bebeğime hamileyim kızım 4 yaşında 5+3 günlüğüm amwayin vitamini hakkında drunuz ne dedi acaba hepimiz bebişimizi kucağımıza sağsalim alalım inşallah
Allah bagislasin ve hayirli olsun bebeginiz. Ben amwayi onceden iciyordUm, hamilelik vs birakmistim. Dun sordum, kullan tabi ne kadar vitamin alsan kar sana dedi. Amway markasi ama.dedim, olsun olsun ic onu dedi. Yine de sen kendi doktoruna sor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?