2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Arkadaslar merhaba umarim hepimiz saglikli ve hayirli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz. Size bir sorum olacak uyudugumda yastigim islaniyor nedeni parazit mi parazitse hamilelikte tedavisi nasildir lutfen yardimmmm

Ah o progestan ben günde 3 adet kullanıyorum bulantı ve uyku hep var
Bebeklerimiz gelince hiçbirini hatırlamıcaz :)
Ben ıkı kez kullanıyorum ilaç içince baslıyo zaten. Umarım kısa surede doktor bu hapı bıraktırır.bu guzel gunlerın tadını çıkarırız

Herkese Günaydın cici anne adayları.... Bir an önce perşembe olsa da bende doktora gidip pıt pıtları görsem...

Bende progeston kullanıyorum ama çok kötü uyku ve baş dönmesi yaptığı ve işimi engellediği içn sadece akşamları kullanmaya başladım..

Ben ıkı kez kullanıyorum ilaç içince baslıyo zaten. Umarım kısa surede doktor bu hapı bıraktırır.bu guzel gunlerın tadını çıkarırız
Arkadaslar icmek zorunda degilsiniz. Yumusak kapsuk zaten. Vajina yoluyla aliyordum ben gunde 2 kere. Aksam ise yutuyordum. Zaten 3 saat sonra yan etkisi basliyo uyku vs. O sirada da uyumus oluyordum :)

Kizlaaar 7+2yim.bugun kalp atisi dinlemeye gidicez. Hayirlisiyla duyariz insallah. Hic heyecanim yoktu.burdaki yazilara goz atinca tekrar icim kipir kipir oldu :) doktora soracagim o kadar cok sey var ki, liste yaptim dua edin bizee

Kizlaaar 7+2yim.bugun kalp atisi dinlemeye gidicez. Hayirlisiyla duyariz insallah. Hic heyecanim yoktu.burdaki yazilara goz atinca tekrar icim kipir kipir oldu :) doktora soracagim o kadar cok sey var ki, liste yaptim dua edin bizee
Canim benim insallahh pitpitlari duyup gelirsinn bugun.cok guzel bi duygu gercekten o saniyelerin tadini cikar.liste yapman iyi olmus ben doktorda herseyi unutuyorum cunku :):)

ayy bende bugün gidicem neler yazdın listeye heyecandan aklımada gelmiyro benım banada kopya ersene canım yaaa

2 hafta sonra bırak dedi doktor :)) ayrıca bugün bebeğimin hareketlerini gördüm inanılmaz güzeldi Allahım sana emanet yavrum

Duydukk. Allahima binlerce sukur kalbi atiyo yavrumuzun. Kalp atisini duymakla kalmadik gorduk. Minicik seyde kalp bi yukari bi asagi hareket ediyordu. Yakindan cekim yapinca gozuktu. Allah herkese tattirsin ins. Bu duyguyu.

Canim Doktorum o kad
ayy bende bugün gidicem neler yazdın listeye heyecandan aklımada gelmiyro benım banada kopya ersene canım yaaa
Canim.dr.um o kadar ilgiliydi ki, listeyi sabirla dinledi. Hani baska yok mu bu kadarcik miydi diye takildi bide :) sordugum sorulardan bazilarini yaziyim cnm. 1. Asiri karin agrim var neden? 2.evdeki amwayden aldigim b12 calsiyum vs vitaminleri kullanabilir miyim? 3.Bebek rahmin hangi tarafinda?(cinsiyet tahmini acisindan sordum ) 4. Tam dogum tarihi nedir ? (28 aralikmis) 5. Kac liraya hangi hastanede dogum yapicam? (Ozel muayenehane cunku) 6. Epidural normal dogum icin cok.guvenilir bir anestezi uzmani gerekliymis, sizin guvendiginiz biri var mi vs. Dusuncelerini ogrenmeye yonelik sorular sordum. Epey aciklama yapti. Hatirlayabildiklerim bunlar. Bana tekrar progestan verdi. Bi suru hormon vs kan testi yapmam lazimmis. Iliski yasagi devam ediyor. Oyle iste canim. 8 bardak suyu mutlaka icmem lazimmis bide.

Bu arada gunes kremi sordum, solante pregna 50 faktor onerdi israrla..

merhaba bende ikinci bebeğime hamileyim kızım 4 yaşında 5+3 günlüğüm amwayin vitamini hakkında drunuz ne dedi acaba hepimiz bebişimizi kucağımıza sağsalim alalım inşallah

merhaba bende ikinci bebeğime hamileyim kızım 4 yaşında 5+3 günlüğüm amwayin vitamini hakkında drunuz ne dedi acaba hepimiz bebişimizi kucağımıza sağsalim alalım inşallah
Allah bagislasin ve hayirli olsun bebeginiz. Ben amwayi onceden iciyordUm, hamilelik vs birakmistim. Dun sordum, kullan tabi ne kadar vitamin alsan kar sana dedi. Amway markasi ama.dedim, olsun olsun ic onu dedi. Yine de sen kendi doktoruna sor cnm

Allah bagislasin ve hayirli olsun bebeginiz. Ben amwayi onceden iciyordUm, hamilelik vs birakmistim. Dun sordum, kullan tabi ne kadar vitamin alsan kar sana dedi. Amway markasi ama.dedim, olsun olsun ic onu dedi. Yine de sen kendi doktoruna sor cnm

canım teşekkür ederim cevap verdiğin iiçin ben şuan sadece folic trio kullanıyorum benim disbirötörüm hamiileliği boyunca kullandı ama drun fikride önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…