2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Ben 12+2 de ogrendim,bebegin durus pozisyonu vd doktorum ultrazon cihazi iyiyse buyuk ihtimal ogrenirsin

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. İlk gebeliğim olacak nasipse. Uzun tedavilerden sonra gelen nazlı yavruşum :) benim çok fazla mide ağrım oluyor yemek yemek tam bir işkence maalesef. Ama çok şükür bu ağrıları yaşamak için çok bekledik. Rabbim sağlıkla hepimize ve olmayıp isteyen herkese nasip etsin inşallah

Arkadaslar merhaba sucuklu tost almis esim bende yedim canim cok cekmisti yedim bende doktorun yeme dedigi geldi aklima birsey olurmu ki cok korktum simdi ilk gebeligim
Korkma canım. Neden bişey olsun.. bana da çok şey yasakladı. O da bizim iyiligimiz için. Baharat varsa kabiz yapar diye yeme demiştir bence. Sen çiğ bişey yeme mesela pismemis pastırma ya da cıvık yumurta gibi. Onlar tehlikeli olabilir

Bebisin hayırlı olsun. Ben de 1 sene bekledim olmasını. Ben de 11. Haftamdayim ve yemekten sonra midem agrimaya başladı bikac gündür. Neden oluyo bilmiyorum. Artmasin yeter, çok şükür bulantı yok

Bebisin hayırlı olsun. Ben de 1 sene bekledim olmasını. Ben de 11. Haftamdayim ve yemekten sonra midem agrimaya başladı bikac gündür. Neden oluyo bilmiyorum. Artmasin yeter, çok şükür bulantı yok

Canim ben 8+5 e kadar çok siddetli bulanti yasadim. 24 saat sürdü resmen. Sonra bulanti kesildi ama mide agrisi basladi. Ztn yemek yiyemiyorim beslenmem kötü. Süt elma muz la besleniyorum resmen. Allahtan bebek depomuzdan kullaniyor diyerek kendimi teselli ediyorum. İnşallah artmaz. Zaten kokuyo bide artarsa yanariz:) senim de bebegin hayirli olsun allahim saglicakla dogmasini nasip etsin

Merhaba canim ikili testimizi yaptik sonucu da aldik bu sali gunu randevumuz vardi secimlerden dolayi doktorumuz yillik izne ayrilmis pazartesiye kadar yok ne yazikki ogrenemedik
10. Haftamda dr. Tahmin etti. Erkek gibi dedi. 3 hafta sonra geldiğinde erkekligini kesinlestirelim dedi. :) ben duymadım da eşim duymuş. Yuzde 90 erkek demiş. Kız demesini beklerken bi tuhaf oldum. Alışmaya çalışıyorum bu fikre

Şans işi sanırım bu bulantı. Ama bence nedensiz değildir. Her mide bulantisinda mide dahil tüm organlar yukarı fırlayacak gibi çıkıyor. Bebek gitgide büyüyünce yukarıya doğru yer kaplayacagi için belki de ona yer aciliyordur yavaşça. Böyle bi tahminde bulundum mantık yürüterek :) amin cnn. Cumlemize hayırla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim

Daha çok var senin kontrolüne ben bir hafta gitmediğimde yerimde duramiyorum bebeğim iyi mi diye aşiri evham yapiyorum ve bunun onune gecemiyorum sadece ben mi boyleyim bilmiyorum ama gercekten kotu bir duygu hic rahat olamiyorum
Evham bence canım. Azıcık rahat olmalısın. Allaha tevekkül et yavrunu. Onun zarar göreceği şeyleri yeme. Dikkatli hareket et. Gerisini düşünme, düşündükçe her agrinda acaba niye agriyo vs. Hasta edersin psikolojik olarak. Bebekler annelerin duygularını baştan sona hisseder unutma. Agrinda olacak başka şeyler de. Kanama olmasın yeter, çocuğunu mutlu etmek senin elinde. Bide her hafta radyosyana maruz bırakma bebisini

Farkindayim canim ama sen bir de bunu yuregime anlat hareketlerini hissedince gecer heralde oyle umid ediyorum :)

Dun doktorumuz hala

Hayirli olsun canim :) doktor bize 9. 10. haftalarda %90 erkek dedi 11. Haftada kiz da olabilir dedi 12. Haftada erkek dedi :) anlayacagin tam bi yilan hikayesi bakalim ne diyecek bu defa :) ikili testte FBhcg 36,6 cikti ama herkeste tutmuyormus senin kac ogrenebilir miyim ?

Bana doktor 23unde gel ikili testin gününü belirleyelim dedi. Çok şaşırdım bizimki niye bu kadar geç istiyo testi acaba..

Bana doktor 23unde gel ikili testin gününü belirleyelim dedi. Çok şaşırdım bizimki niye bu kadar geç istiyo testi acaba..
Bu test 11 14 testi diye geçio sen bence 23 ünü bekleme
Şu an 12 görünüyorsun ayın 23 üne 14 gün var iki haftada oradan 14 ediyo
Bu aralığı kaçırırsan ense kalınlığına bakamaz doktor çünkü artık bebişin derisi şeffaflığını kaybedio göremez yani.
son gidişinde kaç haftalıktın ve ne zaman girmiştin doktora canım?

Mutlaka doktorunu ara canım ve sor 14. Haftanı Geçirme
Ben yaptırdım ikili testi doktorum 12 . 13. Haftalarda yapıcaz Demişti ve 12+2 de yaptırdım. Yani 13. Haftamın içinde
Sende şimdiden sorki o aralığı kaçırma

Bizim de kiz bebek geliyor 11. Haftada 4boyutlu ultrasonda %70 kiz dedi Dr. Sonrasında 14 haftalik iken % 90 kiz dedi acmıyor bacaklarını bebis .saglikli sıhhati dogması tek dileğimiz ilk bebek cunku

Canim doktorun daha iyi bilir ama 2 hafta sonra 14. Haftana giriyorsun gec kalirsin bnce bebegin ense kalinligini olcemez testte dogru sonuc vermez bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…