2015 Aralık anneleri burayaaa :)

tam 4 sene uğraştan sonra ben de 2015 aralık annesi olacagım insallah :)
bir hafta sonraki randevumda insallah ben de cinsiyet hakkında birseyler öğrenirim :)

slm herkese bende şuan 11+6 haftalık gebeyim. bu ikinci gebeliğim. ilki çok rahat hatta rahat ötesi geçti. bunda bulantılar son 4 gündür yavaşladı. 3 kilo verdim bu yüzden. başından bu yana sürekli sıkıntılı geçiyor. şimdi de 4-5 gündür sol kasığımda ağrı var. ayın 16. da 2li tarama testim var... allahım hepimize yavrularmızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Âmin canım sağlıkla inşallah.
Sıkıntı yapma
Her gebelik kendine has oluyo etkileride öyle
Benim adet döngüm geldiğinde bendede kasıklarda Ağrı oluyo endişelenmeye gerek yok bence
Yarın tam ay dönümün yani aslında adet döngün gelmiş ondan kasıkların ağırıyo
Ilk trimesterin hayırlı olsun

tam 4 sene uğraştan sonra ben de 2015 aralık annesi olacagım insallah :)
bir hafta sonraki randevumda insallah ben de cinsiyet hakkında birseyler öğrenirim :)
merhaba cnm, biz de 2 buçuk yıl aradık, kısmet işte aralık annesiyim inşallah bugün kontrolümüz vardı ama göstermedi bişey

merhaba cnm, biz de 2 buçuk yıl aradık, kısmet işte aralık annesiyim inşallah bugün kontrolümüz vardı ama göstermedi bişey
ne güzel Allah isteyen herkese tez zamanda verir inş
bi forumda okumuştum cinsiyetini göstermesi için randevudan
bi saat önce gibi portakal suyu ve muz gibi şeyler öneriyorlardı
cocuk aktifleştiğinden bacaklarını acma ihtimali daha yüksek oluyormuş
ama ne kadar doğru bilemiyorum
benim de haftaya randevum var bakalım bizim ki napacak :)

Canim doktorun daha iyi bilir ama 2 hafta sonra 14. Haftana giriyorsun gec kalirsin bnce bebegin ense kalinligini olcemez testte dogru sonuc vermez bilgin olsun
Biraz daha erken gideyim bari ya. Sağol canım bilgilendirdigin için

10. Haftanın ortasında yani ayın 3unde gitmiştim. 3 hafta sonra gel dedi. 23unde yani. Ben kaç haftalık olduğumu karıştırdım sanırım ya. Dr. 10 haftaliksin dediğinde buradaki forumun hesabında 11. Haftaymisim gibi görünüyor.

Hımmmm anladım canım
9 hafta 4 günken gittiysen (10. Haftanın ortası olsa)
3 hafta sonra 12 hafta 4 gün oluyo
Gittiğinde yani 23 ünde testi yapar herhalde
Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Benim doktorum büyük ihtimalle kız olucak dedi :)
Ama yinede değişebilir henüz net Konuşmak için erken dedi.
Allah'ım üç düşükten sonra nasip etti. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar yarın kontrolüm var ayrıca ikili taramanın sonucunu da alıcam ve inşallah cinsiyetini de öğrencez :) dua edin bana...

Diğer aralık anneleri sayfasına da yazdım ama kimse cvp vermiyor orda...evttt kızlarrr benim oğluşum geliyor ve her şey yolunda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…