2015 Aralık anneleri burayaaa :)

ha bu ikinci olcak diye endişe ediyorsun keşke korundaydınız ya neyse veren ALLAH vardır bir hikmeti ama tabi inşallah istediğin gibi olur

Korunduk ama yinede bilemiyorum adetine 3 gün kaka kan testi yaptırdım ama birşey çıkmadı ilk gebeligimde de hemen cıkmamıştı yine de bugün midem bulaniyo sanki psikolojik belkide hayırlısı bakalım

Korunduk ama yinede bilemiyorum adetine 3 gün kaka kan testi yaptırdım ama birşey çıkmadı ilk gebeligimde de hemen cıkmamıştı yine de bugün midem bulaniyo sanki psikolojik belkide hayırlısı bakalım
canım adetine 3 gün kala yapmışsın normalde adet geçtikten 10 gün sonra test sonuç veriyor değilsin merak etme seninki piskolojik suan adetine kaç gün var

test al hemen dene canım bakalım ne çıkıyor yoksa sen fazla stres yapmış olabilirsin bu yüzdende adet olmamışsındaır hemn test yap bakalım

İlk gaz sancısı oluyor çok ağlıyorlaro ddönem şuan 3aylik kızım biraz daha hafifledi en zor dönemiilk 3 aaylık dönem allah kolaylık versin

İlk gaz sancısı oluyor çok ağlıyorlaro ddönem şuan 3aylik kızım biraz daha hafifledi en zor dönemiilk 3 aaylık dönem allah kolaylık versin
AMİN AMİN AMA KOKUSU HERŞEYE BEDEL SANIRIM O MİNNACIK ELLER AYAKLAR RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN O GÜZEL DUYGUYU RABBİM SENİN EVLADINIDA BAĞIŞLASIN NAZARLARDAN KORUSUN İNŞALLAH CANIM

Şuan sevdiğinden daha çok seviyorsun kucağına alınca Tabii çok karışan büyükler olmasa kendi kendine büyütmek daha kolay Sancısı var onun açtir o doymadı gazını çıkarmadın öyle tutma Bu gibi seyler duymasın umarım

AY BEN ÇOK TERSİM VALLA BUNU GENELDE BİLİRLER UMARIM SÖYLEMEZLER HEMEN İSYAN EDERİM HERALDE YETER BEEE DİYE :)

Ben de izin vermiyorum ama Bu bebek senin yüzünden ağlıyor Biz kaç tane büyüttük sözlerini çok duyucan Şekerli su vermiyorum bebeğime Doktora sakıncalı buluyorSancı için sancı damlaları var şekere gerek yok bence En küçük ağrı dağı ağrı kesici de vermiyorum O daha küçücük böbrekte kaldıramaz Şimdiden gözlerini korkut karışmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…