2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Cok gecmis olsun cnm. Insallah korktugun olmaz. Bol su ic demekten baska bisey bulamiyorum fazla bilgim olmadigi icIn. Kendini harap etme, hayirli olani iste, bide bence hep dinlen uzan
canım cok geçmiş olsun doktorun suyunun artması için bi ilaç yada yöntem söylemedimi?

Merhabalar bnde yeni katildim araniza bnde 8+3 gunluk hamişim :)
merhaba hoş geldin bizde bugün itibariyle 8 hafta 5 günlük olduk inş.sağ salimde bebeklerimizi kucağımıza alırız bakalım aralık annesi mi ocak ayının ilk anneleri mi olacaz :)

merhaba hoş geldin bizde bugün itibariyle 8 hafta 5 günlük olduk inş.sağ salimde bebeklerimizi kucağımıza alırız bakalım aralık annesi mi ocak ayının ilk anneleri mi olacaz :)

Hosbulduk canim insallah benim doktorum 27 aralik dedi ama bilemiyorum canim :) belli olmaz :)

hosbuldum canıım... valla ben sanslı gebelerdenmişim dr.um da öyle dedi... hiç mide bulantısı yasamadm... sadece 2 hafta bas agrım oldu... hatta arada bi yine agrıo... 55 ile basladm hamileliğe ac karna 56.5 falanım.. cok fazla su içiyorum.. .badem ceviz fındık yoğurt süt (ama sade içemem) vb seklde beslenmeye calsyrm... bebiş zeki olsun die yürüyüs yapmaya gayret edyrm...onun dısında kpssye hazrlanyrm... her test cözmeye calstgmda da deli gibi uykum gelio :)) hamişlik saolsun...

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...başka doktora gittim ertesi gün henüz sıvıyla alakalı birşey demek için çok erken dedi...biraz içim rahatladı.rabbime emanet ettik kendimizi hayırlısı olsun...

Selam kizlar bende 12 haftalik gebeyim,yarin randevum var,40 gundur doktora gitmedim bakalim neler diyecek.ben cinsiyetini ogrenmek istemiyorum simdilik yarin doktora gorurseniz soylemeyin diyicem.sadece folik asit kullandim ve hic bulantim olmadi.1,5 kg zayifladim ama cok istahsizim ac ac oturuyorum tum gun.

Selamun aleykum deyerli anneler. Ben de 11+5 gunluk hamileyim. 7 haftadan beri bitmeyen karin ağrim var ki,haftada iki kere acile gitdiyim oldu. Hepsi ayni şeyi dedi dusuk tehlikesi var. Ve 7 haftadan beri yatiyorum gecen cuma acilde hareketleri cok az demişti doktor. Uzulmustum. Yarin randevum var ve cok heyecanliyim.

Allaha emanetler canım seni çok iyi anlayabiliyorum...dua et...umudunu yitirme bende öyle yapıyorum....

Ayy ben sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyeti öğreneceim günü keşke ben de brz iştahsız olsam da zayıflasam... 55le basladm 56.5 oldm

Sanki beni anlattin, masallah nazar degmesin bulanti ben de de yok denecek kadar az. Basim agriyo 3 gundur. Migren var ben de bide, ayni zamanda calisiyorum, zor oluyo. Ins. Sen de emeklerinin karsiligini alirsin. Ben ilk aylar dusukten korktugum icin fazla yurumuyorum, dr. Yorulma dedi. 4. Aydan itibaren ins. Baslarim yuruyuse. Orjinalini bulursan kefir de ic. Coook faydali cnm.

Allahım hepimizi korusun nazardan... süt fln hiç sevmiyorum zorla içiorum da kefiri de denerim bi hiç çekici gelmemişti denememiştim :) Baş agrısına yogurt ii gelio, klasik tülbentle başı sıkmak ha bi de aç kalmamak ve dee karanlık ortaamm :)
çalışanları da alkışlıyorum, ben özelde calısıo olsaydım şu an kesin bırakırdım işi zırt pırt uykum gelio die... ayrıca amiiin canım... inş artk atanırım

günaydın kızlar benimde perşembe randevum bakalım 2 li test yapılacak inşallah sorunsuz atlatırız.şimdiden beni korku sardı.

günaydın kızlar benimde perşembe randevum bakalım 2 li test yapılacak inşallah sorunsuz atlatırız.şimdiden beni korku sardı.

Gunaydin canim ben de cumartesi gunu yaptirdim sonuclarimizi bekliyoruz Rabbim hepimizin kuzularini bagislasin kucagimiza almamizi nasip etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…