Bizim bebisin dogum tarihi de 8.12.2015 görünüyor
:)) bana da büyük ihtimalle kız dedi doktorum:))Bizim de kiz bebek geliyor 11. Haftada 4boyutlu ultrasonda %70 kiz dedi Dr. Sonrasında 14 haftalik iken % 90 kiz dedi acmıyor bacaklarını bebis .saglikli sıhhati dogması tek dileğimiz ilk bebek cunku
Ihmal etme bizi de haberdar et olur mu?Bana doktor 23unde gel ikili testin gününü belirleyelim dedi. Çok şaşırdım bizimki niye bu kadar geç istiyo testi acaba..
Âmin canım sağlıkla inşallah.slm herkese bende şuan 11+6 haftalık gebeyim. bu ikinci gebeliğim. ilki çok rahat hatta rahat ötesi geçti. bunda bulantılar son 4 gündür yavaşladı. 3 kilo verdim bu yüzden. başından bu yana sürekli sıkıntılı geçiyor. şimdi de 4-5 gündür sol kasığımda ağrı var. ayın 16. da 2li tarama testim var... allahım hepimize yavrularmızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
merhaba cnm, biz de 2 buçuk yıl aradık, kısmet işte aralık annesiyim inşallahtam 4 sene uğraştan sonra ben de 2015 aralık annesi olacagım insallah :)
bir hafta sonraki randevumda insallah ben de cinsiyet hakkında birseyler öğrenirim :)
ne güzel Allah isteyen herkese tez zamanda verir inşmerhaba cnm, biz de 2 buçuk yıl aradık, kısmet işte aralık annesiyim inşallahbugün kontrolümüz vardı ama göstermedi bişey
Biraz daha erken gideyim bari ya. Sağol canım bilgilendirdigin içinCanim doktorun daha iyi bilir ama 2 hafta sonra 14. Haftana giriyorsun gec kalirsin bnce bebegin ense kalinligini olcemez testte dogru sonuc vermez bilgin olsun
Tamam canım paylasicam son durumu inşallahIhmal etme bizi de haberdar et olur mu?
10. Haftanın ortasında yani ayın 3unde gitmiştim. 3 hafta sonra gel dedi. 23unde yani. Ben kaç haftalık olduğumu karıştırdım sanırım ya. Dr. 10 haftaliksin dediğinde buradaki forumun hesabında 11. Haftaymisim gibi görünüyor.Bu test 11 14 testi diye geçio sen bence 23 ünü bekleme
Şu an 12 görünüyorsun ayın 23 üne 14 gün var iki haftada oradan 14 ediyo
Bu aralığı kaçırırsan ense kalınlığına bakamaz doktor çünkü artık bebişin derisi şeffaflığını kaybedio göremez yani.
son gidişinde kaç haftalıktın ve ne zaman girmiştin doktora canım?
Hımmmm anladım canım10. Haftanın ortasında yani ayın 3unde gitmiştim. 3 hafta sonra gel dedi. 23unde yani. Ben kaç haftalık olduğumu karıştırdım sanırım ya. Dr. 10 haftaliksin dediğinde buradaki forumun hesabında 11. Haftaymisim gibi görünüyor.
Benim doktorum büyük ihtimalle kız olucak dedi :)ne güzel Allah isteyen herkese tez zamanda verir inş
bi forumda okumuştum cinsiyetini göstermesi için randevudan
bi saat önce gibi portakal suyu ve muz gibi şeyler öneriyorlardı
cocuk aktifleştiğinden bacaklarını acma ihtimali daha yüksek oluyormuş
ama ne kadar doğru bilemiyorum
benim de haftaya randevum var bakalım bizim ki napacak :)
Kızlar yarın kontrolüm var ayrıca ikili taramanın sonucunu da alıcam ve inşallah cinsiyetini de öğrencez :) dua edin bana...
:) guzel haberlerle gel canim
Gunaydin kizlar
Benimde oglum olacak insallah,Allah saglikla kucagimza almayi nasip etsinDiğer aralık anneleri sayfasına da yazdım ama kimse cvp vermiyor orda...evttt kızlarrr benim oğluşum geliyor ve her şey yolunda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?