2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Can
Canim doktor bana baharat, ketcap, hamur isi, asitli icecek, cogkofte,serbetli tatli vs. Tamamen birak dedi. Inanki dediklerini uygulayinca kabizlik ya da mide yanmasi olmuyor. Peki ne yiyeyim dedigimde bunlar disindakileri yiyebilirsin dedi :) tabi abartmadan

benim acayip midem bulanıyor su içemiyorum kabızlık hat safhada akşam yatarken kuru kayısı incir yedim sabah aç karnına yok fayda etmedi varmı önerisi olan

canım bende dikkat ediyorum ama yok bu kabızlık ilk hamileleiğimdede beni mahfetmişti 6 aylık hamileyken apandisit çıkmıştı kabusum oldu artık

canım bende dikkat ediyorum ama yok bu kabızlık ilk hamileleiğimdede beni mahfetmişti 6 aylık hamileyken apandisit çıkmıştı kabusum oldu artık
Demekki bazeN Engelleyemiyosun. Ben cocuklugumdan beri kabizim. Simdi daha rahatim, belki duzenli yemek iyi geldi bana

Merhaba kizlar size kafami kurcalayan bir sey sorucam ben dun hastaneye gittim idrar yollarimda yanma oldugu icin doktor idrar tahliline gonderdi wc ye girdim ve duvarlara herhangi bir yere dokunmamak icin belimden destek alarak dogrulmusum ilk defa yaptim boyle bir hareket bebegime bir zarari var mi dunden beridir endiseleniyorum ((

benim acayip midem bulanıyor su içemiyorum kabızlık hat safhada akşam yatarken kuru kayısı incir yedim sabah aç karnına yok fayda etmedi varmı önerisi olan
Kuru Kayısı ve incire devam edin ancak 4 - 5 gün sora etkisini gösterecektir ama onları yedikten sonra mutlaka zorlayın kendinizi bi çay bardağı kadar da olsa su için bu kuru meyveleri aç karnına tüketin ekmeği de beyazından yemeyin

Ağrın falan mı oldu?
Endişelenme bence hiç bi sıkıntı olmaz.
Doktorum şiddetli darbeler kaza saldırı dışında hiç bir şeyin bebeğe zarar veremeyeceğini söyledi.

Ağrın falan olduysa da idrar yolları enfeksiyonları bel ve şiddetli kasık ağrısı yapar tabi sen bu konuyla ilgili tedavini aksatma ama herşey yolundadır bol bol su iç ilaçtan çok daha iyidir.

Icime su serptin simdi evet dogumda yanimda olacak ve o yapacak.
Down testini disarda da yaptirabilirsin dedi, ama amerika olunca fiyat 2400 mus. Bilmiyorum okdr seye gerek var mi. Allah korusun kotu ciksa aldirmaya da kiyamam can sonucta o da.
Eksik test tahlil yapacagini sanmiyorum,emin adimlarla ilerliyor. Dedigin gibi diger seyler netten de bulunur,belki o da o yuzden onemsemiyordur.,
Tesekkur ederim canim..

Ağrın falan olduysa da idrar yolları enfeksiyonları bel ve şiddetli kasık ağrısı yapar tabi sen bu konuyla ilgili tedavini aksatma ama herşey yolundadır bol bol su iç ilaçtan çok daha iyidir.

Çok tesekkur ederim canim o an yalnizca sol kasigimda bi hissettim o kadar onun disinda bi agrim olmadi ama ters hareket yapmayin diyolar ya cok korktum

Canim duphalac olabilir , bana dr um yazmisti. Ben ohss oldugumda 1 hafta cikamamistim. Probiyotik yogurtlar var ya, aktiva_danone gibi. Onlardan yiyordum.. belini usutme,bel cevrene masaj yapilirsa da cikabilirsin diye dusunuyorum. Bamya da iyi geliyormus sindirime. Aklimdakiler bunlar..

