2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Bu biberonun da kolik önleyici olduğu iddia ediliyor. İncelersen görürsün, ben hakkında epey kullanıcı yorumu okudum, güvendim doğrusu. Bebek bezine gelince, Prima Pampers'ın yenidoğanı var, onu demek istemiştim aslında. =) Primanın beyaz paketlerini pek tavsiye etmiyorlar, sızdırma yaptığını söylüyorlar genelde. Ama yeşil paketler için oldukça çok güzel yorum var.

Ya emzik konusunda genel bir yargı var, emziksiz bebek uyumaz, ağzının oyalanması lazım vs... Yine de önce şansımı denemek istiyorum. Bir uyku rutini uygulamaya çalışacağım, mesela kundak, uyku tulumu, biraz müzik, biraz dokunuş vs... Ama ben evden çalışıyorum, deneyecek çok zamanım var. Dışarıda çalışan biri olarak haklısın tabi. =(

bende gögüs ucum yok olurda ememez diye aldım bu cihaz masaj yapıyor yara olmasını engelliyormuş işe başlayınca lazım olacak ama senn düşüncen maddi olarak şuan zorda degilsen elektirikli al zordaysan şimdi uygun olanı al sonra elin düzelirse elektirikli al derim aama yazık 2tane elinde olcak boşa para verme sonuçta elektirikli alacağın hem manuel oluyor hem elektirikli oluyor zaten almışken 1 kere al 2 kere para verme derim sana kalmış

canım bende yeni doğan avent cam 0.6 ay ve 0.6 ay emzik aldım süt sağma ponpasıda avent hepsi aynı diye emzik gece yatakta kaybolmayan yananlardan aldım onu öven çok olmuştu bak gönderiyim belki yardımcı olmuş olurum

aldıklarım bunlar canım hepsini aynı marka almak zorunda oldugum için bebek olurda başka marka almaz birdaha diye bu şekilde aldım sadece yeni doğdugunda gögüs ucum yok die bebeği emzirmek için takılan birşey varmış o kaldı onuda bilmediğim içindaha almadım boyutları standarmı filan bilmiyorum onların araştırıp alacağım onuda aventten

bebek bezi prima beyaz yeni doğan aldım canım ıslak mendilimde yine prima beyaz sulu pamuklu ilaçsız olandan sütyenle atleti kompedandan aldım canım önce kendi bedenimde almıştım şimdi artmış gittim değiştim alacaksan 1 beden büyük al :)

fotolar için çok tşk ederim canım. yardımcım olacak. notumu alıyorum hemen :)

Merhabalar 29+5 deyim sizde de aynı Şeyler oluyor mu? Benim vajinamdan sanki bişey sokuyolarmış gibi ağrılar oluyor bugün o ağrılara bel ağrısı ve kasıklarımda hafif ağrılarda eklendi bürün gün yattım bel ve kasık ağrılarım geçti fakat vajinadaki Ağrı hala devam ediyor yarın doktora gidicem bu durumu yaşayan var mı aranızda

Ben ben bennn. Aynısını bugun ben de yasadim ya. Bisey sokuyorlar sanki. 2 kere oldu cok canim yandi. Bi kac saniye sürdü. Gecmese dayanilacak gibi bi agri degildi. Kasık agrisi da 1 jaftadir arada oluyor. Sanirim normal şeyler bunlar. Randevuma kadar sabredicem. Sen dr.a benden oncr gidersen bize de bilgi verirsen sevinirim cnm

Senin dedigin biberonda da kolik icin olani var tabiki. Ama internetten bakinca detay vermiyo her site. Ondan emin olamamistim. O kadar cok çeşidi var ki her iki markanin da. Yok dar agizli yok genis ağızlı. Vs vs. Seçim yapmak zor :) önceden bunlar mi vardı yaa. Bu ne arkadas. Zamane bebekleri amma masraflı seyler istiyor :)
Dene bakalim annesi. Evdeymissin zaten. Emzige alismamasi senin için iyi olur. Calismazken ben emzik düşmanıydım resmen :) ama şimdi rızamla istiorum. Kundak isini ben de denicem. Zaten kış bebegi. Usumez iyi olur.

Benim vajina ağrım bi haftadır var ayağa kalkınca oluyor genelde yarın gidicem doktora haber veririm

merhaba, ben de aralık annesi olcam insallah bebek erken geleyim demezse az önce bebegime cok güzel seyler aldım. markafoni de mothercare fln hep indirime girmiş, bir de missimo kids gibi bir marka var cok güzel ürünler var, ayrıca da english home da bebek ürünleri heeeeep yüzde 50 indirim kacırmayın :d Allah hepimize saglıklı sancısız dogumlar nasip etsin amin..

Deme ya. Gene kıyafete para harcamak zorunda kalicam. Gorunce dayanamiyorum alyorum asil ihtiyaçlar dururken..

Kizlar magnezyum kullaniyor musunuz ?

doktor decavit diye vitamin mineral kombinasyonu bir ilaç verdi, onu içiyorum, kramp mramp yok elhamdülillah :) doktora gidince bundan isteyebilirsin. Cunku icinde bir suru vitamim ve almamız gereken mineraller bir arada canım..

canım ben o ağrıları 3 gece çektim ama gel bana soru sonra geçti 1 kaç gün ara ara yine başladı cumartesi bende doktora gidicem muane günüm ozman söylüyeceğim bakalım.ama ben ne vitamin ne kan ,lacı ne magnezyum hiç birşey içmiyorum 10 kilo aldım buna rağmen 29.haftam biticek diğer haftalar kilomu düşünemiyorum bile ilaçları içsem çoşacağım daha kötü alacağım kilo içmiyorum malesef bu ağrılar için veriirse mecbur içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…