2015 Aralık anneleri burayaaa :)

olabilir ccanım tokluk yaptırdımda 93 çıktı bidaha yaptırmam lazımmı yükselmiş olabilirmi bukadar şekerli yememe :))
şekere çok abandıysan yükselmiş olabilir cnm, ama şekeri baya bi azalt test yaptırmayacaksan, doktoruna da sor tabi. en iyisini onlar bilir. bu arada melic38 deki 38 kayseri plakadan mı yoksa başka bişi mi merak ettim :)

Merhaba anneler bizde oglusumla 30lu haftalara dogru ilerliyoruz..
Hava degisiminden sanirim kendimi cok halsiz hissediyorum yuruyus yapmaya bile gucum yok cok cabuk yoruluyorum..birde oksuruge yakalandim ins dahada ilerlemeden iyilesirim..
hoşgeldiniz, biz de 28e geldik ama şimdiden senin gibiyim. yorgunluk, uyku hali, zor hareket etme vs yürüyüşleri bile yapmaz oldum. belki de yürüyüş yapmadığım için bu kadar halsizimdir. çünkü yürüyüş yapınca çok zinde hissediyorum. şişlikler iniyor. öksürük bronşite falan dönmesin aman dikkat et. bi an önce onu geçirmeye bak. ilk zamanlar öksürmek düşük tehlikesi nedeniydi, ama 30 lu haftalarda bi sakıncası var mı bilmiyorum. Allah sifa versin cnm

Hosbulduk canim bende acaba yuruyus yapmadigim icin mi cok agirim diye dusunuyorum ama yurudukcede cati kismimda yanmalar oluyo cok cektirio bu agri bana dr normal diyo kaslar gevsiyormus..
hafif egzersizlerle gecistiriyorum gunu..bol bol sicak seyler iciyorum bakalim ins ilerlemeden atlatirim tam da agirlasmalarimiz kisa denk geldi hava degisimi mevsim adaptasyonu Allah yardimcimiz olsun valla

Merhaba anneler bizde oglusumla 30lu haftalara dogru ilerliyoruz..
Hava degisiminden sanirim kendimi cok halsiz hissediyorum yuruyus yapmaya bile gucum yok cok cabuk yoruluyorum..birde oksuruge yakalandim ins dahada ilerlemeden iyilesirim..
aynı dert bende de var canım.malesef artık asizi yorgunluk ve bacaklarda ağrı oluştu bendede. öksürük kronik heralde bu sıra herkeste var tam hasta olma ayı ekim ayı.. inşallah bu süreci sağlıkla atlatiriz

Allah yardimcin olsun sennde canm Mevsim degisikliginden midir agirlastigimizdandir bilemiyorum benim hamileligim kilolu geciyor o yuzden belkide biraz agirlasmam.. insallah canim daha beter hastalanmayiz son aylara yaklastim zaten surekli paranoyak oldum bi an once kucagima alsam artik diye bakiyorum minikler icin katlaniyoruz her seye iste.

ay canım ya kendimi gördüm sende hamilelikten önce plates ve spor yüzme yapan birisydim hamile kalınca birinide yapamaz oldum vitamin ilaçlarını daha hiç kullanmadım eğer kullansam tosun olurdum 28 haftadayım 9.50 kilo aldım ve öyle ağrılarım oluyorki artık anlatamam dün karnımda büyük bir çatlağın oldugunu fark ettim yağ sürerken elimi bile değemiyorum okadar ağrıyor .ağrılarım erken başladı bende panik arttı nolcak bilmiyorum sürekli işyerinde oturuyorum pc başı oldugu için işim yürümeye akşam halim kalmıyor ayağa kalkınca kasıklarımda ağrılar oluyor gün içinde gece çekilmez zaten allah yardımcımız olsun

şekere çok abandıysan yükselmiş olabilir cnm, ama şekeri baya bi azalt test yaptırmayacaksan, doktoruna da sor tabi. en iyisini onlar bilir. bu arada melic38 deki 38 kayseri plakadan mı yoksa başka bişi mi merak ettim :)

kayseri canım

KIZLAR BEBISLERINIZIN BOY VE KILOSUNU OGRENENIZ VAR MI?

