2015 Aralık anneleri burayaaa :)

canım teşekkür ederim cevap verdiğin iiçin ben şuan sadece folic trio kullanıyorum benim disbirötörüm hamiileliği boyunca kullandı ama drun fikride önemli tabi
Bana da disbirotorum tavsiye etmisti, hic bisey olmaz demisti. Aynen trio kullaniyorum ben de cnm

ben daha bebişimin kesesinide görmedim dra gittiğimde 7+5 olacağız keseyide bebeğide ozaman göreceğim sadece kanda baktı 3 hafta sonra görüşelim dedi endişeliyimde aslında canım bende amwayin c vitamini b vitamini omegası var birde kızıma kullanıyorum multivitamin var

Öncelikle herkesin bebegi hayirli olsun :) catlak onleyiciler hakkinda bilgisi olan var mi? Lierac jel in bebege bir zarari olur mu?

Kızlar 8. haftadayım ama mide bulantılarım çok oluyor, gastritim de var sanırım o da tetikliyor diye düşünüyorum ama yediklerimi bazen geri çıkarıyorum.Doktorum ilaç verdi ama pek kullanmakta istemiyorum. Beslenemediğimi düşünüp çok üzülüyorum. Benzer durum yaşayanlarınız var mı y?

Merhaba canim.ben de ayni moddayim malesef.daha simdi yemek yedim geri cikardim ilac bana da verdi ben kullanmadim kullanmakta istemiyorum. Bebek bi sekilde besleniyo sen uzulme 3 aya kaadar kanimizdan besleniyo. yediklerin senin icin onemli gucten dusme diye.

Öncelikle herkesin bebegi hayirli olsun :) catlak onleyiciler hakkinda bilgisi olan var mi? Lierac jel in bebege bir zarari olur mu?

Bend3e hep lierac duyuyorum arastirdiklarimda hep lierac kullanmis canim.ben kullanmadim bilmiyorum ama doktoruma sorucam. 3.aydan itibaren onlem almak lazim.

Bend3e hep lierac duyuyorum arastirdiklarimda hep lierac kullanmis canim.ben kullanmadim bilmiyorum ama doktoruma sorucam. 3.aydan itibaren onlem almak lazim.

Herkes Lierac ı oneriyor ürun bana da cazip geldi kullanici yorumlarini okuyunca ama bebek icin zararli mi degil mi onu bilemiyorum. Ben doktoruma soracam cevabini burdan paylasirim seninle de :)

Kızlar bugün kalp atışlarımızı duyduk:) 1cm'miyiz. 7+4te pıtpıtpıtpıttt :) doktor bu kadar hızlı attığın göre kız olacak dedi. Sizce cidden böyle tahmin edilebilir mi?

7. Haftayi doldurduysan birak keseyi gormeyi kalp atisini bile duyabilmeniz gerek. 10. Haftaya mi gidecen yani. Cok gec geldi bana . Baska doktora da git. Ben de de b vit. Calsiyum ve magnEzyum var

Canım merhaba hayırlısı olsun öncelikle.Ben de 10.haftaya girmek üzereyim benim de bulantılarım çok arttı maalesef.bitkisel bir ilaç kullanmaya başladım dr tavsiyesi ile baya etkisini görüyorum günde 3 kere falan içiyorum durumuma göre;
adı:İmuneks emetium
15 lik ve 30 luk var.Ben 15 lik aldım işe yararmı diye ama yaradığı için şimdi 30 luk alıcam.Umarım sende de işe yarar.

