2015 Aralık anneleri burayaaa :)

merhaba bana da doktor normal doğum yapamazsın dedi... zaten yapamam lk doğumum sezeryan benim.
Benim ilk gebeligim eger plesenta yukari cikmazsa normal dogum olmaz dedi sadece bununla ilgili olarak soyledi diger konuda herhangi bir fikrim yok ama ilki sezeryan ise ikincisi de sezeryan oluyor bildigim kadariyla .

••♡▪ Bútún annelerin ve taze kuzucuklarin bayramini en icten dileklerimle kutlarim ▪ ♡••

aralık anneleri çok yogun sanırım kimsede gelişmeler yok mu:) ayrıntılı ultrasona girenler var mı aranızda?

Şekerim sen de mi girmedin daha, haftan gelmiş çünkü, ne zmn randevun?
yok canım daha girmedim 20.haftamdayım yarın gidicem ama heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım bide bebişin cd sini alıcam gidenlerin nasıl geçti onu merak ettim :) sen gittin mi?

yok canım daha girmedim 20.haftamdayım yarın gidicem ama heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım bide bebişin cd sini alıcam gidenlerin nasıl geçti onu merak ettim :) sen gittin mi?
Hmm takviminde altta 21. hafta yazıyor diye öyle sandım. Benim randevum 8 Ağustos'ta inşallah

Hmm takviminde altta 21. hafta yazıyor diye öyle sandım. Benim randevum 8 Ağustos'ta inşallah
bende anlamadım doğuracagım tarih dogruda o bir hafta önceden gidiyor sanırım sanada az kalmış ya aramızda 15 gün falan var. Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :) sizinki kız mı erkek mi?

aminnn cnm inşallah. evet tarihlerimiz yakın erkek bzmki. ya senin?

merhabalar bende aralik sonu ocak basi insallah dogum yapacagim. ocaga denk gelebilir diye 2016 ocak annelerindeyim ama sizlerede bir merhaba diyim dedim birde birsey sormak istiyorum erkek bebis bekliyorum sag tarafım cok agriyor. belim. sanki birsürü igne batiyor ve kemiklerome agri girdikten sonra ayagima kramp giriyor. sizce normalmi bunu yasayaniniz varmı yoksa bir sey eksikliginden mi oluyor bilginiz varmi acaba

merhaba cnm, bu kramplar normal, magnezyum desteği almalısın, doktoruna danışana kadar muz yemeye başlayabilirsin, magnezyum deposudur.

benimde 19 hafta 2 gün oldu çok sancım olmuyor karnımda pek büyümedi ama arada bir bacaklarıma çok kramplar giriyor çok şiddetli olmamak kaidesiylede hemen hemen hergün karnım ağrıyor ve sormak istediğim bir konuda var bu hafta içerisinde yapılacak tahlil nedir yarın kontrolüm var ama doktorum tahlil felan bahsetmedi

aminnn cnm inşallah. evet tarihlerimiz yakın erkek bzmki. ya senin?
Yaa bizimki de erkek olacak dun ayrintiliya girdim masallah saglikliymis sorun yokmus kalp atisinida duyduk bi daha:) cok guzel bi duygu cidden:) simdi isim konusunda kararsiz durumdayiz

18 haftalık hamileyim...Herhangi bir oynama hissetmiyorum...Sizde mi öyle????
valla cnm bendede oyle ilk çocukta normal bu drumlar 20 haftadan sonra ilk çocukta belirtiler oluyor ama 2. hamilelikte daha erken hissediyorsun:) sıkıntı yok merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…