Benim 27+4de 1050ydi kilosu. Benimki küçük mu kalmis ya. Yoksa 1 hafta bile cok mu farkediyor acaba ?

Ben 29+4 te gittim 1508 kg dı. 200 gr aşağı yukarı oynar dedi benim doktor. sma asıl olan won 5 hafta içinde aldığı kilo..

29+3'te gitmiştim, 1560 gramdı dombik kızım. Yarın da kontrolümüz var, bakalım ne kadar olmuş. Boyu da 43 cm'di sanırım.
Masallah. Boyu da kilosu da iyi duruyor. Ben oglusumu az mi besliyorum acaba.. Bebege kilo aldiran ozel bisey yiyomusunuz peki ? Meyveyi aşırı tüketmek gibi..

Masallah. Boyu da kilosu da iyi duruyor. Ben oglusumu az mi besliyorum acaba.. Bebege kilo aldiran ozel bisey yiyomusunuz peki ? Meyveyi aşırı tüketmek gibi..
Meyve günde 2-3 porsiyon... Aşırısı bebeğe de size de zarar. Çünkü meyvenin şekeri de var. Abur cubur yemiyorum. Bakliyat, protein (yumurta, et) düzenli tüketiyorum. Vitaminlerim var ekstradan; kalsiyum, magnezyum, demir hapı ve elevit. Bu kadar. =) Öyle özel bir şey yapmıyorum.

Ayrıca sizin tontiğe de maşallah, öyle kilosu filan da düşük değil ki. Yani doktorunuz düşük demediği sürece kafanıza takmanız gereken bir şey yok. Bütün bebekler aynı kiloda doğmuyor, sağlıklı olsunlar yeter. Hem bir hafta oldukça fark ediyor, evet. Sizin minik de şuan 1500'ü rahat geçmiştir.

ne bilim normalde bu kadar pimpirikli değildim. ama hamile kaldıktan sonra annelik duygusu sanırım bebeğin bende hissettirdiği sorumluluk çok farklı oldu. ya benim yüzümden bişeyden eksik kalırsa diye düşündürüyor. aslında ben de faydalı şeyler yiyorum yumurta et yoğurt gibi. ama hamur işi tatlı falan da yiyorum canım çektiğinde, ya da önüme geldiğinde hayır demiyorum :) ekstra vitaminlerim var magn. kan ilacı ve elevit. meyveyi de günde bir kere yiyorum ortalama. bir de geçiş mevsimindeyiz, meyveler de tam olmadı ne alacağını şaşırıyo insan. mandalinalar biraz daha olsun da c vitaminine boğalım bebişlerimizi haftaya dr. randevum var bakalım kaç kilo olmuş benimki. annesinin belinden dolayı fazla ağırlık kaldıramayacağını bildiği için çok yük etmek istemiyo belki de bebişim bana. formunu koruyor

Yerim onu. Düşünceli bıdık. Ya ben de acayip evhamlı bir insanım aslında ama doktoruma cok güvendiğimden sanırım hiç birşeyi kafama takmıyorum, tadını çıkarıyorum hamileliğin. Tabi arada da çok kıpırdadı, az kıpırdadı, hıçkırığı uzun sürdü, rahatsız mı oldu paranoyaları yapıyorum. Sanırım bunlar da anneliğin nimetleri. :))

hıçkırıkla tekmenin farkını anlayabiliyorsan helal olsun sana :) benimki bazen dürtüyor bazen sanki etimi tutum çeviriyor bazen sertçe tekmeliyor bazen hafifçe elini ayağını sürüyor gıdıklar gibi. hangisi hıçkırık acaba.
aynen ben de doktoruma çok güveniyorum, ama yine de insanlık hali, onun gözden kaçıracağı bişey falan olur belki diye, ben de çok dikkat ediyorum. notlarımı alıyorum defterime mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…