2015 Aralık anneleri burayaaa :)

senin belli oldu mu canım? bu kadar geç öğrendiğine göre seninki kız da olabilir diye düşünüyorum :) Selim'de kararlıyım şimdilik, yanına da uygun bişey bulucaz artık. Yusuf Arda güzel bi isim, arkadaşım cocuğuna koymasa düşünebilirdim. ama sana tavsiye edebilirim. :)

belli oldu canım artık bir erkek bebeğimiz olacağını öğrendik mutlu olduk:) şimdi bizde erkek isimleri araştırmaya başladık eşimle ortak kararımızda baran ya da deniz olarak kaldı şimdilik ama çok erken tabiki:)ama Arda yı da seviyorum bilemedim zor iş valla isim seçmek :)

kızlar slm.bende 16 haftalik hamileyim.. bebeğim 15. haftada bacaklarını çapraz yapmış göremedik cinsiyetini.. merak ediyoruz o ayrı ama sağlıkli sıhhatli olmasi tek dileğimiz.
size sorum şu ben L2 testi yaptırdım temiz çıktı 3 lu testi yaptırmak şart mı.. birde ben tüp bebek le hamile kaldım fark eden bişey var mı. bilgi için tşkler. herkese sağlıklı evlatlar diliyorum.

hadi bakalım hayırlı evlat olsun inşallah yavrucunuz. baran ismini şahsen kaba buluyorum nedense, kalın harfler var içinde :) deniz ise cok güzel ama kız ve erkeğe konulduğu için karışabiliyor, tek başına koymamanı tavsiye ederim. Deniz Arda da uydu bak öyle de olabilir. Gerçi Arda ismi de artık kıza da konuluyor, kafam karıştı şimdi güya yardımcı olcaktım :)

Kızlar merhaba bugün pembemsi bi akıntı gördüm çamaşırımda.. çok panik oldum başka biyerde olduğum için doktorum hemen en yakın doktora gitmemi söyledi çok şükür bir sorun yoktu ama progrsestam verdi 3 gün kullanıcam zor birgündü oğlum beni çok korkuttu

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

ayy, çok geçmiş olsun canım, ne yaptın ağır falan mı kaldırdın, ya da uzandın mı bi yere hatırlıyor musun ? şimdi geliyo mu pembe akıntı?

ayy, çok geçmiş olsun canım, ne yaptın ağır falan mı kaldırdın, ya da uzandın mı bi yere hatırlıyor musun ? şimdi geliyo mu pembe akıntı?

Teşekkür ederim bidaha gelmedi çok şükür. Hiçbir şey yapmadım zaten istiraht ediyorum fazlasıyla. Anlayamadım bende ultrasonda bakıldı dr kanama yok dedi ama ben çok korktum

ben ilgileniyorum, çok sevinirim:)))))
12 aralık ta ilk kez anne olucam inşallah...

Aynen hem acıkıyorum hem yiyemiyorum
çok özledim iştahımı

iyi günler arkadaşlar... 15 haftalık kontrole gittiğim de doktor plesenta aşağıda dedi. kasık ağrılarım oluyordu sürekli ondan olur dedi. sizler ne durumdasınız. önümüzdeki hafta tekrar kontrol var ve 3lü tarama testim var.

Canimbenim bi dahaki randevum 17. Hafta sanirim. Dr.um hic bisey demedi bana plesenta surda falan diye. Benim de kasigimda hafif agrilar oluyo. Normal dedi. 3Lu taramaya gerek duymuyorum. 2Li normal ciktiysa 3luye gerek yok derler

Ben ilgileniyorum özelden yazip fiyatlatiyla beraber bilgilendirirsen sevinirim :)

Merhaba canim bana da doktor plesenta asagida dedi 13. haftada cuma gunu kontrolum vardi hala ayni yerinde duruyomus yukari cikma ihtimali var tabi ama bakalim o kadar sansli olacak miyiz kendini uzmenin bi alemi yok agir is yapma bebisimiz bizimle oldugu surece nasipse normal degil sezeryan yapariz yeterki sagsalim kucagimiza alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…