2015 Aralık anneleri burayaaa :)

SORMA YA BİZDEDE ÖYLE HERKES Bİ MUHALEFET OLMAK İSTER SONRA BENİM GAZABIM ÖN PLANA ÇIKAR :) VALLA ARTIK O GÜN GELSİN BAKİİCİİZ ALLAH TAN EVİM AKRABALARA ÇOK YAKIN DEĞİL KURTULAMAZDIM YOKSA ÇENELERİNDEN :)

Kızlar neler aldınız bebişlerinize ben henüz başlamadım neler almak lazım??bide bu hastane çıkışları yazlık kışlık diye ayrılıyormu?tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Kızlar neler aldınız bebişlerinize ben henüz başlamadım neler almak lazım??bide bu hastane çıkışları yazlık kışlık diye ayrılıyormu?tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
YAZLIK KIZLIK DEĞİŞMİYOR HASTANE ÇIKIŞLARI CANIM SADECE KIŞ BEBESİ OLCANDAN SEN YANINDA BATTANİYENİ GÖTÜR KALINCA MİNNOŞUN ÜŞÜMESİN BEN WEBDEN AL DİYE BİR SİTE VARDI ORDAN ALDIM ÇOK KALİTELİ GELDİ OKADAR UMMUYORDUM 20 Lİ TAKIM 86 TL YE ALDIM ÇOK BEYENDİM BİTANEDE 10 LU ALDIM 45 TL YE

yaa ben çok şey aldım sanırım haftaya 6 aylık olacak ama çok da bişey kalmadı yani alınacak:) kıyafetleri kayınvalidem bi hevesle öğrendiğinden beri alıyo zaten bende de kuzenimden aldığım yeni dogan kıyafetleri var yeterli sanırım:) ama bunların dışında park yatak aldım bebek arabası aldım bi de bebek odası aldım yaa :)))

Bende bakayım o siteye canım.bide bişey daha bebek doğduğunda çok küçük olacağı için bi tane hastane çıkışı yeterlimidir diğerlerini hep 3/6 aylık ı bakmam gerekiyor?teşekkürler

SÖYLE İKİTANE
Bende bakayım o siteye canım.bide bişey daha bebek doğduğunda çok küçük olacağı için bi tane hastane çıkışı yeterlimidir diğerlerini hep 3/6 aylık ı bakmam gerekiyor?teşekkürler
YENİDOGAN AL BENDE İKİ TAKIM YANİ HASTANEYE 2 TAKIM GÖTÜR RAHAT OLUR KUSAR EDER DEĞİŞİRSİN SONRA ZATEN HEDİYELER DERKEN DOLAR EV 3 6 DİYE DEĞİL DAHA ÖNÜNDE KOCA AY VAR BEBİŞ BÜYÜYENE KADAR KAÇKERE ÜST BAŞ DEĞİŞECEKSİN AMA ÇOKTA ABARTMA ALIRKEN GELEN HEDİYENİN SONRASINDA ALICAKSAN AL BENCE BEBİŞTE AZICIK KENDİNİ TOPLAMIŞ OLUR

he ya belki bende 2016 aralık anası danası olurum
HEYECANLA ÖYLE BİR HABER BEKLİYORUM SENDEN ŞEKERİM VALLA BEN SÖYLİYİM İNSANIN SEVDİĞİNDEN BEBEĞİ OLMASI AYRI BİR GÜZELLİK AYRI BİR HAZ VE TAT ANLATILMAZ YAŞANIR BAK BANA :) ÇOK ŞÜKÜR HAMDOLSUN HEYECANLA GELECEĞİ GÜNÜ SAYIYORUM SON 124 GÜNCÜK :)

hele bir gelsin kerem ben onu yicemmmm ısırcam ama 9 aylık olunca kıyamam yoksaaa kuzumaaa
insallah kuzucum rabbim ne derse o olur

hele bir gelsin kerem ben onu yicemmmm ısırcam ama 9 aylık olunca kıyamam yoksaaa kuzumaaa
insallah kuzucum rabbim ne derse o olur
AMİN AMİN AMİN İNSALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI ŞEKİLDE GELSİNDE BAKALIM MİNNOŞUM SEVSEK KIZ BEN MEVLUT YAPCAM MALZEMELERİ BİLE KAFAMDA AYARLAMIŞIM VERCEĞİM HEDİYELER BİLEM HAZIR ÇOK GÜZEL BAK ŞİMDİ

Eklentiler

• 201587163432_mevlutset4tavasliortayasinmavitulkesetespihkulahmavi.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 40
şekerlerini biz yaparız sen takma kafna usta olduk abinle nasılsa

ŞEKERİNDİE ALIRIM LOKUMUNUDA ALIRIM HEHEYT ONDANMI KAÇACAM KIZZZ
YETERKİ İSTE
ALLAH RAZI OLSUN ŞEKERİM SEN GEL YETER BE HALLEDERİM BEN HERŞEYİ BIRAKIRIM JUNYIRI KAYNANAMA Bİ ÇIRPIDA HERŞEY HAZIR KENDİ EV MEVLÜTÜMÜ GÖREYDİN YOK YOKTU RENGARENKTİ VALLA :) PASTACIKLAR TATLILAR MUFFİNLERMİ DERSİN BÖREKLER HATSAFA ZATEN OF OF TU JUNYIRIMADA ŞİRİNLER PASTASI YAPARIM ARTIK NEYDEK :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…