2015 Aralık anneleri burayaaa :)

BENCE BEKLEMEYİN HEMEN DRA GİDİN DÜŞÜK YAPIYO OLABİLİRSİNİZ NASIL SERUM VERMEZLER İĞNE YAPMAZLAR GÖNDERİRLER HAYRET BİŞEY YA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Evet canim tek kullanimlik ben de ilerlemesinden korkuyorum ne yapacagimi nasil korunacagimi da bilemiyorum kendimi sicak tutmanin disinda tecrubelerinden faydalanmak isterim

Cokk kotuyum yapmadilarr ben en azindan biraz yatis verir die bekledim yapmadilarrr kesesi giruluyodu ama yolk sac gozukmyodu gecen hafta . Ama bugun hem yolk sac. Hem bebek gorundu ozeldeki doktoru aradim oda kurtaj olucaksin gel dedi Allahiim cok kotuyum sanci gelince duvarlarii tirmaliyorum resmenn Allahhiiimm yardim et esim isten geliyo tek basimayim adim atamiyorum gelmesini bekliyorum

Evet canim tek kullanimlik ben de ilerlemesinden korkuyorum ne yapacagimi nasil korunacagimi da bilemiyorum kendimi sicak tutmanin disinda tecrubelerinden faydalanmak isterim

Canim bana ebe dedi ki hamilelikte iliski de tetiklermis enfeksiyonu.dusuk riskim yok ama cok fazla iliskiye girmeyin enfeksiyon olur dedi.birde cok sicak iyi deil.ayaklarini usutme birtek.ilacini icince gecer.sicak dus alma sicaktan koru dedi dr bana kendini.

Dr daha iyi bilir cnm allah yardimcin olsun.sabret.tum acilarin vardir karsiligi.ins sennle kalir bebegin.bi dr a daha git cnm teyit edersin.

Canim bana ebe dedi ki hamilelikte iliski de tetiklermis enfeksiyonu.dusuk riskim yok ama cok fazla iliskiye girmeyin enfeksiyon

Benim ilk gebeligim ne yazikki dusukle sonuclanmisti o yuzden daha dikkatli davraniyoruz esimle doktorumuzun onerisiyle gebeligi ogrendigimizden beri oyle sık iliskiye girmiyoruz temkinli davranmaya dikkat ediyoruz neden oldu anlayamadim yardimin icin cok tesekkur ederim

Rica ederim cnm benimde ilki dusuk oldu.yalniz degilsin.biz hic girmedik korkudan.dr normal hayatinza devam edin dedi ama araba kullanirken bile kasislerden gecerken icimiz cizliyor birsey olur diye..

Rica ederim cnm benimde ilki dusuk oldu.yalniz degilsin.biz hic girmedik korkudan.dr normal hayatinza devam edin dedi ama araba kullanirken bile kasislerden gecerken icimiz cizliyor birsey olur diye..

Ayni psikolojiyi yaşiyoruz desene abarttigimi dusunmeni istemedim ama biz de ogrendigimizden beri iliskiye girmiyoruz doktorun da tavsiyesiyle beklemeye aldik Allah hepimizin herkesin yavrusunu bagislasin

Ayni psikolojiyi yaşiyoruz desene abarttigimi dusunmeni istemedim ama biz de ogrendigimizden beri iliskiye girmiyoruz doktorun da tavsiyesiyle beklemeye aldik Allah hepimizin herkesin yavrusunu bagislasin

Aynen yasayan bilir canim.aminnnn..insallahhh..allah o cani dunyada yasatacaksa gelecekler.rabbim bilir gerisini.bize de temkinli olmak duser:)

O zaman mutlaka yatmadan önce yat ve lavoboya kalkmadan tüm geceyi geçirmeye çalış canım sabah erkenden gidebilirsin. Ayrıca sıcak tutmanın yanı sıra çok su içmen ve vajinal temizliğine önem vermen gerekiyor. Ben sırf bu rahatsızlıktan 32.ci haftada hastanede yattım doğumu 4 hafta öteleyebildik 36 da doğum yaptım. Rabbim sağlıkla doğum nasip etsin

İlaci kullandiktan sonra mi canim sabaha kadar wc ye cikmiyim yoksa devamli mi oyle yapiyim?

Doktor munurol vermisti ama eczaci duoday vermis esime kullaniyim mi kullanmiyim mi bilemedim bilgisi olanlar yardim lutfenn

İlacı kullandığın gece tamamen etki gösterebilmesi için tuvalete çıkmaman lazım. Umarım faydalı olur da problemlerin biter

Çok tesekkur ederim cok yardimci oldun ilaci kullanmam konusunda yalniz eczaci Duoday vermiş Munurol yok diye kullaniyim mi kararsiz kaldim

Arkadaslar desteginize sonsuz tesekkur ederim ama malesef minigimi düsürdüm ... Rabbim sizleri ve yavrularinizi korusun ..

Arkadaslar desteginize sonsuz tesekkur ederim ama malesef minigimi düsürdüm ... Rabbim sizleri ve yavrularinizi korusun ..

Senin adına çok üzüldüm canım Ne kadarlıktı bebeğin kalp atışını falan duymuş muydun? Rabbim tez zamanda nasip etsin tekrar

Merhaba kızlar bende silerdenim Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…