Bu biberonun da kolik önleyici olduğu iddia ediliyor. İncelersen görürsün, ben hakkında epey kullanıcı yorumu okudum, güvendim doğrusu. Bebek bezine gelince, Prima Pampers'ın yenidoğanı var, onu demek istemiştim aslında. =) Primanın beyaz paketlerini pek tavsiye etmiyorlar, sızdırma yaptığını söylüyorlar genelde. Ama yeşil paketler için oldukça çok güzel yorum var.Dr. Browns da aklımdaydı. ama o kolike iyi geliyo mu acaba? sırf kolik üzerine üretim yapması çok iyi. şimdi gazsız bebek yok. o biberonlar da hava kabarcıklarını içinde tutuyo, hava yutmasını önlüyormuş. o yüzden önemli benim için. tavsiyelerine uyucam. o sitelere de hemen bakıyorum. hiç bakmadığım siteler doğrusu.. bebek bezi pampers aktif bebekten önce yeni doğan mı alsak bir seferlik? şu an elimde kıyafet(zıbın vs), yorgan, yatak var. hastanede lazım olacaklardan başlasam içim büyük ölçüde rahatlıcak :) emziğe gelince, bebeğin anne göğsünde uyuyakalmasını önlemek için çok iyiymiş. yoksa bebeği memeden ayırdığında bu sefer ağlamaya başlıyo uyanıyo genelde. boşluğa düşüyo emecek bişey istiyo illaki diye emziği vermeyi düşünüyorum. zaten çalışan biriyim. benim yokluğuma alışması lazım
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için
İlk etapta ilk süt gelsin ve ziyan olmasın diye hastane çantası için yani ben basit bişi düşünmüştüm
Bugün eczanede gördüm bebedoor marka manuel direk biberona gönderio sütü doğum izni süresince normal emzirmek istiyorum inşallah bi sorun olmazsa
Daha sonra doğum iznim bitince süt bırakmak için eve elektrikli aliim diyorum yanlış mı düşünüyorum acaba
Senin fikrin nedir diğer arkadaşlarda fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
canım bende yeni doğan avent cam 0.6 ay ve 0.6 ay emzik aldım süt sağma ponpasıda avent hepsi aynı diye emzik gece yatakta kaybolmayan yananlardan aldım onu öven çok olmuştu bak gönderiyim belki yardımcı olmuş olurumben doğru düzgün hiç bişey almadım ki hazırlayayımAllahım bana güç versin de bu haftasonu bari alayım ya.. haftaiçi çalışıyorum diye sadece haftasonum var, 1 günü temizlik vs. diğer gün de yetmiyor. neyi nerden alacağımı bilsem daha kolay olacak da.. gez gez yoruluyo insan. biberonu avent almayı düşünüyorum mesela. kolik için olanlardan. ama yanlış bi modelini alırım diye çekiniyorum. o kadar çok çeşidi var ki. bir de türkçe yazmıyo açıklamaları. internetten de detaylı göremiyorum. yardım edin bana emzik de aynı, emziğin özelliği nasıl olmalı bilen var mı?
ayy ne güzel herşeyin tam nerdeyse. bebek bezi ya da ıslak mendil hangi marka aldın? sütyeni nerden aldın var mı böyle bilindik bi yer üstten cırtcırtlı satan bi mağaza? ben çok mu araştırıyorum ya. hepsi için en kalitelisini, kullanışlısını, sağlıklısını bulmam lazım.. tavsiyelerin neler aldıklarınla ilgili?
