2015 Aralık anneleri burayaaa :)

bugün sağlık ocağına gitmiştim, kıyafetler ayakkabı falan tartıldım, 60 çıktım. hemşire 2 kilo üstündekiler dedi, ben de biraz ikna oldum :) sendeki diyeti görmem mümkün mü yine de cnm? ben de sürekli ara öğün yapıyorum, tatlıya gelince sütlü tatlılara hayır demiyorum. sabahları ekmeği istediğim kadar yiyorum, diğer öğünler yemiyorum. şu ara vitaminli ara öğünleri bıraktım ama. önceden kuruyemiş falan yerdim, şimdi bisküvi kek çikolata falan yiyorum. sağlıksız halime döndüm galiba. senin diyet listeni görürsem belki fikir edinirim canım. yüzmeyi ben de istiyordum da mikrop kapıp duruyorum ne zaman gitsem, bıraktım onu. her akşam yürücem artık. kocam eşlik etmese de napıyım. kaçırırlarsa beni görürsün diyorum da işe yaramıyo :) taktıkça kilo alacağımı farkettirdiğiniz için teşekkür ederim. bu niye benim aklıma gelmediyse :) o kitaba mutlaka bakıcam cnm sağolasın.

:) cnm benim önceden beri popom büyük olduğu için ve eşim basen sakın olmasın diye en başından sıkıladığı için daha fazla kilo alınca ister istemez daha da hortladı. neyse artık bol giyincez karanlıkta giyincez çok meyve yiyince bebek kilo alır derler sen niye kilo aldın ki, yanlış bir kuram mı acaba.. o dediğin kitabı mutlaka almalıyım. çok merak ettim. hatta şimdi araştırmaya başlıyorum :)

Aynen kitaba bak hamilelik oncesi ve sonrasi yardimci oluyo.. yürüyüşe bende eşime biraz zorlama yapıyorum ama napalım o gelmesede yürümek şart ikimizin bebegi dimi ama:) sen tehdit et bencede seninkini bak tek başıma gidiyorum bişey olursa sen düşün gibi bide diyet listesini yukleyim buraya hani ekmek yiyosun ya onu cok kisitlamiyo zaten ama beyaz ekmek degil tam tahilli cavdar falan yemelisin biliyosun normalde de beyaz ekmek unlu seyler kotu kilo aldiriyo ama lezzetli iste:) zaten yararli olup ta cok lezzetli olan seyler azinlikta ne yazik ki:) bir de biskuvi yememeni tavsiye ediyo doktorlar:) bebege yarari yokmus ama ben seviyorum işte napalım 4 ay dayanıcam

Eklentiler

• IMAG1769.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
bu arada cd hediyeli falan yazıyo, o Cd'nin içinde mi egzersiz hareketleri var acaba? ortalama 26 dan başlıyo 85 e kadar çıkıo fiyatları. sen kaça almıştın ve cd var mıydı içinde ?

cd de emzirme teknikleri var onu aralık ayında izlemek lazım:) bende 30 a almıştım netten D&R dan sipariş verdim 2-3 güne geldi elime netten alacaksan tavsiye ederim yani

başıma bişey gelir bak dedim dün, o da oğlum seni korur merak etme dedi gıcık :) tamam beyaz ekmeği de bırakıyorum, fırın bize biraz uzak sayılır. her gün akşam fırına yürüyorum ve tam buğday ekmeği vs alıyorum. hem de yürüyüş yapmış oluyorum. kocamı da yürüteyim, onun da göbek beni geçti. :) bisküviye de kocam alıştırdı zaten. ben zararlı şeyler yemezdim normalde. hep zarar bu erkek milleti bize yaa

cd de emzirme teknikleri var onu aralık ayında izlemek lazım:) bende 30 a almıştım netten D&R dan sipariş verdim 2-3 güne geldi elime netten alacaksan tavsiye ederim yani
emzirmeye gelince anneler halalar görümceler mutlaka kendi bildiklerini anlatacağı için o konuda kaçarım yok öğretecekler :) egzersizler fotoğraflarla anlatılıyo o zaman desene. 30 uygun gibi. akşam daha detaylı bakayım da alırım kısmetse. sağol canım

