2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Çok tesekkur ederim canim konusmalarin moral verdi inşaallah yolunda gider her sey Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin bu arada hayirli Kandiller sana ve burdaki tum annelere ♡♡

Merhaba aralık anneleri, sanırım ben hamileliğin tüm semptomlarını yaşıyorum:) bu haftada baş dönmem başladı midem karışıyor birden fenalaşıyorum dinlenince geçiyor. Kendi kendime nazar değdirdim :) iyi olmama hayret ediyordum bikaç gün önce :)

Tek ilginç ben sanıyordum ay ne güzel hiç bir şeyim yok derken midem acayip bulnaıyor belimde çok ağrıyor bir kaç saat ofiste koltuğumda oturamıyorum sürekli dolanmak için kendi kendime bahane üretiyorum

Canim ya ben de her dilime alisimda mutlaka midem bulanir bir sey yemem heralde dile almamak gerekiyor :) bugun sag kasigim agriyor normal mi bilemedim

Tek ilginç ben sanıyordum ay ne güzel hiç bir şeyim yok derken midem acayip bulnaıyor belimde çok ağrıyor bir kaç saat ofiste koltuğumda oturamıyorum sürekli dolanmak için kendi kendime bahane üretiyorum

Canim belin agriyosa uzanip dinlenmen lazim ayakta kalmak cok zararli oluyor bel agrisinda doktorum bana oyle demisti umarim en kisa zamanda gecer ♡

Canim belin agriyosa uzanip dinlenmen lazim ayakta kalmak cok zararli oluyor bel agrisinda doktorum bana oyle demisti umarim en kisa zamanda gecer ♡

merhaba sizin bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu acaba allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

merhaba sizin bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu acaba allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba canim ikili testimizi yaptik sonucu da aldik bu sali gunu randevumuz vardi secimlerden dolayi doktorumuz yillik izne ayrilmis pazartesiye kadar yok ne yazikki ogrenemedik

merhaba arkadaşlar bir blogda gördüm bel ağrısına iyi geliyormuş ben mahvoldum da

– Gerek ayakta, gerekse oturarak, uzun süre aynı pozisyonda kalmayın. Sık aralıklarla mola verin. (Tamam)
– Kendinizi fazla yormayın.
– Belinizi aynı anda eğmenizi ve döndürmenizi gerektiren paspasla yer silme, elektrik süpürgesiyle yerleri çekme gibi hareketlerden mümkün olduğunca kaçının.
– Küveti ılık suyla doldurarak içine girin ya da ağrıyan yerinize sıcak su torbası tutun. (Küvet iyi fikir)
– Eşinizden belinizi ovalamasını isteyin ya da konusunda uzman bir terapiste hamilelik masajı yaptırın. (Biz istemesek de eşlerimiz kendiliğinden düşünseler bunu, daha da rahatlatıcı olmaz mı?)
– Yattığınız zaman iki dizinizi de kırın. Bacaklarınızın arasına ve karnınızın altına yastıkla destek yapın.

yok canım 10 haftalığız biz temmuzun 3 ünde gidicem belki bişey söyler

Daha çok var senin kontrolüne ben bir hafta gitmediğimde yerimde duramiyorum bebeğim iyi mi diye aşiri evham yapiyorum ve bunun onune gecemiyorum sadece ben mi boyleyim bilmiyorum ama gercekten kotu bir duygu hic rahat olamiyorum

bende aralıkta anne olacağım ve ilk gebeliğim.bende ne miğde bulanması nede kusma hiç birşey yok ama aşırı derecede duygusallık ve ağlama var sizde de aynı durum var mı acaba?

ng1 seninki belli oldumu cinsiyeti bizim doktor tahminde bulundu erkek dedi ama bir sonraki randevude netleşir dedi

Bizim de gecen sali kontrolumuz vardi ama doktor yillik izne ayrildigi icin bu sali gidecez bakalim artik hayirlisi :)

Ikili testte Free BHcg kac gorunuyor sizin sizde tuttu mu acaba :)
hastaneyi aradım sonuc cıkmıs iyi gayet dediler 1 ay sonra kontrole gelin dedi elimde bir evrak olmadığı için bişey diyemiyorum ama 1/50000 ihtimal cok uzak iyi dedi allahıma şükürler olsun

hastaneyi aradım sonuc cıkmıs iyi gayet dediler 1 ay sonra kontrole gelin dedi elimde bir evrak olmadığı için bişey diyemiyorum ama 1/50000 ihtimal cok uzak iyi dedi allahıma şükürler olsun

Gecmis olsun canim cok sevindim :) Rabbim hayirla saglikla versin bebeklerimizi :)

Ayın 15inde doktora gideceğim :) cinsiyetini merak ediyorum:) inşallah öğrenebilirim. SiZler kaçıncı haftada öğrendiniz yazar mısınız? Ayın 15inde 14+2 olacağım Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…