2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Canim. Benim doktorum 3 ay iliskiye girmeyin, onlem olarak dedi. Bi sorun olmayabilir ama bebegi su an riske atmayalim dedi.

Evet canim aynen oyle umarim verdigimiz emeklerin karsiligini alacagiz hepimizin bebişi saglikli hayirli dogsun :)

Arkadaslar desteginize sonsuz tesekkur ederim ama malesef minigimi düsürdüm ... Rabbim sizleri ve yavrularinizi korusun ..
Cok.uzuldum canim ya Allah sabir versin. Ama uzulme Allah hayirli ve saglikli olani nasip etsin hepimize ins.6-7 kez dusuk yapani biliyorum. Teselli olmaz belki ama bir dahakine tutar da kucagina hayirla alirsin insallah

Evet canim aynen oyle umarim verdigimiz emeklerin karsiligini alacagiz hepimizin bebişi saglikli hayirli dogsun :)
Bu arada 12. Haftadan sonra dr. Cinsiyeti az cok tahmin edebiliyormus diye duydum. Seninki icin bisey dedi mi doktorun. Randevun ne zaman

Canim ben de 8 haftaligim. Ama dr benden o kadar test istemedi. 4 ya da 5 taneydi.acaba eksik mi istedi benden icime kurt dustu..

Hosgeldin canim. Hayirli olsun bebisin. Ben seker yuklemesinin cok ama cok.zararli oldugunu doktorlardan ve tvden duydum. Ticari amacli olmis bu artik. Bence mecbur degilsen yaptirmamalisin. Bide merak ettim neden 2li ve 3lu taramayi reddettin? Bide 2li tarama kacnci.haftada yapiliyomus ?

Canim ben de 8 haftaligim. Ama dr benden o kadar test istemedi. 4 ya da 5 taneydi.acaba eksik mi istedi benden icime kurt dustu..

Sanmıyorum canım benim ilk gebeliğim sorunluydu onu konuşunca bu kadar çok istemiş olabilir. Herkesin sıkıntı ve şikayetlerine göre değişir test adeti. İçine boşuna kurt düşmesin

Daha cinsiyeti belli degilki doktor bi erkek diyo bi kiz anlamadik biz de :) sizin belli oldu mu?

Yok canım belli olmadı anne baba ilk don alırmış büyükler öyle söyledi bende patikli olanlardan aldım corap bir de 5 7 10'lu takımlardan birer tane aldım. Krem rengi ve sarı aldım. Hangisi olursa kullanalım diye. :)

Hosbuldum canım cok teşekkür ederim Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
Bende yaptırmayacagım sanırım doktorumla konuşmadık ama ısrarcı olmaz sanırım.
Tarama testlerin de de down sendromu araştırılıyor. Öyle bir şey olsa eşim ile aldırmayacagımızı konuştuk.
Biliyorsun sonuçlar da %90'lık dogruluk payı bile vermiyor. Onu da geçtim ögrensem bile doğana kadar dışardan müdahale yapılmamakta. O yüzden biz de içimizi temiz tutup duamızı edelim dedik. :) 13 haftada yapılması gerekiyormuş. Onun dışındaki haftalar da gidilirse doktorlar kabul etmiyormuş.

Bende cumartesi günü hastaneye gidicem çok merak ediyorum ultrason görüntülerini Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar bide aynı haftayı paylaştığım kızlar ultrason görüntülerniz nasıldı belirginmi bazı uzuvlar internettende bakıyorum devamlı ama sizden duymak daha iyi gelecek banaa

mrb kızlar benimde haftaya perşembe kontrolum 2li test yapılacak dedi doktorum inşallah hayırlısıyla bişey çıkmaz zaman yaklaştıkça insan stres oluyor.

mrb kızlar benimde haftaya perşembe kontrolum 2li test yapılacak dedi doktorum inşallah hayırlısıyla bişey çıkmaz zaman yaklaştıkça insan stres oluyor.

Merhaba canim benim de cumartesi gunu ikili test im yapilacak Rabbim kimseyi üzmesin hepimizin evlatlarini saglikli ve hayirli bir sekilde dunyaya getirmemize yardimci olsun..

Merhaba canim benim de cumartesi gunu ikili test im yapilacak Rabbim kimseyi üzmesin hepimizin evlatlarini saglikli ve hayirli bir sekilde dunyaya getirmemize yardimci olsun..
inşallah cnm senın daha yakınmış hayırlısıyla bakalım

Kızlar 2 saat önce falan kahverengi leke geldi.doktora gittim kalp atışı normal ama suyum azalmış bebeğin olduğu yerdeki sıvı (amniyo)çok moralim bozuldu iğne yapıldı düşük olmaması için.bir hafta sonra tekrar kontrole gelin dedi.bebeğin o sıvı içindeki yüzmesi gerekiyor dedi bende sabit duruyomuş öyle moralim bozukki ağlamaktan bihal oldum...başına gelen var mı böyle bi durum?

Cok iyi ya, tam teslimiyet bu olsa gerek. Allahtan ne gelse raziyiz dusuncesi.. helal olsun. Allah korusun down sendromlu falan olsa Biz de aldirmayi dusunmeyiz ama Allah korusun aklimiz karisir falan, bence de ha erken ogrenmissin ha gec.. insanin imtihani ne yonde bilemeyIz. Rabbim korktuklarimdan emin kilsin..

Cok gecmis olsun cnm. Insallah korktugun olmaz. Bol su ic demekten baska bisey bulamiyorum fazla bilgim olmadigi icIn. Kendini harap etme, hayirli olani iste, bide bence hep dinlen uzan

Benimde 7 haftalıkken test istedi kan testi b12 testi benimle alakalı olan testlerdi 14. haftasına gelince de zeka testi ve önemli testler yapılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…