BİR TAVSİYE DAHA TUTUMLUANNE DİYE BİR SİTE VAR ALIŞVERİŞ YAPIYORSUN ANNELER BEBEKLERİNİN 2. EL KULLANMADIKLARINI ÇOK UYGUN FİYATA SATIYOR PUSETİNDEN YATAĞINA HERŞEY VAR SONUÇTA BU BEBEK NEKADAR KULLANMIŞ OL
ARAŞTIR CANIM HATTA KADININ SİTESİDE VAR YA BEN CİDDEN MEYVEYİ ÇOK ABARTIYORUM EŞİM ÇOK SEVİYOR NORMALDE BEN ESKİDEN HİÇ YEMEZDİM MEYVE FELAN EVLENDİKTEN SONRA EŞİM ALIŞTIRDI ŞUANDA HAMİLELİKDEN DOLAYI YEDİRİP DURUYOR HATTA TABAĞI BİLE HAZIRLAYIP KENDİ GETİRİYOR BEN SEVMİYORUM DİYE DİYOR BANA SEN YEME EFE YESİN :) OLDU DİYORUM BENDE EFE KİLO ALIYOR ZATEN YA GÜLÜYO ZATEN ZAYIFSIN 1 2 KG DAN BİŞİ OLMAZ BENDE HERALDE ALIŞTIM TAKMIYORUM FAZLA AMA ŞUNU BİLİYORUM NORMAL HAYATIMDA BUR CUBUR ASLA YİYEN BİRİ DEĞİLİM SEVMEM ÖYLE OLSUN ETSİN YİYİM HATTA DIŞARDA BİLE YEMEK ALIŞKANLIĞIM YOK SAĞLIKSIZ DİYE SENİN YAPACAĞIN TEK ŞEY ÖĞÜNLERİNİ KIVAMINDA VE ZAMANINDA ALMAK ACIKTIĞINDADA ARA ÖĞÜN OLARAK KRAKER CEVİZ BADEM FINDIK KREMASIZ BİSLÜVİ MEYVE SALATA YERSEN ZATEN ÖĞLE VE AKŞAMI ONA ORANTILAYIP AZ YİYORSUN BENİM NORMAL HAYATIMDA BÖYLE OLDUĞUNDAN ÇOK KGLU DEĞİLİM AMA BU ARA MEYVE ORANIM KAÇTI SANIRIM :) TOTOGİLLER SAFASINDAYIM RESMEN EŞİNEDE SÖYLE HAMİLELİK TOTO YAPIYOR SONRA NORMALE DÖNER DİKKAT ETTİĞİN SÜRECE SIKINTI YOK :)

bu arada cd hediyeli falan yazıyo, o Cd'nin içinde mi egzersiz hareketleri var acaba? ortalama 26 dan başlıyo 85 e kadar çıkıo fiyatları. sen kaça almıştın ve cd var mıydı içinde ?
EVET BNMDE CD VAR O EMZİRME CD Sİ SANIRIM HİÇ AÇMADIM VALLA BEN D&R DAN ALDIM 30 TL Dİ SANIRIM ALDIĞIM ZAMAN 85 FELAN NEDİR YA SAKIN O NE ÖYLE :)
RESMİ YOLLADIM BAKABİLİRSİN :)

İŞTE BU

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Alıntısı.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 45
ayyy sorma aynı durumdan bende de var benden önce eşim kilo almaya başladı zaten:) yarışıyoruz şimdi benim yemek listem sayesinde o da çikolata aabur cubur patates kızartması falan kesti spora başlıcakmış:) dedim ben bi doğurayım iyice zayıflıcam sen öyle kalacaksın ayrıca evet oğullarımız korur bizi minikler ama etkileri büyük heheh... fırına yürüyüp gelmek iyi bak bende markete gidiyorum 15 dk gdiyorum bişey almadan 15 dk geliyorum oldu sana yarım saat:) emzirmeyi bende düşünmüyorum bi şekilde öğrenicez o aşamaya bi gelelim yeter ki dimi ama:)

ya kızlar ben bebek yatağı alacam ama eşim acelesi yok bebek 3 5 ay bizimle yatıcak diyor ya korkuyorum nasıl olcak bebek aramızda nasıl yatsın ya ezersek onu ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…