Herkes Lierac ı oneriyor ürun bana da cazip geldi kullanici yorumlarini okuyunca ama bebek icin zararli mi degil mi onu bilemiyorum. Ben doktoruma soracam cevabini burdan paylasirim seninle de :)
canım merhaba lierac zararlı değil benim 2-3 arkadaşım doktoruna sorarak kullandılar ve cok memnun kaldılar.Fakat 2-3 arkadaşımda Bioil kullandılar ve banada onu tavsiye ettiler fiyatıda cok uygun.Bende daha kararsızım ama sanırım ilk 6 ay bioil kullanıp son zamanlara doğru lierac a geçicem.Birde saf zeytinyağı cok işe yarıyormuş.

merhaba hanımlar benim ikinci doğumum olacağı için tecrübelerimi sizinle paylaşayım istedim karın çatlaklarına ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa çatlıyor benim 6. ayda doğum sancılarım başladı kızımda karnıma dokunmak yasaktı lif bile süremiyordum kasılmaları artırdığı için hiç çatlağım yok arkadaşım bahsettiğiniz kremlerden kullandı karnını görmek istemezsiniz şimdi çok üzülüyor okadar para verdiği için kaşımayın karnınızı benim hiç kaşınmadı ama kaşınmaya başlarsa zeytinyağı sürün bebe yağı sürün önemli olan nemli tutmak e vitamini içeren kremler sürün benim annemdede hiç çatlak yok bu yazıyı inşallah doğum yaptıktan sonrada tartışırız önemli olan nemli tutmak gögüs ucu çatlaklarına gelincede hiçbir kremin faydası yok gögüs kalkanı alıp takmak ve memeyi anne sütünün içinde nemli tutmak tek çare çok çektiimmmm ağladım bir ay en sonn çarem oldu kızımın pişiği içinde angel babay pişik kremi tek geeçerim sormak istedikleriniz varsa paylaşırım ben kızımda zor bi hamilelik geçirdim inşallah bunda rahat geçer

Arkadaslar gordugunuz gibi 12 haftalik hamileyim ve idrarimi yaparken yanma oluyor doktor munurol diye bi ilac verdi ama gebeligim erken oldugu icin kullanmaya da korkuyorum hamileliginde boyle bir sıkıntı yasayan oldu mu acil yardim lutfeen (

Verdiği ilaç tek kullanımlık toz halinde mi canım?Sende muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var o yüzden verdi kullanmanın zararı yok ama böyle devam eder ve ilerlerse Allah korusun erken doğuma sebebiyet bile veriyor. Ben kızımın hamileliğinde çektim biliyorum.

kızlar mrb benim hamileliğim başladığı öğrendiğim zamandan beri göğüslerim ve karnım aşırı kaşınıyor bazen öyle oluyor ki delirtiyo uyuz gibi oldum sanki

Arkadaslar merhabaaa elim ayagim titriyo resmen cok kotuyum 5haftalik hamileyim ama lekelenmem ve dusuk riskim wardi bebegi gorememisti ozeldeki doktorda dewlettekide ozeldeki cumaya kurtaj randewusu werdi dewlett bugun kontrlm wardi gittim ama doktorum yoktu acile grdim kanamam fazlaydi serum yada igne yaparlar die girdim alttan kontrol etti bbegi gordukk ordaydi ama ignede yapmadi serumda wermedi simdi ewe geldim ama öldüm resmen yolda gelirken ewe geldigimde 2 buyuk parca dustu ve cay bardagi kadar 2 sefer kanamam oldu simdide sanci oluyo belli araliklarla geliyoo ter bosaliyo resmen sonra gidiyo noluyo dusukmu yapiyorum cok korkuyorum nolur biriniz bisey soyleyin lutfeenn cok koutuyum

canım cok acilbir şekilde çokiyi bir özel hastaneye git ve iyi bir uzmana kontrol yaptır.Bebek ole bi görülcek bi görülmeyecek birsey değil.Bu işt bi hata var kanama da iyi birsey değil ama kanama gecirip bebegi saglıkla buyuyen cok ınsan var hemen hiç beklemeden iyi bir merkeze git umarım hersey yolunda gider.

Bebegi gormussunuz.bes haftalik dusukte kese bile gozukmez ki. yani bozulmus kese derler.Cay bardagi kadar kanama da baya cok ama aklim karisti.sakin ol.dr una gorun.bebek ordaysa igne olup hastanede kalman iyi olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…