2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Canim bunlara hic kafani yorma bunun bir onemi yok dr bana bununla ilgili bilgi bile vermem sacma olur demisti bebisin buyusun onemli olan onun Crl si bastan popoya olcumudur gerisini dusunme

Canim bunlara hic kafani yorma bunun bir onemi yok dr bana bununla ilgili bilgi bile vermem sacma olur demisti bebisin buyusun onemli olan onun Crl si bastan popoya olcumudur gerisini dusunme
sağ ol canım haklısın bebeğimi boşuna strese sokuyorum. inşallah hayırlısı olur.

merhabaaaa.. bende yeni katıldım aranıza ama en başından beri takip ediyorum hepinizi:) 15+5 teyim ve heyecanla haftaya olacak kontrolumü bekliyorum. hem cinsiyetimiz netleşecek hem ben miniğimi görmüş olacağım. Yaşamak isteyen herkese Allah tattırsın bu duyguyu:) şimdi benim bu aralar araştırdığım bir konu 18-23 haftaları arasında yapılan ayrıntılı ultrason bi fikri olan var mı her hastane yapmıyomuş devlet hastaneleri gün vermiyomuş kontrolleri orada yaptırmadıgında ve özellerde de pahalı oluyomus diye duydum??

hoşgeldin canım, bebişin hayırlı olsun. 12. haftadan itibaren tahmin edebiliyorlar, randevunu birazcık geç vermişler cinsiyet için, ama beklemek ayrı bi heyacan tabi :) ben keşke biraz daha bekleseydim diyorum, 10. haftada tahmin ettirdim doktora, erkek gibi dedi. şimdi acaba kesin mi, ya kızsa falan diye bi sürü soru işareti bıraktı bende. ben de haftayaki randevumu iple çekiyorum :) ayrıntılı ultrason konusunda bi bilgim yok, biri bilgilendirirse ben de öğrenmek isterim :)

hoşbuldukk:) teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun yaa aslında geçen seferki kontrolumde 12.haftada tahmin etti doktor erkek dedi ultrason resimlerinde erkek gibi ama yine de net değil ya değişebilir dedi o yüzden netleşsin ona göre kafamda karışıklık kalmasın istiyorum isim konusunda falan:) ayrıntılı ultrason anne karnında bebegin organlarının iyi gelişip gelişmediğini gösteren bir kontrol ama kendi doktorunun değilde radyoloji uzmanının bakması gerekiyor sanırsam işte her yerde de bakılmıyo ultrason cihazının özellikleri de önemliymiş:)

Sağol canım bana da erkek dedi hatta o kadar eminmiş ki, gelecek randevuda erkekliğini kesinleştirelim dedi. kız umudu kalmadı açıkcası, ama olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da.. haftaya doktoruma bi hatırlatayım ayrıntılı ultrasonu, bakalım ne dicek. 2li taramam var benim de. o tarama nasıl yapılıyo peki ultrasonla mı bakılıyo canım bi bilgin var mı?

bende iki hafta önce yaptırdım ikili taramayı canım. Doktor önce rutin muayne yaptı ama ultrasonda bu sefer daha uzun baktı her yerine öyle ki 6 tane resmimiz oldu minikle ilgili o ultrason sonrasında. Ölçümler yapıyorum dedi ikili tarama için sonra normal herşey dedi birde bu kontrol bitince kan veriyorsun değerlerinde ve ultrasonda birşey çıkmıyorsa temiz diyor doktor hatta 3 lü yapmaya da gerek yok dedi bana. Ayy inşallah herkesin bebeği için güzel test sonuçları olur senin için de dua edicem :) bu arada valla erkek de olursa mutlu olurum kız olursada ikis de ayrı güzel dimi sağlıklı olsunlar da.

Merhaba canim ultrasonla bakiyor Crl sini nazal kemigini inceliyor ondan sonra annenin adina bir dosya tutuluyor d.tarihi kilosu irk i vs. Sonra gidip laboratuvarda kan veriyorsun sonuc bekleniyor umarim hayirli cikar :)

kesinlikle canım. niye erkek oldu diye ya da niye kız oldu diye pişman olanı duymadım. Allah öyle bi sevgi veriyorki anneye.. daha tam olarak anne olmadığımız için anlamıyoruz belki de. ikili tarama hakkkında bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. Allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin. amin.

Merhaba canim ultrasonla bakiyor Crl sini nazal kemigini inceliyor ondan sonra annenin adina bir dosya tutuluyor d.tarihi kilosu irk i vs. Sonra gidip laboratuvarda kan veriyorsun sonuc bekleniyor umarim hayirli cikar :)
teşekkür ederim canım bilgi için. ben daha zor bi şey sanıyordum, iyi iyi bol bol bebişi izlicez desene

slm kızlar bende dün öğrendim cinsiyetini erkek dedi doktorumuz hissetmiştim dedim doktor kızdı daha biyolojik bakıyor olaya sanırım :) ama seviyorum doktorumu rahatlatıyo ilgileni anlatıyo

slm kızlar bende dün öğrendim cinsiyetini erkek dedi doktorumuz hissetmiştim dedim doktor kızdı daha biyolojik bakıyor olaya sanırım :) ama seviyorum doktorumu rahatlatıyo ilgileni anlatıyo
Allah analı babalı büyütsün :) tebrik ederim.

Tebrikler benim de oğlum oluyor :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tebrikler benim de oğlum oluyor :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

şimdiye kadar bana da iki ayrı doktor erkek gibi görünüyor dedi
ama bir ay sonra netleşir dendi
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…