fotolar için çok tşk ederim canım. yardımcım olacak. notumu alıyorum hemen :)canım bende yeni doğan avent cam 0.6 ay ve 0.6 ay emzik aldım süt sağma ponpasıda avent hepsi aynı diye emzik gece yatakta kaybolmayan yananlardan aldım onu öven çok olmuştu bak gönderiyim belki yardımcı olmuş olurum
Eki Görüntüle 1657346 Eki Görüntüle 1657346 Eki Görüntüle 1657347 Eki Görüntüle 1657348
aldıklarım bunlar canım hepsini aynı marka almak zorunda oldugum için bebek olurda başka marka almaz birdaha diye bu şekilde aldım sadece yeni doğdugunda gögüs ucum yok die bebeği emzirmek için takılan birşey varmış o kaldı onuda bilmediğim içindaha almadım boyutları standarmı filan bilmiyorum onların araştırıp alacağım onuda aventten
aynılarını alıyorum :) tşk ederimbebek bezi prima beyaz yeni doğan aldım canım ıslak mendilimde yine prima beyaz sulu pamuklu ilaçsız olandan sütyenle atleti kompedandan aldım canım önce kendi bedenimde almıştım şimdi artmış gittim değiştim alacaksan 1 beden büyük al :)
Eki Görüntüle 1657361 Eki Görüntüle 1657361 Eki Görüntüle 1657362
Ben ben bennn. Aynısını bugun ben de yasadim ya. Bisey sokuyorlar sanki. 2 kere oldu cok canim yandi. Bi kac saniye sürdü. Gecmese dayanilacak gibi bi agri degildi. Kasık agrisi da 1 jaftadir arada oluyor. Sanirim normal şeyler bunlar. Randevuma kadar sabredicem. Sen dr.a benden oncr gidersen bize de bilgi verirsen sevinirim cnmMerhabalar 29+5 deyim sizde de aynı Şeyler oluyor mu? Benim vajinamdan sanki bişey sokuyolarmış gibi ağrılar oluyor bugün o ağrılara bel ağrısı ve kasıklarımda hafif ağrılarda eklendi bürün gün yattım bel ve kasık ağrılarım geçti fakat vajinadaki Ağrı hala devam ediyor yarın doktora gidicem bu durumu yaşayan var mı aranızda
Senin dedigin biberonda da kolik icin olani var tabiki. Ama internetten bakinca detay vermiyo her site. Ondan emin olamamistim. O kadar cok çeşidi var ki her iki markanin da. Yok dar agizli yok genis ağızlı. Vs vs. Seçim yapmak zor :) önceden bunlar mi vardı yaa. Bu ne arkadas. Zamane bebekleri amma masraflı seyler istiyor :)Bu biberonun da kolik önleyici olduğu iddia ediliyor. İncelersen görürsün, ben hakkında epey kullanıcı yorumu okudum, güvendim doğrusu. Bebek bezine gelince, Prima Pampers'ın yenidoğanı var, onu demek istemiştim aslında. =) Primanın beyaz paketlerini pek tavsiye etmiyorlar, sızdırma yaptığını söylüyorlar genelde. Ama yeşil paketler için oldukça çok güzel yorum var.
Ya emzik konusunda genel bir yargı var, emziksiz bebek uyumaz, ağzının oyalanması lazım vs... Yine de önce şansımı denemek istiyorum. Bir uyku rutini uygulamaya çalışacağım, mesela kundak, uyku tulumu, biraz müzik, biraz dokunuş vs... Ama ben evden çalışıyorum, deneyecek çok zamanım var. Dışarıda çalışan biri olarak haklısın tabi. =(
Benim vajina ağrım bi haftadır var ayağa kalkınca oluyor genelde yarın gidicem doktora haber veririmBen ben bennn. Aynısını bugun ben de yasadim ya. Bisey sokuyorlar sanki. 2 kere oldu cok canim yandi. Bi kac saniye sürdü. Gecmese dayanilacak gibi bi agri degildi. Kasık agrisi da 1 jaftadir arada oluyor. Sanirim normal şeyler bunlar. Randevuma kadar sabredicem. Sen dr.a benden oncr gidersen bize de bilgi verirsen sevinirim cnm
Ben kullanıyorum. İki haftadır rahim ağrısı çekiyorum, o ağrılar başladığında verdi doktorum. Rahmin kasılmasını önlüyormuş sanırım.Kizlar magnezyum kullaniyor musunuz ?
Epeydir kullanıyorum. Kasilmalar kramplar icin verdi. Birakinca sikayetim artiyoKizlar magnezyum kullaniyor musunuz ?
Tmm cnm. Bekliyoruz haberiniBenim vajina ağrım bi haftadır var ayağa kalkınca oluyor genelde yarın gidicem doktora haber veririm
Deme ya. Gene kıyafete para harcamak zorunda kalicam. Gorunce dayanamiyorum alyorummerhaba, ben de aralık annesi olcam insallah bebek erken geleyim demezseaz önce bebegime cok güzel seyler aldım. markafoni de mothercare fln hep indirime girmiş, bir de missimo kids gibi bir marka var cok güzel ürünler var, ayrıca da english home da bebek ürünleri heeeeep yüzde 50 indirim kacırmayın :d Allah hepimize saglıklı sancısız dogumlar nasip etsin amin..
Kizlar magnezyum kullaniyor musunuz ?
Deme ya. Gene kıyafete para harcamak zorunda kalicam. Gorunce dayanamiyorum alyorumasil ihtiyaçlar dururken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?