2015 Aralık anneleri burayaaa :)

benım kucuk kuzum sağlıkla gelsin herşey,ini yaparız
not: çok marifetli oldugunu her zaman gozume sokmak zorunda değilsin
daha benım fırımım bile yok kek yapacak hehehehehe

benım kucuk kuzum sağlıkla gelsin herşey,ini yaparız
not: çok marifetli oldugunu her zaman gozume sokmak zorunda değilsin
daha benım fırımım bile yok kek yapacak hehehehehe
şimdi napcan bacım elimizden geliyo bişiler işte ufak tefek yapmaya çalışıyoruz:) alınır alınır fırın nedirki senin için :)

ya kızlar ben bebek yatağı alacam ama eşim acelesi yok bebek 3 5 ay bizimle yatıcak diyor ya korkuyorum nasıl olcak bebek aramızda nasıl yatsın ya ezersek onu ayy
Canim yanina park yatak al, 200_300 e bulursun.. hatta belki uyguna ikinci elini bile bulursun(parcalarini yikarsin temizlenir) sonucta kendi newresimleri olacak cocugun,temas etmez bile. O sekilde kullanabilirsin.
Ben de oyle yapacagim sanirim.

Cocuklarin odasi tam yan odamizda olacak,bitisik. Besiklerinde orda yatarlar gece de diodum. Annemler ikiz cocuk bunlar ; oyle ayri yatamazsiniz duymazsiniz,aglarlar,bogulurlar,acikirlar olmaz oyle sey dediler! Bi odada 4 kisi olmak da beni bogar,odalar zaten kucuk nasil sigacaz dedim.. sanirim ben de buyuk ihtimal park yatak alacagim mecburen odamiza..

yani ilk zamanlar bencede park yatak yatak odasında durmalı. surekli kalkıp onların odasına gidemeyebiliriz emzirmek de gerekli gece hem bize kolaylık olur hem onlarda yataklarında yatmış olurlar. bende şahsen park yatagı odaya kurmayı düşünüyorum gündüzleri kendi odasındaki beşikte uyur diyorum.

yok park yatak alma vve yanımızda olma fikri bendede vardı bizimki aynı yatakta ortamızda dursun istiyor ya elin kolun bacağın değerse diyorum bişi olmaz diyo

cnm senin son durum noldu hamiş misin değilmisin

yok park yatak alma vve yanımızda olma fikri bendede vardı bizimki aynı yatakta ortamızda dursun istiyor ya elin kolun bacağın değerse diyorum bişi olmaz diyo
ayy senin eşin şimdi böyle düşünüyo ya minik gelince yanınıza kıyamaz ya da iki kişilik yatakta kasılarak yatarsınız sonunda yatak almaya karar verir:)))

DÜN NAPTIM NETTİM ALDIM :) Kİ İKNA ETTİM YA ODA KENDİNE GÖRE HAKLI KOKUSUNU HİSSETCEKMİŞ ELİNİ TUTCAKMIŞ HEYECANLIYA DEMİYORKİ BEBİŞE ZARAR VERİRSEM NOLUR :)

DÜN NAPTIM NETTİM ALDIM :) Kİ İKNA ETTİM YA ODA KENDİNE GÖRE HAKLI KOKUSUNU HİSSETCEKMİŞ ELİNİ TUTCAKMIŞ HEYECANLIYA DEMİYORKİ BEBİŞE ZARAR VERİRSEM NOLUR :)
iyi ozaman süper :) baba tabi isteklerini dile getirecek ama merak etmesin bence bizim bebişler dogunca evin her tarafı mis kokacak:)

fırtina16 ayin sonu gibi doğum olur desi ama daha net bişey konuşmadık hem erken zaten :)
bana da 25 Aralık kesin dedi. emin misiniz yılbaşına sarkma yapma ihtimali falan yok mu dedim. hayır ne 1 gün ileri ne 1 gün geri dedi. doğum tarihi nettir dedi şaşırdım ben de

Sonucu bildiririm sanada inş korktuğum gibi değildir
canım yorum yaparken yorum yapmak istediğin kişinin yorumunun sağ alt köşesinde cevapla var. orda cevaplaya tıklayıp çıkan yazının en alt satırından yorumunu yapıp paylaşabilirsin. biz de okurken tam olarak hangi yoruma hangi cvp yazılmış takip etmekte zorlanmayız :) 2 gün girmedim foruma şaşırdım kaç sayfa olmuş, hala tüm yazıları okuyamadım

yaa 2 gün de çok şey oldu:) mesela ben şeker yüklemesi yaptırdığım için pek memnun değilim iki hafta önce 50 gr lık yüklediler yüksek çıkmış sonra 100 gr yüklicez dediler onlarda sınırda çıkınca doktor dedi ki sen 4 gün sabah akşam kan şekerini ölç ona göre karar verelim yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendiririm dedi. bende bir hafta boyunca karbonhidratı kestim ve kendime ara öğünler yaptım gayet normal çıktı şimdi normal hayatıma devam edicem çok mutluyum :) ama yemek olayına da dikkat edicem tabiki çavdar ekmegi yiyerek ve börek-çörek-çikolatayı keserekten:)

ben kesinlikle kan şekeri yüklemesine karşıydım.hala da fikrim değişmedi.. vücudun normal dengesini bozuyorlar bence.. ben de tam bugday ekmeğine başladım. artık onu da çok yiyemiyorum. en azından az az kilo alırım bir umut :)

bu durumda yaptırcakmısınız ben yaptırmak istemiyorumn yaaa ve bu hafta tahlillerim var off offf napcam ben

aynen canım ya aslında bende pek istemiyodum ama işte sürekli takip eden doktorun bu konuda ısrar edince biraz zorda kaldım zorla yaptım sonuncusunu ama napalım artık oldu bikere bundan sonrası saglıklı beslenme spor zaten hepimiz için aynı şey geçerli.. şeker var mı yok mu stresinede son verdim kafamda. biraz üzdü ama beni ve bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…