- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
Arkadaslar merhabaaa elim ayagim titriyo resmen cok kotuyum 5haftalik hamileyim ama lekelenmem ve dusuk riskim wardi bebegi gorememisti ozeldeki doktorda dewlettekide ozeldeki cumaya kurtaj randewusu werdi dewlett bugun kontrlm wardi gittim ama doktorum yoktu acile grdim kanamam fazlaydi serum yada igne yaparlar die girdim alttan kontrol etti bbegi gordukk ordaydi ama ignede yapmadi serumda wermedi simdi ewe geldim ama öldüm resmen yolda gelirken ewe geldigimde 2 buyuk parca dustu ve cay bardagi kadar 2 sefer kanamam oldu simdide sanci oluyo belli araliklarla geliyoo ter bosaliyo resmen sonra gidiyo noluyo dusukmu yapiyorum cok korkuyorum nolur biriniz bisey soyleyin lutfeenn cok koutuyum
Verdiği ilaç tek kullanımlık toz halinde mi canım?Sende muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var o yüzden verdi kullanmanın zararı yok ama böyle devam eder ve ilerlerse Allah korusun erken doğuma sebebiyet bile veriyor. Ben kızımın hamileliğinde çektim biliyorum.
Evet canim tek kullanimlik ben de ilerlemesinden korkuyorum ne yapacagimi nasil korunacagimi da bilemiyorum kendimi sicak tutmanin disinda tecrubelerinden faydalanmak isterim
Cokk kotuyum yapmadilarr ben en azindan biraz yatis verir die bekledim yapmadilarrr kesesi giruluyodu ama yolk sac gozukmyodu gecen hafta . Ama bugun hem yolk sac. Hem bebek gorundu ozeldeki doktoru aradim oda kurtaj olucaksin gel dedi Allahiim cok kotuyum sanci gelince duvarlarii tirmaliyorum resmenn Allahhiiimm yardim et esim isten geliyo tek basimayim adim atamiyorum gelmesini bekliyorum
Canim bana ebe dedi ki hamilelikte iliski de tetiklermis enfeksiyonu.dusuk riskim yok ama cok fazla iliskiye girmeyin enfeksiyon
Benim ilk gebeligim ne yazikki dusukle sonuclanmisti o yuzden daha dikkatli davraniyoruz esimle doktorumuzun onerisiyle gebeligi ogrendigimizden beri oyle sık iliskiye girmiyoruz temkinli davranmaya dikkat ediyoruz neden oldu anlayamadimyardimin icin cok tesekkur ederim
Rica ederim cnm benimde ilki dusuk oldu.yalniz degilsin.biz hic girmedik korkudan.dr normal hayatinza devam edin dedi ama araba kullanirken bile kasislerden gecerken icimiz cizliyor birsey olur diye..
Ayni psikolojiyi yaşiyoruz desene abarttigimi dusunmeni istemedim ama biz de ogrendigimizden beri iliskiye girmiyoruz doktorun da tavsiyesiyle beklemeye aldik Allah hepimizin herkesin yavrusunu bagislasin
Evet canim tek kullanimlik ben de ilerlemesinden korkuyorum ne yapacagimi nasil korunacagimi da bilemiyorum kendimi sicak tutmanin disinda tecrubelerinden faydalanmak isterim
Aynen yasayan bilir canim.aminnnn..insallahhh..allah o cani dunyada yasatacaksa gelecekler.rabbim bilir gerisini.bize de temkinli olmak duser:
zaman mutlaka yatmadan önce yat ve lavoboya kalkmadan tüm geceyi geçirmeye çalış canım sabah erkenden gidebilirsin. Ayrıca sıcak tutmanın yanı sıra çok su içmen ve vajinal temizliğine önem vermen gerekiyor. Ben sırf bu rahatsızlıktan 32.ci haftada hastanede yattım doğumu 4 hafta öteleyebildik 36 da doğum yaptım. Rabbim sağlıkla doğum nasip etsin
İlaci kullandiktan sonra mi canim sabaha kadar wc ye cikmiyim yoksa devamli mi oyle yapiyim?
İlacı kullandığın gece tamamen etki gösterebilmesi için tuvalete çıkmaman lazım. Umarım faydalı olur da problemlerin biter
Rabbim bi daha yasatmasin hem sana hem bana hem de cocuguna kavusmak isteyen herkese ♡
Dr una sormadan kullanma tabiki cnmDoktor munurol vermisti ama eczaci duoday vermis esime kullaniyim mi kullanmiyim mi bilemedim bilgisi olanlar yardim lutfenn
Amiinnnn tatlimRabbim bi daha yasatmasin hem sana hem bana hem de cocuguna kavusmak isteyen herkese ♡
Arkadaslar desteginize sonsuz tesekkur ederim ama malesef minigimi düsürdüm ... Rabbim sizleri ve yavrularinizi korusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?