Senin adına çok üzüldüm canımNe kadarlıktı bebeğin kalp atışını falan duymuş muydun? Rabbim tez zamanda nasip etsin tekrar
Canim benim biraz kariskti yolk sac gec gorundu degerlerde tam yukselmiyodu 2600 den 2 gun sonra yaptiedigimda 2900 cikiyodu saglikli degil demislerdi yani tam anlamiyla icinde bebek yoktu olusmaya calisiyodu ama dun buyuk bi parca dusurdum acile gittim hic bir sekilde muayene de etmediler mudahelede etmediler eve geldim sabahta tekrar bi parca dustu dunkune gore kucuktu simdi yine kramplarim oluyo Allah senide bebegine korusun canimm
Anladım canım biliyorum çok zor ama demek ki sağlıklı olamayacaktı ki düştü öyle düşün. Düşükten sonra 1 adet görüp tekrar denemelere başlayabilirsiniz ama yine kendin için bir kan testi yaptır istersen bir problem var mı diye... Sağol canım Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin canim benim sagolasin benim suphem simdi bu parca kalma varmidir ama gecen haftadan beri kanamam wardi zaten dunde hep bardaktan bosalircasina oldu bide sanirim antibyotik kullanmak lazimmis ama bugun resmi tatil doktorumda pazartesye kadar izinliymis simdi ne yapicagimi sasirdim acilde hic bir mudahele yapmiuolsr dun ultrason istedim onu bile uapmadi poliklnge randewu al gel dedi ama doktorum yok insallah bisey olmaz bana
Merhaba kızlar bende silerdenim Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım aminn
Canim bence dra git ozel hastaneye gidersen dr cagirirlar.kurtaj olman gerekebilir.ins gerek kalmaz ama zarar gorursun beklersen senin icin onemli su an tatlim bence.acildeki dr lar anlamaz.Amin canim benim sagolasin benim suphem simdi bu parca kalma varmidir ama gecen haftadan beri kanamam wardi zaten dunde hep bardaktan bosalircasina oldu bide sanirim antibyotik kullanmak lazimmis ama bugun resmi tatil doktorumda pazartesye kadar izinliymis simdi ne yapicagimi sasirdim acilde hic bir mudahele yapmiuolsr dun ultrason istedim onu bile uapmadi poliklnge randewu al gel dedi ama doktorum yok insallah bisey olmaz bana
Çok teşekkürler evet ilk olacak:)31 aralıkta çıkıyor 1 ocakta hayırlısı olsun hepimizeMerhaba hoşgeldin aramıza hayırlı olsun.Senin bebiş takvim doğruysa tam yeni yıl bebeği olacak sanırım :) İlk hamileliğin mi?
Çok teşekkürler evet ilk olacak:)31 aralıkta çıkıyor 1 ocakta hayırlısı olsun hepimize
Aminnnn:) kızlar benim kasık ağrılarım oluyor ara ara hergün regl olacakmışım gibi sizdede oluyor mu?
Canim bence dra git ozel hastaneye gidersen dr cagirirlar.kurtaj olman gerekebilir.ins gerek kalmaz ama zarar gorursun beklersen senin icin onemli su an tatlim bence.acildeki dr lar anlamaz.
Evet cnm dogru soyluyosun gitmem lazim ama iste hersey o kadar ust uste geldikii maddi acidan skntidayiz ozeldeki doktorumda 450 ye temizleriz dedi malesef gidemiyorum zaten moralim bozuktu iyice coktum
Mrb kızlar.. rabbim nasip edrse bnde aralık annesyim.. :)
hosbuldm canm.. :) Evt aynıyz tahmni dogm tarihm 2aralık senin?Merhaba canim hosgeldin seninle hemen hemen ayniyiz Rabbim nasip ederse :)
hosbuldm canm.. :) Evt aynıyz tahmni dogm tarihm 2aralık senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?