Tünaydın tatlı anneler nasılsınız? Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, 16 adet test için kan ve idrar aldırdım umarım hepsinden hayırlı sonuç gelir. Bebişimizide tekrar gördük sıpa ellerini ve ayaklarını gördük :)
Tunaydin canim ben rahatsizim demin de belirttigim gibi ama umarim bebisim iyidirumarim butun testlerin sorunsuz gecer Rabbim hepimizin kuzularini bagislasin :)
Geçmiş olsun canım hayırdır? Ben bugün geçmişe bakmadan yazdım çünkü bende aç gittim kan aldırdım derken çok kötü hissediyordum kendimi. Şimdi daha kahvaltı yapıyorum birazdan gelirim herhalde kendime. Benimde karnımda bir tarafımda toplanıyor gibi sertlik ağrı oluyordu rahimimde ağrı falan baktık şükür bebişimiz iyi. Sende içini ferah tut iyidir inş.
Yk canm cuma gunu gdicm bnmde aslnda 13hfta olması gerekio ama 2hfta geriden gözüküo. Gec döllnme sanırm 17subattı adet tarihm gec döllnme oldgu içn 2mart dicksn bundn snra dedilrBenim kasim sonu aralik 1 dedi doktor 13 hafta gorunuyo ama 12. Haftama yeni girdim Allahin izniyle :) doktor size cinsyiyet icin bir tahmin yuruttu mu
Tesekkur ederim tatlim o gun yazmistim ya idrar yollarim rahatsiz diye doktor munurol yazmisti eczaci esime uroday vermis ayniymis zaten pazartesi aksami ictim senin dedigin gibi dunden betidir ishal soz konusu bebegime bir zarari var midir diye evham yaptim en az 3 litre su iciyorum seftali suyu muz yiyorum o yuzdrn birax endiseliyimsence bir sakincasi var mi ya da bu ilac butun hamileleri ishal yapar mi
Yk canm cuma gunu gdicm bnmde aslnda 13hfta olması gerekio ama 2hfta geriden gözüküo. Gec döllnme sanırm 17subattı adet tarihm gec döllnme oldgu içn 2mart dicksn bundn snra dedilr
Kyboluo diolr ama bakalm.:) cuma gnu gtcm naspse. En son 1ay önce gtmştmBenim de gec dollenmeydi ama aradaki zaman kayboldu neysrki :)
İnsallah canim ya :) sen neden test yaptirdin bir sorun mu varİdrar yolunu biliyorumda ben başka bir şey oldu zannettim aman Allah korusun. Yok canım ishal uzun süre sürerse vücut vitaminsiz ve susuz kalıyormuş ama sen takviye yapıyorum diyorsun bence bugünde geçmezse bir doktora git derim. Ayrıca ilaçların benzerini verebiliyor eczane ama içeriği aynı oluyor onda sorun olmaz. Ben kullandığımda ishal olmamaıştım ama ishal olmanın bir çok nedeni olabilir canım. Yediğin bir şey dokunur fazla su içmen çok çalıştyırabilir vs vs. Sen kafana takma bebişin iyidir hayırlısı ile
İnsallah canim ya :) sen neden test yaptirdin bir sorun mu var
Yok çok şükür ama rutin hamilelik testleri dedi. Vitaminlere,hormonlara, idrara vs bakacak 3 gün ile 1 hafta içinde çıkacakmış sonuçlar haftaya bugün yine giderim artık. Verdiği bir hap var tüm vitaminler var ama inş. yeterli geliyordur
Kızlar selamBende grubunuza daim oldum.. Aslında yıllardır buradayım ama sadece uzaktan takip edenlerdenim.. :) 12 haftalık gebeyim.. 26 Şubat tarihinden itibaren.. Bahçelievler Medicalpark Emine Hanıma gidiyorum.. Bana 7 hafta da tüm testleri yaptı kansızlık d vitamini kültür aşı ve aklıma gelmeyenler.. Şükür hepsi temiz çıktı sadece kansızlık ve d vitamini eksikligi vardı. :) En son 8 Mayıs tarihinde gittik 2'li taramayı söyledi. Yaptırmayacağımı söyledim. 3'lü tarama da istemiyorum. Oda 5 ay da renkli ultrason da kontrol ederiz o zaman dedi ısrarcı olmadı. Şimdi bir de şeker yüklemesi var. Yaptıracaklar var mı ? Bu zamana kadar şeker ile ilgili bir sorunum olmadı çok yemesine düşkün bir insan da degilim. O yüzden bile bile içimdekini de yormak istemiyorum. Bu arada 59 kilo hamile kaldım. 57 düştüm şuan 58'im. Bizde çok da kilo artışı yok siz de durumlar nasıl ?
Decavit mi canim ?
Hayırlı olsun kaçtı atışı ?
Ah ahh bu yorgunluk beni bitirdiKendimi çok yorgun hissediyorumm bu aralar nedense
umarim canim ya :)yok canım imom diye bir vitamin 25 tl ama içeriği süper umarım faydalı olur bebişe
Sağol canım hosbuldum :) aa iyi o zaman normalmişim bende demek
Anneler alışverişe başladınız mı ufaktan ?
Benim de gogsum cok kasiniyo, bitli gibi :)kızlar mrb benim hamileliğim başladığı öğrendiğim zamandan beri göğüslerim ve karnım aşırı kaşınıyor bazen öyle oluyor ki delirtiyo uyuz gibi oldum sanki
Canim. Benim doktorum 3 ay iliskiye girmeyin, onlem olarak dedi. Bi sorun olmayabilir ama bebegi su an riske atmayalim dedi.Benim ilk gebeligim ne yazikki dusukle sonuclanmisti o yuzden daha dikkatli davraniyoruz esimle doktorumuzun onerisiyle gebeligi ogrendigimizden beri oyle sık iliskiye girmiyoruz temkinli davranmaya dikkat ediyoruz neden oldu anlayamadimyardimin icin cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?