canım cok geçmiş olsun doktorun suyunun artması için bi ilaç yada yöntem söylemedimi?Cok gecmis olsun cnm. Insallah korktugun olmaz. Bol su ic demekten baska bisey bulamiyorum fazla bilgim olmadigi icIn. Kendini harap etme, hayirli olani iste, bide bence hep dinlen uzan
Canim diger arkadasin yazisina cvp yazicaktin, karismis :)canım cok geçmiş olsun doktorun suyunun artması için bi ilaç yada yöntem söylemedimi?
merhaba hoş geldin bizde bugün itibariyle 8 hafta 5 günlük olduk inş.sağ salimde bebeklerimizi kucağımıza alırız bakalım aralık annesi mi ocak ayının ilk anneleri mi olacaz :)Merhabalar bnde yeni katildim araniza bnde 8+3 gunluk hamişim :)
merhaba hoş geldin bizde bugün itibariyle 8 hafta 5 günlük olduk inş.sağ salimde bebeklerimizi kucağımıza alırız bakalım aralık annesi mi ocak ayının ilk anneleri mi olacaz :)
merhaba hoş geldin bizde bugün itibariyle 8 hafta 5 günlük olduk inş.sağ salimde bebeklerimizi kucağımıza alırız bakalım aralık annesi mi ocak ayının ilk anneleri mi olacaz :)
Hosgeldin canim. Hamislik nasil geciyor ?Merhaba aralık annişleri
Allaha emanetler canım seni çok iyi anlayabiliyorum...dua et...umudunu yitirme bende öyle yapıyorum....Selamun aleykum deyerli anneler. Ben de 11+5 gunluk hamileyim. 7 haftadan beri bitmeyen karin ağrim var ki,haftada iki kere acile gitdiyim oldu. Hepsi ayni şeyi dedi dusuk tehlikesi var. Ve 7 haftadan beri yatiyorumgecen cuma acilde hareketleri cok az demişti doktor. Uzulmustum. Yarin randevum var ve cok heyecanliyim.
Zaten dua etmekten başka elimizden ne geliyor kiAllaha emanetler canım seni çok iyi anlayabiliyorum...dua et...umudunu yitirme bende öyle yapıyorum....
Selam kizlar bende 12 haftalik gebeyim,yarin randevum var,40 gundur doktora gitmedim bakalim neler diyecek.ben cinsiyetini ogrenmek istemiyorum simdilik yarin doktora gorurseniz soylemeyin diyicem.sadece folik asit kullandim ve hic bulantim olmadi.1,5 kg zayifladim ama cok istahsizim ac ac oturuyorum tum gun.
Sanki beni anlattin, masallah nazar degmesin bulanti ben de de yok denecek kadar az. Basim agriyo 3 gundur. Migren var ben de bide, ayni zamanda calisiyorum, zor oluyo. Ins. Sen de emeklerinin karsiligini alirsin. Ben ilk aylar dusukten korktugum icin fazla yurumuyorum, dr. Yorulma dedi. 4. Aydan itibaren ins. Baslarim yuruyuse. Orjinalini bulursan kefir de ic. Coook faydali cnm.hosbuldum canıım... valla ben sanslı gebelerdenmişim dr.um da öyle dedi... hiç mide bulantısı yasamadm... sadece 2 hafta bas agrım oldu... hatta arada bi yine agrıo... 55 ile basladm hamileliğe ac karna 56.5 falanım.. cok fazla su içiyorum.. .badem ceviz fındık yoğurt süt (ama sade içemem) vb seklde beslenmeye calsyrm... bebiş zeki olsun dieyürüyüs yapmaya gayret edyrm...onun dısında kpssye hazrlanyrm... her test cözmeye calstgmda da deli gibi uykum gelio :)) hamişlik saolsun...
Sanki beni anlattin, masallah nazar degmesin bulanti ben de de yok denecek kadar az. Basim agriyo 3 gundur. Migren var ben de bide, ayni zamanda calisiyorum, zor oluyo. Ins. Sen de emeklerinin karsiligini alirsin. Ben ilk aylar dusukten korktugum icin fazla yurumuyorum, dr. Yorulma dedi. 4. Aydan itibaren ins. Baslarim yuruyuse. Orjinalini bulursan kefir de ic. Coook faydali cnm.
günaydın kızlar benimde perşembe randevum bakalım 2 li test yapılacak inşallah sorunsuz atlatırız.şimdiden beni korku sardı.
amin cnm kaç günde çıkıyo ng1 ???Gunaydin canim ben de cumartesi gunu yaptirdim sonuclarimizi bekliyoruz Rabbim hepimizin kuzularini bagislasin kucagimiza almamizi nasip etsin ..
amin cnm kaç günde çıkıyo ng1 ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?