maşallah cnm çok sevindimYaa bizimki de erkek olacak dun ayrintiliya girdim masallah saglikliymis sorun yokmus kalp atisinida duyduk bi daha:) cok guzel bi duygu cidden:) simdi isim konusunda kararsiz durumdayiz
içinde mısır patlıyormuş gibi cnmKızlarrrhareketleri hissettiniz mi?hissedenler deneyimlerini anlatabilirlermi nasıl bi şey olduğunuu yani ne gibi ne jissi yarattığını umarım anlatabilmişimdir
bende cumartesi gittim doktora tetenoz aşısı yaptır dedi bakalım bu hafta sağlık ocağına gideceğim yaptıracağım bende 19+6 haftalık hamileyim bakalım hayırlısı :)Merhaba bende 20. haftama yarın gireceğim, kıpırtılar oluyordu ama abartmaya gerek yok belki yemek hazmıdır belki gazdır diyordum bir kaç gündür gaz olmadığını kesin hissettiğim kıpırtı oluyor. Değişik bir kıpırtı sanırım ilerleyen haftalarda artacak. Detaylı ultrason ise 1 hafta daha büyüsün diye ben 21. hafta için randevu aldım. Tetanos aşısı yaptırıyor musunuz? Ben henüz doktorumla görüşmedim gidince soracağım.
Kızlarrrhareketleri hissettiniz mi?hissedenler deneyimlerini anlatabilirlermi nasıl bi şey olduğunuu yani ne gibi ne jissi yarattığını umarım anlatabilmişimdir
gerçekten doğru tespit ya sen öyle dediğinden beri düşünüyorum en yakın tanımı bu herhalde:))içinde mısır patlıyormuş gibi cnm
canım valla benimde erkek bebiş olacak ama düşün düşün isim bulamıyoruz. kriteterler o kadar çok ki kolay olsun ilerde zorluk çekmesin içinde ğ,ç,ö gibi harfler olmasın zorluk çeker, anlamı ve söylemi güzel olsun derken isim kalmıyo gerçekten:)kizlar benimde erkek bebisim oluo bugün 18.haftamiza giriyoruz. gec dollenme oldgu icin sanirim aralik annesi olacagim.isim icin alternatifleri olan varmı acaba
evet aynen ole. benim aslnda belliydi rüyalar imda hamile kalmadan once ismiyle kucagima erkek bebek veriliodu. muhammed metin diye bende muhammedi kulagna ufletirim diyorum metini koyucam hatta metin oguz dedik ama kayinvalidem oguz eski isim dorukmu olsa dedi bende dorugu sevmiom ama bu sefer eskinisimmi die icime kusku dustucanım valla benimde erkek bebiş olacak ama düşün düşün isim bulamıyoruz. kriteterler o kadar çok ki kolay olsun ilerde zorluk çekmesin içinde ğ,ç,ö gibi harfler olmasın zorluk çeker, anlamı ve söylemi güzel olsun derken isim kalmıyo gerçekten:)
bence oğuz ismi güzelmiş ğ olmasa bende düşünürdüm :) yiğit falan da güzel bence isim olarak büyüdüğünde de oğuz bey-yiğit bey kulağa hoş geliyo:)evet aynen ole. benim aslnda belliydi rüyalar imda hamile kalmadan once ismiyle kucagima erkek bebek veriliodu. muhammed metin diye bende muhammedi kulagna ufletirim diyorum metini koyucam hatta metin oguz dedik ama kayinvalidem oguz eski isim dorukmu olsa dedi bende dorugu sevmiom ama bu sefer eskinisimmi die icime kusku dustu
aaa bak dogru dion ben daha buyudugunu dusunemedegmden bey kisimlari aklima gelmemişti.bence oğuz ismi güzelmiş ğ olmasa bende düşünürdüm :) yiğit falan da güzel bence isim olarak büyüdüğünde de oğuz bey-yiğit bey kulağa hoş geliyo:)
canım baktın mı isim analizine ne çıktı:)aaa bak dogru dion ben daha buyudugunu dusunemedegmden bey kisimlari aklima gelmemişti.smdi isim analizlerine bakicam bakalim anlami guzeldide harf harfte bakiliomus karakteri icin
baktim yaa bi anlamda bide o harfinde sanirim hantal agirkanli yaziodu bende korktum. esime dedim zamane cocuklari gbi pc basinda sisko bi cocuk olmasn die vazgectim diger anlamlari cok guzel ama karar veremedimcanım baktın mı isim analizine ne çıktı:)
içinde mısır patlıyormuş gibi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?