merhaba bana da doktor normal doğum yapamazsın dedi... zaten yapamam lk doğumum sezeryan benim.[/Q
ilk doğumun sezeryan olduğu için mi normal doğum yapamıyormuşsun canım? hangi durumlarda genelde normal doğum yapılmıyor peki bi bilgin var mı? benim önemsenmeyecek kadar büyük, ameliyata gerek duymayacak kadar da küçük diye tabir edilen bel fıtığım var. korkutuyor beni normal doğum, ya ıkınmam ban zarar verirse diye
Benim ilk gebeligim eger plesenta yukari cikmazsa normal dogum olmaz dedi sadece bununla ilgili olarak soyledi diger konuda herhangi bir fikrim yok ama ilki sezeryan ise ikincisi de sezeryan oluyor bildigim kadariyla .merhaba bana da doktor normal doğum yapamazsın dedi... zaten yapamam lk doğumum sezeryan benim.
sağol cnm sana da iyi bayramlar••♡▪ Bútún annelerin ve taze kuzucuklarin bayramini en icten dileklerimle kutlarim ▪ ♡••
Şekerim sen de mi girmedin daha, haftan gelmiş çünkü, ne zmn randevun?aralık anneleri çok yogun sanırım kimsede gelişmeler yok mu:) ayrıntılı ultrasona girenler var mı aranızda?
yok canım daha girmedim 20.haftamdayım yarın gidicem ama heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım bide bebişin cd sini alıcamŞekerim sen de mi girmedin daha, haftan gelmiş çünkü, ne zmn randevun?
Hmm takviminde altta 21. hafta yazıyor diye öyle sandım. Benim randevum 8 Ağustos'ta inşallahyok canım daha girmedim 20.haftamdayım yarın gidicem ama heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım bide bebişin cd sini alıcamgidenlerin nasıl geçti onu merak ettim :) sen gittin mi?
bende anlamadım doğuracagım tarih dogruda o bir hafta önceden gidiyor sanırımHmm takviminde altta 21. hafta yazıyor diye öyle sandım. Benim randevum 8 Ağustos'ta inşallah
aminnn cnm inşallah. evet tarihlerimiz yakınbende anlamadım doğuracagım tarih dogruda o bir hafta önceden gidiyor sanırımsanada az kalmış ya aramızda 15 gün falan var. Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :) sizinki kız mı erkek mi?
merhaba cnm, bu kramplar normal, magnezyum desteği almalısın, doktoruna danışana kadar muz yemeye başlayabilirsin, magnezyum deposudur.merhabalar bende aralik sonu ocak basi insallah dogum yapacagim. ocaga denk gelebilir diye 2016 ocak annelerindeyim ama sizlerede bir merhaba diyim dedimbirde birsey sormak istiyorum erkek bebis bekliyorum sag tarafım cok agriyor. belim. sanki birsürü igne batiyor ve kemiklerome agri girdikten sonra ayagima kramp giriyor. sizce normalmi bunu yasayaniniz varmı yoksa bir sey eksikliginden mi oluyor bilginiz varmi acaba
merhaba cnm, bu kramplar normal, magnezyum desteği almalısın, doktoruna danışana kadar muz yemeye başlayabilirsin, magnezyum deposudur.
Yaa bizimki de erkek olacak dun ayrintiliya girdim masallah saglikliymis sorun yokmus kalp atisinida duyduk bi daha:) cok guzel bi duygu cidden:) simdi isim konusunda kararsiz durumdayizaminnn cnm inşallah. evet tarihlerimiz yakınerkek bzmki. ya senin?
Canim en cok 20.haftada hissediliyomus sende yakinda hissedersin merak etme bence18 haftalık hamileyim...Herhangi bir oynama hissetmiyorum...Sizde mi öyle????
valla cnm bendede oyle ilk çocukta normal bu drumlar 20 haftadan sonra ilk çocukta belirtiler oluyor ama 2. hamilelikte daha erken hissediyorsun:) sıkıntı yok merak etme18 haftalık hamileyim...Herhangi bir oynama hissetmiyorum...Sizde mi öyle????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?