2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Canım aynı senin giniyim hiç mide bulantım olmadı ama 3 gündür çok başım ağrıyor,
58 ile baladım 59 um :) tabi ki inş. böyle gider
bu arada baş ağrın için birşey yapımyormusun çok kötü

merhaba arkadaşlar bende cumartesi dr a gittim çok şükür kalp atışlarını duydum bebeişimi gördüm okadar duygulandımki 12. haftaya kadar folik asit dışında hiçbirşey içme dedi
5 hsfta sonra tekrar gel dedi bakalım

Canım hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre nasip eylesin hayırlı bir evlat olsun inşallah size..
Bende folik asit içiyorum hala da devam ediyorum doktor daha bırakma dedi..
5 hafta da çok demiş doktorun kaçıncı haftadasın şuan ?

Ben de sabah gitdim doktora. 12+3 dedi ölcusune gore. Iyi simdilik dedi ve 1 ay sonra gelmemi istedi. Ikili testi kabul etmedim cunki ne olsa nasil olsa bu bebek benim dedim. Haklisin dedi. Resmi cok bulanik cikti ama bi ona uzuldum

Sagol cnm onerilerin icin, dikkate alicam :)

Merhaba anne adayları ben artik yoluma sizinle devan edemiyorum 11. Haftamizin ilk gununde kahverengi lekenlenme yaşadım. 10. Haftada oldu fakat doktorumu aradim sıkıntı yok dedi. Ama dun 4-5 kez gelince acilen gittik ve bebeğim kalp atışını duyamadiklarini soylediler. Sabah ultrasonla detaylı bakıldı ve 8+4 gelişim durmuş zorunlu olarak kürtaj oldum Rabbim hepinizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Lekelenme olduğunda kanlı olmasa bile nolurrr doktorunuzla basvurun. Hepiniz bebislerizle allaha emanet olun. Çok zormuş...

canım ne desem bilemedim çok çok üzüldüm rabbim tekrar nasip etsin inşallah allah sanada sabır versin

sağol canım evet dr beş hafta dedi ama korkuyorum folik side bende devam ediyorum canım ben 7 haftalığım daha hamilelik takvimi yaptım ama görünmüyor 12 13 haftalık hamişler drunuz cinsiyet tahmininde bulunmadımı

Canım çok üzüldüm herşeyde vardır bir hayır diye düşün bende sadece hayırlı evlat hayırlı zamansa diyorum... tekrar hamiş kalınca yaz bize çok geçmiş olsun

Tatlım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut Rabbim yine nasip eder sıkıntıya strese sokma kendini..
Hayırlısı ne ise hakkınız da o olsun.. Çok sağol sende kendine iyi bak iyi haberlerinden mahrum etme bizi..

Canım stres yapma kendine şuan oda etkileniyor biliyorsun beslenmene dikkat et bu aşama da sonra zamanla alışacaksın zaten :) benim bu hafta cumartesi var kontrolüm çok merak ediyorum hatta çatlıcam bakalım gidince göstericek mi kendini

Merhaba kızlar 9hafta+3 günlük hamileyim genelimizde aynıyız kasıklarım ağrıyor problem var mıdır kontrolüme henüz var sizlerde durum nasıl problem var mıdır

Cok uzuldum canim ya.. Allah sabir versin. Neden kalbi durmus olabilir. Agir falan mi kaldirdin ne bilim dikkat ettigin halde.mi oldu Canim? sahsen ben pek dikkat edemiyorum. cok hareketli oldugum icin Bebegin varligini unutuveriyorum.. hepimizin basina gelebilir. Benim de sancilarim var..Uzulme vardir bir hayir. Yine hamis kalirsin ins. Cnm.

en hayirli zamanda en hayirli evlada hamile kalir, saglicakla kucagina alirsin insallah tatlim... hic uzulme bi 6 ay fln da bekle sonra hamislik icin calismalara basla .. zaten dr.un tavsiylerde bulunmstr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…