2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Senin adına çok üzüldüm canım Ne kadarlıktı bebeğin kalp atışını falan duymuş muydun? Rabbim tez zamanda nasip etsin tekrar

Canim benim biraz kariskti yolk sac gec gorundu degerlerde tam yukselmiyodu 2600 den 2 gun sonra yaptiedigimda 2900 cikiyodu saglikli degil demislerdi yani tam anlamiyla icinde bebek yoktu olusmaya calisiyodu ama dun buyuk bi parca dusurdum acile gittim hic bir sekilde muayene de etmediler mudahelede etmediler eve geldim sabahta tekrar bi parca dustu dunkune gore kucuktu simdi yine kramplarim oluyo Allah senide bebegine korusun canimm

Anladım canım biliyorum çok zor ama demek ki sağlıklı olamayacaktı ki düştü öyle düşün. Düşükten sonra 1 adet görüp tekrar denemelere başlayabilirsiniz ama yine kendin için bir kan testi yaptır istersen bir problem var mı diye... Sağol canım Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah

Amin canim benim sagolasin benim suphem simdi bu parca kalma varmidir ama gecen haftadan beri kanamam wardi zaten dunde hep bardaktan bosalircasina oldu bide sanirim antibyotik kullanmak lazimmis ama bugun resmi tatil doktorumda pazartesye kadar izinliymis simdi ne yapicagimi sasirdim acilde hic bir mudahele yapmiuolsr dun ultrason istedim onu bile uapmadi poliklnge randewu al gel dedi ama doktorum yok insallah bisey olmaz bana

Canım düşürdüğünden beri devam ediyorsa parça kalmamış olması lazım. Normalde kendin düşük yapınca müdahale etmiyorlr ve adetin bittikten sonra bakıyorlar temizlenmiş misin diye biliyorum. Eğer imkanların müsaitse özel bir hastaneye git istersen yarın... Kafana da çok takma hayırlısı ile atlatırsın inş.

Canim bence dra git ozel hastaneye gidersen dr cagirirlar.kurtaj olman gerekebilir.ins gerek kalmaz ama zarar gorursun beklersen senin icin onemli su an tatlim bence.acildeki dr lar anlamaz.

Aminnnn:) kızlar benim kasık ağrılarım oluyor ara ara hergün regl olacakmışım gibi sizdede oluyor mu?

Canim bence dra git ozel hastaneye gidersen dr cagirirlar.kurtaj olman gerekebilir.ins gerek kalmaz ama zarar gorursun beklersen senin icin onemli su an tatlim bence.acildeki dr lar anlamaz.

Evet cnm dogru soyluyosun gitmem lazim ama iste hersey o kadar ust uste geldikii maddi acidan skntidayiz ozeldeki doktorumda 450 ye temizleriz dedi malesef gidemiyorum zaten moralim bozuktu iyice coktum

Evet cnm dogru soyluyosun gitmem lazim ama iste hersey o kadar ust uste geldikii maddi acidan skntidayiz ozeldeki doktorumda 450 ye temizleriz dedi malesef gidemiyorum zaten moralim bozuktu iyice coktum

Hep oyle denk gelir canm.o zmn yarin hemen git devlete numara icerden de aliniyormus.int den alip bekleme.allah yardimcin olsun.

Kizlar pazartesi aksami Uroday sase diye bir ilac kullandim idrar yollarima iyi geldi doktor tavsiyesiyle kullandim. Ama dunden beridir ishal soz konusu gunde 3 defa cikiyorum tuvalete. Sizce bu durumda ishalin bebegime bir sakincasi var mi?

Gunde en az 3 litre su tuketiyorum muz yiyorum daha baska ne yapabilirim ki

Tünaydın tatlı anneler nasılsınız? Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, 16 adet test için kan ve idrar aldırdım umarım hepsinden hayırlı sonuç gelir. Bebişimizide tekrar gördük sıpa ellerini ve ayaklarını gördük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…