TeşEkkür ederim canımhadi bakalım allah gönlüne göre versin cnm
Hoşgeldinnn :)merhabaaa
hoşbulduk fırtınaHoşgeldinnn :)
Benim de nerdeyse hiç yoktu sonra 3 gün boyunca kusma ve bulantı başladı. Dr.a gittim usutmusum ya da bişey dokunmuş meğer. Şimdi geçti şükür. Senin de öyle bişey olabilir mi. Bide akşam yemeklerini azalttim çok yiyince rahatsız ediyo artıkselamlar annişler, bulantılarım 2-3 gün önce çok seyrektı
2 gundur çık sıklastı ve kusmalar yıne basladı. anlamadım ne ayak :=) seyreklesıp sonra nıye sıklasıyor ki..
benım bulantılar aynı sekılde amaBenim de nerdeyse hiç yoktu sonra 3 gün boyunca kusma ve bulantı başladı. Dr.a gittim usutmusum ya da bişey dokunmuş meğer. Şimdi geçti şükür. Senin de öyle bişey olabilir mi. Bide akşam yemeklerini azalttim çok yiyince rahatsız ediyo artık
Benim hamileliğinin başından beri mide bulantım hiç olmamıştı yaklaşık bir haftadır ara ara birden gelio on Onbeş dakika sora geçio aç tok akşam sabah farketmiyor bende anlamadım doktor bişi dokunmuş olabilir dedi ama süreklide olmuyo birgün tokken oluyo bi gün açken bi gün hiç olmuyobenım bulantılar aynı sekılde ama
bende üşürmüş olsaydım benımde gecerdi
gecmıyor bır turlu :=)
zaten 2 lokma yıyeyım mıdem şişiyor hemen
mide boş olunca da dolu olunca da rahatsız edıyor :=) bazen ac mıyım tok muyum bılmıyorum
çok şişkinliğim var
kızlaaar dün doktora gittik nihayet. 13+3üm. Erkek olduğunu kesinleştirdi. eli ayağı kıpırdıyordu çok heyecanlandım bu sefer. 3 hafta geçti sadece ama maşallah basbaya bebek görünümüne gelmiş. çok mutlu olduk. bide suyun içinde hareketlerini görünce iyice sevindik. :) 2li taramasını yaptı. ense kalınlığı normal gözüküyor. kan testi yaptırdı her ihtimale karşı. bugün de onun sonucunu alacaz. İnşallah o da normal çıkar. Allah herkesin gönlüne göre versin. isim arayışlarına başlayalım artık
:)) ne güzel heyecanlar bunlar hayırlı olsun canım sonuçlarda iyi çıkacak inşallahkızlaaar dün doktora gittik nihayet. 13+3üm. Erkek olduğunu kesinleştirdi. eli ayağı kıpırdıyordu çok heyecanlandım bu sefer. 3 hafta geçti sadece ama maşallah basbaya bebek görünümüne gelmiş. çok mutlu olduk. bide suyun içinde hareketlerini görünce iyice sevindik. :) 2li taramasını yaptı. ense kalınlığı normal gözüküyor. kan testi yaptırdı her ihtimale karşı. bugün de onun sonucunu alacaz. İnşallah o da normal çıkar. Allah herkesin gönlüne göre versin. isim arayışlarına başlayalım artık
sağol canım, kan sonucunu aldım ama doktorum haftaya getir demişti. şimdi de hiç bişey anlamadım sonuçtan, yorum yapabileceğim tarzdan gelmedi, hangi değere neye bakcam tam olarak bilmiyormHayirli olsun canim umarim sonuclarin da iyi cikar :)
inşallah canım. Herkesinki güzel çıkar inşallah:)) ne güzel heyecanlar bunlar hayırlı olsun canım sonuçlarda iyi çıkacak inşallah
istersen resmini cekip yukle ben baya arastirmistimsağol canım, kan sonucunu aldım ama doktorum haftaya getir demişti. şimdi de hiç bişey anlamadım sonuçtan, yorum yapabileceğim tarzdan gelmedi, hangi değere neye bakcam tam olarak bilmiyorm
unutmazsam ekleyim canım :)istersen resmini cekip yukle ben baya arastirmistim
evet ben akşam tok karnına kullanıyorum, doğuma kadar kullan dedi doktor.Hanımlar Elevit kullanıyor musunuz?
canımmm cok mutlu oldum erkek annesi olacaksın inşallah:) Nasıl farklı bir heyecan yaa bende yarın ögrenicem artık bizimki göstermek isterse hehee:) Birde anladıgım kadarıyla isim arayısına simdiden kendini kaptırmışsın ama cidden çok üzerinde düşünülmesi gereken konu bence..Selim ismi güzel ama tek de kullanılabilir gibi geldi daha farklı isimle iki ismi düşünebilirsin bence. Bende Bora Arda gibi isimlere bakıyorum erkek olursa diye yarın netleşir bende arayışa başlarım bulduklarımı yazarım sana :)kızlaaar dün doktora gittik nihayet. 13+3üm. Erkek olduğunu kesinleştirdi. eli ayağı kıpırdıyordu çok heyecanlandım bu sefer. 3 hafta geçti sadece ama maşallah basbaya bebek görünümüne gelmiş. çok mutlu olduk. bide suyun içinde hareketlerini görünce iyice sevindik. :) 2li taramasını yaptı. ense kalınlığı normal gözüküyor. kan testi yaptırdı her ihtimale karşı. bugün de onun sonucunu alacaz. İnşallah o da normal çıkar. Allah herkesin gönlüne göre versin. isim arayışlarına başlayalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?