Canim. Benim doktorum 3 ay iliskiye girmeyin, onlem olarak dedi. Bi sorun olmayabilir ama bebegi su an riske atmayalim dedi.
Cok.uzuldum canim ya Allah sabir versin. Ama uzulme Allah hayirli ve saglikli olani nasip etsin hepimize ins.6-7 kez dusuk yapani biliyorum. Teselli olmaz belki ama bir dahakine tutar da kucagina hayirla alirsin insallahArkadaslar desteginize sonsuz tesekkur ederim ama malesef minigimi düsürdüm ... Rabbim sizleri ve yavrularinizi korusun ..
Bu arada 12. Haftadan sonra dr. Cinsiyeti az cok tahmin edebiliyormus diye duydum. Seninki icin bisey dedi mi doktorun. Randevun ne zamanEvet canim aynen oyle umarim verdigimiz emeklerin karsiligini alacagiz hepimizin bebişi saglikli hayirli dogsun :)
Dogum tarihin super :)Merhaba kızlar bende silerdenim Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım aminn
Hosgeldin cnm seninle ayniyiz nerdeyse, ben de 27 aralik :)8 haftalık hamileyim 26 aralık tahmini doğum tarihi
Canim ben de 8 haftaligim. Ama dr benden o kadar test istemedi. 4 ya da 5 taneydi.acaba eksik mi istedi benden icime kurt dustu..Tünaydın tatlı anneler nasılsınız? Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, 16 adet test için kan ve idrar aldırdım umarım hepsinden hayırlı sonuç gelir. Bebişimizide tekrar gördük sıpa ellerini ve ayaklarını gördük :)
Hosgeldin canim. Hayirli olsun bebisin. Ben seker yuklemesinin cok ama cok.zararli oldugunu doktorlardan ve tvden duydum. Ticari amacli olmis bu artik. Bence mecbur degilsen yaptirmamalisin. Bide merak ettim neden 2li ve 3lu taramayi reddettin? Bide 2li tarama kacnci.haftada yapiliyomus ?Kızlar selamBende grubunuza daim oldum.. Aslında yıllardır buradayım ama sadece uzaktan takip edenlerdenim.. :) 12 haftalık gebeyim.. 26 Şubat tarihinden itibaren.. Bahçelievler Medicalpark Emine Hanıma gidiyorum.. Bana 7 hafta da tüm testleri yaptı kansızlık d vitamini kültür aşı ve aklıma gelmeyenler.. Şükür hepsi temiz çıktı sadece kansızlık ve d vitamini eksikligi vardı. :) En son 8 Mayıs tarihinde gittik 2'li taramayı söyledi. Yaptırmayacağımı söyledim. 3'lü tarama da istemiyorum. Oda 5 ay da renkli ultrason da kontrol ederiz o zaman dedi ısrarcı olmadı. Şimdi bir de şeker yüklemesi var. Yaptıracaklar var mı ? Bu zamana kadar şeker ile ilgili bir sorunum olmadı çok yemesine düşkün bir insan da degilim. O yüzden bile bile içimdekini de yormak istemiyorum. Bu arada 59 kilo hamile kaldım. 57 düştüm şuan 58'im. Bizde çok da kilo artışı yok siz de durumlar nasıl ?
Randevum cumartesi gunu bi erkek diyo bi kiz diyo biz de sasirdik iyice surpriz olacak :)Bu arada 12. Haftadan sonra dr. Cinsiyeti az cok tahmin edebiliyormus diye duydum. Seninki icin bisey dedi mi doktorun. Randevun ne zaman
Canim ben de 8 haftaligim. Ama dr benden o kadar test istemedi. 4 ya da 5 taneydi.acaba eksik mi istedi benden icime kurt dustu..
Daha cinsiyeti belli degilki doktor bi erkek diyo bi kiz anlamadik biz de :) sizin belli oldu mu?
Hosgeldin canim. Hayirli olsun bebisin. Ben seker yuklemesinin cok ama cok.zararli oldugunu doktorlardan ve tvden duydum. Ticari amacli olmis bu artik. Bence mecbur degilsen yaptirmamalisin. Bide merak ettim neden 2li ve 3lu taramayi reddettin? Bide 2li tarama kacnci.haftada yapiliyomus ?
mrb kızlar benimde haftaya perşembe kontrolum 2li test yapılacak dedi doktorum inşallah hayırlısıyla bişey çıkmaz zaman yaklaştıkça insan stres oluyor.
inşallah cnm senın daha yakınmış hayırlısıyla bakalımMerhaba canim benim de cumartesi gunu ikili test im yapilacak Rabbim kimseyi üzmesin hepimizin evlatlarini saglikli ve hayirli bir sekilde dunyaya getirmemize yardimci olsun..
Cok iyi ya, tam teslimiyet bu olsa gerek. Allahtan ne gelse raziyiz dusuncesi.. helal olsun. Allah korusun down sendromlu falan olsa Biz de aldirmayi dusunmeyiz ama Allah korusun aklimiz karisir falan, bence de ha erken ogrenmissin ha gec.. insanin imtihani ne yonde bilemeyIz. Rabbim korktuklarimdan emin kilsin..Hosbuldum canım cok teşekkür ederim Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
Bende yaptırmayacagım sanırım doktorumla konuşmadık ama ısrarcı olmaz sanırım.
Tarama testlerin de de down sendromu araştırılıyor. Öyle bir şey olsa eşim ile aldırmayacagımızı konuştuk.
Biliyorsun sonuçlar da %90'lık dogruluk payı bile vermiyor. Onu da geçtim ögrensem bile doğana kadar dışardan müdahale yapılmamakta. O yüzden biz de içimizi temiz tutup duamızı edelim dedik. :) 13 haftada yapılması gerekiyormuş. Onun dışındaki haftalar da gidilirse doktorlar kabul etmiyormuş.
Cok gecmis olsun cnm. Insallah korktugun olmaz. Bol su ic demekten baska bisey bulamiyorum fazla bilgim olmadigi icIn. Kendini harap etme, hayirli olani iste, bide bence hep dinlen uzanKızlar 2 saat önce falan kahverengi leke geldi.doktora gittim kalp atışı normal ama suyum azalmış bebeğin olduğu yerdeki sıvı (amniyo)çok moralim bozuldu iğne yapıldı düşük olmaması için.bir hafta sonra tekrar kontrole gelin dedi.bebeğin o sıvı içindeki yüzmesi gerekiyor dedi bende sabit duruyomuş öyle moralim bozukki ağlamaktan bihal oldum...başına gelen var mı böyle bi durum?
Benimde 7 haftalıkken test istedi kan testi b12 testi benimle alakalı olan testlerdi 14. haftasına gelince de zeka testi ve önemli testler yapılacakmışYok canım belli olmadı anne baba ilk don alırmış büyükler öyle söyledi bende patikli olanlardan aldım corap bir de 5 7 10'lu takımlardan birer tane aldım. Krem rengi ve sarı aldım. Hangisi olursa kullanalım diye. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?