2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Merhaba bende 20. haftama yarın gireceğim, kıpırtılar oluyordu ama abartmaya gerek yok belki yemek hazmıdır belki gazdır diyordum bir kaç gündür gaz olmadığını kesin hissettiğim kıpırtı oluyor. Değişik bir kıpırtı sanırım ilerleyen haftalarda artacak. Detaylı ultrason ise 1 hafta daha büyüsün diye ben 21. hafta için randevu aldım. Tetanos aşısı yaptırıyor musunuz? Ben henüz doktorumla görüşmedim gidince soracağım.

merhaba arkadaşlar. ben 18. haftadayım ikinci gebeliğim hiç bir kıpırtı yok oğlumu daha erken hissetmiştim halbuki. dün kontrol vardı 3lü test sonucu da normal çıktı 21. haftaya ayrıntılı ultrason randevumu da aldım.

Yaa bizimki de erkek olacak dun ayrintiliya girdim masallah saglikliymis sorun yokmus kalp atisinida duyduk bi daha:) cok guzel bi duygu cidden:) simdi isim konusunda kararsiz durumdayiz
maşallah cnm çok sevindim erkekte isim konusu karmaşık cidden, kız için harika seçenekler var sanki..

Kızlarrr hareketleri hissettiniz mi?hissedenler deneyimlerini anlatabilirlermi nasıl bi şey olduğunuu yani ne gibi ne jissi yarattığını umarım anlatabilmişimdir

bende cumartesi gittim doktora tetenoz aşısı yaptır dedi bakalım bu hafta sağlık ocağına gideceğim yaptıracağım bende 19+6 haftalık hamileyim bakalım hayırlısı :)

Kızlar 21 haftadan sonra kıpırdamalar ve tekmikler başlıyor. Bu haftalar hissetmemeniz normal

Kızlarrr hareketleri hissettiniz mi?hissedenler deneyimlerini anlatabilirlermi nasıl bi şey olduğunuu yani ne gibi ne jissi yarattığını umarım anlatabilmişimdir

tatlım bildiğin bir şey içerden sana vuruyor sadece bir yeri dürtüyor :) zaten karnına baktığın zaman hareketi görebiliyorsun. Onun dışında olanlar içimizdeki organ savaşları diyebiliriz

Benim ikiz ve hissetmiyorum henuz
Belki de gun boyu calistigim icin farketmiyor olabilirim. Sanki haftasonu uzanip yatinca belli oluyor, sol tarafimda gum gum bisey atiyor sanki nefes nefese kalmis gibi hissediyorum kendimi o an.
Hickırık mi tutuyor, dönüyorlar mi bilmiyorum

kizlar benimde erkek bebisim oluo bugün 18.haftamiza giriyoruz. gec dollenme oldgu icin sanirim aralik annesi olacagim.isim icin alternatifleri olan varmı acaba

kizlar benimde erkek bebisim oluo bugün 18.haftamiza giriyoruz. gec dollenme oldgu icin sanirim aralik annesi olacagim.isim icin alternatifleri olan varmı acaba
canım valla benimde erkek bebiş olacak ama düşün düşün isim bulamıyoruz. kriteterler o kadar çok ki kolay olsun ilerde zorluk çekmesin içinde ğ,ç,ö gibi harfler olmasın zorluk çeker, anlamı ve söylemi güzel olsun derken isim kalmıyo gerçekten:)

evet aynen ole. benim aslnda belliydi rüyalar imda hamile kalmadan once ismiyle kucagima erkek bebek veriliodu. muhammed metin diye bende muhammedi kulagna ufletirim diyorum metini koyucam hatta metin oguz dedik ama kayinvalidem oguz eski isim dorukmu olsa dedi bende dorugu sevmiom ama bu sefer eskinisimmi die icime kusku dustu

bence oğuz ismi güzelmiş ğ olmasa bende düşünürdüm :) yiğit falan da güzel bence isim olarak büyüdüğünde de oğuz bey-yiğit bey kulağa hoş geliyo:)

bence oğuz ismi güzelmiş ğ olmasa bende düşünürdüm :) yiğit falan da güzel bence isim olarak büyüdüğünde de oğuz bey-yiğit bey kulağa hoş geliyo:)
aaa bak dogru dion ben daha buyudugunu dusunemedegmden bey kisimlari aklima gelmemişti. smdi isim analizlerine bakicam bakalim anlami guzeldide harf harfte bakiliomus karakteri icin

slm kızlar... herkes umarım iyidir. isim konusunda kızı olacaklar neler düşünüyorsunuz. oğlumun adı oğulcan kızımı da kimya ismini vermek istiyorum. kimya' nın anlamı üstün nitelikleri olan kişi aynı zamanda mevlananın kızının ve şems tebrizli nin karısının ismi. ikinci bir isim daha düşünüyorum. şems 'in anlamı güneş... kimya hatun tebrizli şems e o kadar büyük bir aşkla bağlı idi ki o yüzden ikinci isim de güneş olsun diyorum ama henüz tam karar vermedim. sizler neler düşünüyorsunuz.

aaa bak dogru dion ben daha buyudugunu dusunemedegmden bey kisimlari aklima gelmemişti. smdi isim analizlerine bakicam bakalim anlami guzeldide harf harfte bakiliomus karakteri icin
canım baktın mı isim analizine ne çıktı:)

canım baktın mı isim analizine ne çıktı:)
baktim yaa bi anlamda bide o harfinde sanirim hantal agirkanli yaziodu bende korktum. esime dedim zamane cocuklari gbi pc basinda sisko bi cocuk olmasn die vazgectim diger anlamlari cok guzel ama karar veremedim

anneler selaaamm:) iki konu var kafamı karıştıran birincisi şeker yüklemesi hamilelik şekeri tespiti ile ilgili görüşleriniz neler acaba? bazı doktorlar öneriyor bazı doktorlar normal gidiyorsa herşey önermiyor. benim doktorum herşey normal gitmesine ragmen yüklemeyi önerdi ve 50gr lık yüklemede beneki seker biraz yüksek çıkmış 100 gr daha verip netleştireceklermiş. sizde böyle bi durumla karşılaşan var mı?
ikincisi de belki erken ama bebek odası için alacaklarınızı araştırdınız mı hiç? iki çeşit malzeme kullanılıyomuş biri sunta biri mdf hangisini tercih edeceğimize karar vermek bizim için zor oldu sizin fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…