ben sordum doktora 1gün sonra dedi en geç özelde olduğu için o zaman1 hafta ya da 10 gun dediler bakalim artik mecbur bekleyecez :)
Canım aynı senin giniyim hiç mide bulantım olmadı ama 3 gündür çok başım ağrıyor,hosbuldum canıım... valla ben sanslı gebelerdenmişim dr.um da öyle dedi... hiç mide bulantısı yasamadm... sadece 2 hafta bas agrım oldu... hatta arada bi yine agrıo... 55 ile basladm hamileliğe ac karna 56.5 falanım.. cok fazla su içiyorum.. .badem ceviz fındık yoğurt süt (ama sade içemem) vb seklde beslenmeye calsyrm... bebiş zeki olsun dieyürüyüs yapmaya gayret edyrm...onun dısında kpssye hazrlanyrm... her test cözmeye calstgmda da deli gibi uykum gelio :)) hamişlik saolsun...
ben sordum doktora 1gün sonra dedi en geç özelde olduğu için o zaman
merhaba arkadaşlar bende cumartesi dr a gittim çok şükür kalp atışlarını duydum bebeişimi gördüm okadar duygulandımki 12. haftaya kadar folik asit dışında hiçbirşey içme dedi
5 hsfta sonra tekrar gel dedi bakalım
bilmem olabilir o zaman gidince görcez bakalım hemen mi yoksa geçmi artıkBen de özel hastanede yaptirdim ki her hastanenin laboratuvar i farkli sanirim.
Sagol cnm onerilerin icin, dikkate alicam :)Allahım hepimizi korusun nazardan... süt fln hiç sevmiyorum zorla içiorum da kefiri de denerim bi hiç çekici gelmemişti denememiştim :) Baş agrısına yogurt ii gelio, klasik tülbentle başı sıkmak ha bi de aç kalmamak ve dee karanlık ortaamm :)
çalışanları da alkışlıyorum, ben özelde calısıo olsaydım şu an kesin bırakırdım işizırt pırt uykum gelio die... ayrıca amiiin canım... inş artk atanırım
Merhaba anne adayları ben artik yoluma sizinle devan edemiyorum11. Haftamizin ilk gununde kahverengi lekenlenme yaşadım. 10. Haftada oldu fakat doktorumu aradim sıkıntı yok dedi. Ama dun 4-5 kez gelince acilen gittik ve bebeğim kalp atışını duyamadiklarini soylediler. Sabah ultrasonla detaylı bakıldı ve 8+4 gelişim durmuş zorunlu olarak kürtaj oldum Rabbim hepinizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Lekelenme olduğunda kanlı olmasa bile nolurrr doktorunuzla basvurun. Hepiniz bebislerizle allaha emanet olun. Çok zormuş...
Canım hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre nasip eylesin hayırlı bir evlat olsun inşallah size..
Bende folik asit içiyorum hala da devam ediyorum doktor daha bırakma dedi..
5 hafta da çok demiş doktorunkaçıncı haftadasın şuan ?
Merhaba anne adayları ben artik yoluma sizinle devan edemiyorum11. Haftamizin ilk gununde kahverengi lekenlenme yaşadım. 10. Haftada oldu fakat doktorumu aradim sıkıntı yok dedi. Ama dun 4-5 kez gelince acilen gittik ve bebeğim kalp atışını duyamadiklarini soylediler. Sabah ultrasonla detaylı bakıldı ve 8+4 gelişim durmuş zorunlu olarak kürtaj oldum Rabbim hepinizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Lekelenme olduğunda kanlı olmasa bile nolurrr doktorunuzla basvurun. Hepiniz bebislerizle allaha emanet olun. Çok zormuş...
sağol canım evet dr beş hafta dedi ama korkuyorum folik side bende devam ediyorum canım ben 7 haftalığım daha hamilelik takvimi yaptım ama görünmüyor 12 13 haftalık hamişler drunuz cinsiyet tahmininde bulunmadımı
Merhaba kızlar 9hafta+3 günlük hamileyim genelimizde aynıyız kasıklarım ağrıyor problem var mıdır kontrolüme henüz var sizlerde durum nasıl problem var mıdır
Cok uzuldum canim ya.. Allah sabir versin. Neden kalbi durmus olabilir. Agir falan mi kaldirdin ne bilim dikkat ettigin halde.mi oldu Canim? sahsen ben pek dikkat edemiyorum. cok hareketli oldugum icin Bebegin varligini unutuveriyorum.. hepimizin basina gelebilir. Benim de sancilarim var..Uzulme vardir bir hayir. Yine hamis kalirsin ins. Cnm.Merhaba anne adayları ben artik yoluma sizinle devan edemiyorum11. Haftamizin ilk gununde kahverengi lekenlenme yaşadım. 10. Haftada oldu fakat doktorumu aradim sıkıntı yok dedi. Ama dun 4-5 kez gelince acilen gittik ve bebeğim kalp atışını duyamadiklarini soylediler. Sabah ultrasonla detaylı bakıldı ve 8+4 gelişim durmuş zorunlu olarak kürtaj oldum Rabbim hepinizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Lekelenme olduğunda kanlı olmasa bile nolurrr doktorunuzla basvurun. Hepiniz bebislerizle allaha emanet olun. Çok zormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?