Buarada sabahlari benim de midem bulaniyor. 1 yemek kasigi kadar acimsi_sarimsi asitli su cikariyorum genelde. Bulantilar saglikli gebelige isaretmis bi yerde okumustum. Gece yatarken vs hap icmemeye calisiyorum, su icince de dedigin gibi bulanti yapiyor. 2_3 haftamiz kaldi insallah atlatiriz hepbirlikte

Son düzenleme:
Allah sana sağlık versin çok üzüldüm benimde bebeğimde yüksek risk çıktı amniyo sentezi beklicem inşallah sağlıklı hayırlı tez zamanda yeni bir gebelik yaşarsın
Neden amniyonsentezi bekliyosunki,kordon villus biyopsisi yaptirabilirsin.sorun ne risk neden cikti

Ben de kordon villus biyopsisi yaptirdim down icin 1700tl odedim benim doktorumda perinatolog bi sorun cikmadi sukur.16.haftaya kadar bebek annenin depolarindan besleniyor.yemek istemiyorsan yeme tiksinirsin 9 ay yiyemezsin.2 kilo zayifladim bebek 1 hafta onden gidiyor 16. haftadan sonra yediklerine dikkat et yeter

Sen nerde yaptirmistin o testi hastanende mi?_adı kordon villus diye mi geciyor? Siz kac haftalik oldunuz?

Merhaba kizlar doktor bebegimin eşinin yani plesantanin asagida oldugunu soyledi bu tam olarak nedir ne anlama geliyor dűşűk riski var midir lutfen yardimci olun cok korkuyorum

Arkadaslar merhaba sucuklu tost almis esim bende yedim canim cok cekmisti yedim bende doktorun yeme dedigi geldi aklima birsey olurmu ki cok korktum simdi ilk gebeligim

merhaba, ben de 10.5 haftalık hamileyim. Test konusu çok karmaşık, allah bizi sınamasın. ben de inanılmaz kabızlık çektim birkaç hafta ancak bana enginar ilaç gibi geldi. Zeytinyağlı enginar, bilirsiniz çok lifli bir sebzedir. Bir deneyin derim. bende de gaz oluyor çok fazla. Bir de doktorum bana folik asit vermedi, elevit içiyordum, 9 haftalıkten 'kan testlerinde her şey normal görünüyor vitamin almana gerek yok, kes eleviti' dedi. Kestim ama içim çok rahat değil açıkçası.

Merhaba kizlar doktor bebegimin eşinin yani plesantanin asagida oldugunu soyledi bu tam olarak nedir ne anlama geliyor dűşűk riski var midir lutfen yardimci olun cok korkuyorum
Ben eşin aşağıda olmasının doğumun türünü belirlediğini biliyorum yani çok ta hakim diilim bu konuya ama bildiğim kadarıyla eğer eş çok aşağıda ise sezeryan oluyormuş ancak yatar dinlenir ve zorunda kalmadıkça kalkmazsan eş yukarı çıkıyomuş. Bu arada hareketlerini kısıtlaman gerekir diye okumuştum. Ayrıca bu durumda cinselliği yasaklıyor doktorlar ama sen yine en doğrusunu doktorundan öğrenebilirsin. Canım hiç korkma inan en önemlisi moral. Iyi haberlerini bekliorum

Geçmiş olsun canım bende sabahları sancılı diyare yaşıyorum ölücem sanıyorum sancıdan gaz sancısından ne yaptıysam geçmedi sen bi çaresini buldun mu? Ayrıca vitamin konusundaki için rahat olsun eğer eksik yoksa vücudunda zaten doktorlar depolara bakıolar fazladan vitamin almanın faydadan çok zararı olur. Herşey kararında Olmalı. Önemli olan düzenli takip edilmesi.

Arkadaslar merhaba sucuklu tost almis esim bende yedim canim cok cekmisti yedim bende doktorun yeme dedigi geldi aklima birsey olurmu ki cok korktum simdi ilk gebeligim
Hiç Can'ını Sıkma canın çekmiş bikere yemişsin ayrıca tost yani pişmiş şarküteri bu tarz gıdalarda özellikle pişmemiş olanlar sakıncalı oda öyle bi kere yemeyle bişi olmaz sen üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…