Bana da disbirotorum tavsiye etmisti, hic bisey olmaz demisti. Aynen trio kullaniyorum ben de cnmcanım teşekkür ederim cevap verdiğin iiçin ben şuan sadece folic trio kullanıyorum benim disbirötörüm hamiileliği boyunca kullandı ama drun fikride önemli tabi
Merhaba canim.ben de ayni moddayim malesef.daha simdi yemek yedim geri cikardimKızlar 8. haftadayım ama mide bulantılarım çok oluyor, gastritim de var sanırım o da tetikliyor diye düşünüyorum ama yediklerimi bazen geri çıkarıyorum.Doktorum ilaç verdi ama pek kullanmakta istemiyorum. Beslenemediğimi düşünüp çok üzülüyorum. Benzer durum yaşayanlarınız var mı y?
Öncelikle herkesin bebegi hayirli olsun :) catlak onleyiciler hakkinda bilgisi olan var mi? Lierac jel in bebege bir zarari olur mu?
Bend3e hep lierac duyuyorum arastirdiklarimda hep lierac kullanmis canim.ben kullanmadim bilmiyorum ama doktoruma sorucam. 3.aydan itibaren onlem almak lazim.
Kızlar bugün kalp atışlarımızı duyduk:) 1cm'miyiz. 7+4te pıtpıtpıtpıttt :) doktor bu kadar hızlı attığın göre kız olacak dedi. Sizce cidden böyle tahmin edilebilir mi?
7. Haftayi doldurduysan birak keseyi gormeyi kalp atisini bile duyabilmeniz gerek. 10. Haftaya mi gidecen yani. Cok gec geldi bana . Baska doktora da git. Ben de de b vit. Calsiyum ve magnEzyum varben daha bebişimin kesesinide görmedim dra gittiğimde 7+5 olacağız keseyide bebeğide ozaman göreceğim sadece kanda baktı 3 hafta sonra görüşelim dedi endişeliyimde aslında canım bende amwayin c vitamini b vitamini omegası var birde kızıma kullanıyorum multivitamin var
Canım merhaba hayırlısı olsun öncelikle.Ben de 10.haftaya girmek üzereyim benim de bulantılarım çok arttı maalesef.bitkisel bir ilaç kullanmaya başladım dr tavsiyesi ile baya etkisini görüyorum günde 3 kere falan içiyorum durumuma göre;Kızlar 8. haftadayım ama mide bulantılarım çok oluyor, gastritim de var sanırım o da tetikliyor diye düşünüyorum ama yediklerimi bazen geri çıkarıyorum.Doktorum ilaç verdi ama pek kullanmakta istemiyorum. Beslenemediğimi düşünüp çok üzülüyorum. Benzer durum yaşayanlarınız var mı y?
canım merhaba lierac zararlı değil benim 2-3 arkadaşım doktoruna sorarak kullandılar ve cok memnun kaldılar.Fakat 2-3 arkadaşımda Bioil kullandılar ve banada onu tavsiye ettiler fiyatıda cok uygun.Bende daha kararsızım ama sanırım ilk 6 ay bioil kullanıp son zamanlara doğru lierac a geçicem.Birde saf zeytinyağı cok işe yarıyormuş.Herkes Lierac ı oneriyor ürun bana da cazip geldi kullanici yorumlarini okuyunca ama bebek icin zararli mi degil mi onu bilemiyorum. Ben doktoruma soracam cevabini burdan paylasirim seninle de :)
canım merhaba lierac zararlı değil benim 2-3 arkadaşım doktoruna sorarak kullandılar ve cok memnun kaldılar.Fakat 2-3 arkadaşımda Bioil kullandılar ve banada onu tavsiye ettiler fiyatıda cok uygun.Bende daha kararsızım ama sanırım ilk 6 ay bioil kullanıp son zamanlara doğru lierac a geçicem.Birde saf zeytinyağı cok işe yarıyormuş.[/QUO
Merhaba canim Lierac i herkes cok ovuyor kullananlarin neredeyse hepsinde catlak olusmamis onemli olan urunun deri altina gecip iyice nemlendirmesi Bioil ne kadar etkili olur bilemiyorum tabi ama ben Lierac almaya karar verdim. Sana da oneriyorum istersrn riske atma cevabin icin tesrkkurler umarim bebislerimizi hayirli ve saglikli bir sekilde almak kucagimiza slmak nasip olur hrpimize :)
Arkadaslar gordugunuz gibi 12 haftalik hamileyim ve idrarimi yaparken yanma oluyor doktor munurol diye bi ilac verdi ama gebeligim erken oldugu icin kullanmaya da korkuyorum hamileliginde boyle bir sıkıntı yasayan oldu mu acil yardim lutfeen(
canım cok acilbir şekilde çokiyi bir özel hastaneye git ve iyi bir uzmana kontrol yaptır.Bebek ole bi görülcek bi görülmeyecek birsey değil.Bu işt bi hata var kanama da iyi birsey değil ama kanama gecirip bebegi saglıkla buyuyen cok ınsan var hemen hiç beklemeden iyi bir merkeze git umarım hersey yolunda gider.Arkadaslar merhabaaa elim ayagim titriyo resmen cok kotuyum 5haftalik hamileyim ama lekelenmem ve dusuk riskim wardi bebegi gorememisti ozeldeki doktorda dewlettekide ozeldeki cumaya kurtaj randewusu werdi dewlett bugun kontrlm wardi gittim ama doktorum yoktu acile grdim kanamam fazlaydi serum yada igne yaparlar die girdim alttan kontrol etti bbegi gordukk ordaydi ama ignede yapmadi serumda wermedi simdi ewe geldim ama öldüm resmen yolda gelirken ewe geldigimde 2 buyuk parca dustu ve cay bardagi kadar 2 sefer kanamam oldu simdide sanci oluyo belli araliklarla geliyoo ter bosaliyo resmen sonra gidiyo noluyo dusukmu yapiyorum cok korkuyorum nolur biriniz bisey soyleyin lutfeenn cok koutuyum
Arkadaslar merhabaaa elim ayagim titriyo resmen cok kotuyum 5haftalik hamileyim ama lekelenmem ve dusuk riskim wardi bebegi gorememisti ozeldeki doktorda dewlettekide ozeldeki cumaya kurtaj randewusu werdi dewlett bugun kontrlm wardi gittim ama doktorum yoktu acile grdim kanamam fazlaydi serum yada igne yaparlar die girdim alttan kontrol etti bbegi gordukk ordaydi ama ignede yapmadi serumda wermedi simdi ewe geldim ama öldüm resmen yolda gelirken ewe geldigimde 2 buyuk parca dustu ve cay bardagi kadar 2 sefer kanamam oldu simdide sanci oluyo belli araliklarla geliyoo ter bosaliyo resmen sonra gidiyo noluyo dusukmu yapiyorum cok korkuyorum nolur biriniz bisey soyleyin lutfeenn cok koutuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?