Yaa bende korktum çatlakmı oluşacak nolucak diyedamarlar yeşil yeşil baya belirginleşti son bir ayda bide beyaz tenliyim belkide oyüzden bukadar belirgin. Neyse herkeste olan bişeyse içim rahatladı teşekkür ederimm
Gule gule kullanin canim. Ben bu arabalarin duruşunu cok seviyorum da sadece biseyden emin olamıyorum. Bebek buyuyunce ayagi sigmiyo ve asagi sarkarken o port bebeye donusen kısmının aliminyum olan yeri cocugun bacagina deger mi acitir mi diye emin degilim. Onun disinda cok tatli araba gercekten. Hem de kullanisli görünüyo1.000TL ARABASI PUSETİ HARİÇ PUSETİNEDE AYRI PARA VERİYOSUN CANIM 3LÜ TAKIM OLUYOR ARABA PORT BEBE OLUYOR Eki Görüntüle 1663221
BU ŞEKİLDE
Yok tatlım çatlama değil emzirme döneminden sonra normale dönüyor onlar da bende ablamdan tecrübe sahibi oldum onunda teni süt beyazıbu haftalar da göbek çatlamalarımız başlayacak ama ondan kaçışımız yok
Hayirli olsun cnm. Ben bugun dr.a gittim. 30. Haftamdayim 1520 gr cikti. Normal dedi. Ama kisiden kişiye değişiyor olmali. Bence kafana takma. Bol meyve ye. Direkt bebek kilo alir diye biliyorum. Faydali seyler yiyo musun bebegin icin her gun duzenli sekilde ?Merhaba kızlar bende katıldım aranıza normalde adet günüme göre 32 haftalık hamileyim ama ultrason da 30+5 bugün yani gebeliğim biraz geriden ilerliyor kilosu 1.480 gr. . Endişe etmelimiyim benim durumumda olan hamiş ler var mı fikir alışverişinde bulunalım
Kizlaar moralim çok bozuk. Bugun giyinirken gordum. Kalcamin alt kisimlari yani basende. Ön bacakta bi sürü mor mor catlaklar olusmus. Şok oldum gorunce. Kizarik kızarık bazi yerleri de ve aciyo. Yeni çatlamış cok belli.Yok tatlım çatlama değil emzirme döneminden sonra normale dönüyor onlar da bende ablamdan tecrübe sahibi oldum onunda teni süt beyazıbu haftalar da göbek çatlamalarımız başlayacak ama ondan kaçışımız yok
Hayirli olsun cnm. Ben bugun dr.a gittim. 30. Haftamdayim 1520 gr cikti. Normal dedi. Ama kisiden kişiye değişiyor olmali. Bence kafana takma. Bol meyve ye. Direkt bebek kilo alir diye biliyorum. Faydali seyler yiyo musun bebegin icin her gun duzenli sekilde ?
Doktor senin iyiligin için yasaklamis belli ki. Ama bence yine de geri degilsin. Ben herşeyi yiyorum. Tatlida sınır tanımıyorum vs. Bebek yine de cok kilolu degil. Ben de 6. Aydan sonra toplam 7 kilo aldim. Ama bugun gordum ki çatlamış vucudum. Derhal tatliyi hamur işini kesicem. Kendime kiziyorum. Ben kendi kendime ettim. Sende şeker yüksek mi çıktı peki ? Bi prof.a gozukmen de çok iyi. Böyle durumlarda farkli bakis acisinda doktorlarin bakmasi iyi. Ama içini ferah tut. Sen guzel besleniyosan bebek bi sekilde saglikli dogacaktir. Kilosu cok da muhim degil.Evet çok düzenli besleniyorum. Hamur işi ve şeker yasak yemiyorum hatta bana meyve de yasak ama günde bi tane yiyorum yinede . Şuan a kadar 12 kilo aldım. Yemekle pek alakası yok sanırım dr kordon dan şüphelendi sanki kan akışı yavaş olabilir dedi hep soluma yatıyorum bu yüzden . Kasım 9. Da fetal dopp ler le prof bi doktor inceleyecek bakalım. Inşallah herşey yolunda olur bebeğim daha çok küçük
Merhaba kızlar bende katıldım aranıza normalde adet günüme göre 32 haftalık hamileyim ama ultrason da 30+5 bugün yani gebeliğim biraz geriden ilerliyor kilosu 1.480 gr. . Endişe etmelimiyim benim durumumda olan hamiş ler var mı fikir alışverişinde bulunalım
Hosgeldin canim. Hamilelik nasil gidiyor. Herşey yolunda mi. Hazirliklar ne durumda ?merhabalar bende 34 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım
hoşbuldum güzelim maşallah hamilelik şuana kadar iyi gidiyor.Hazırlıklarımızda yavaş yavaş tamamlanıyor henüz hastane çantamı hazırlamdım çok geç kalmadan hazırlamayı düşünüyorum.Sizlerin nasıl geçiyor ne gibi hazırlıklar yaptınız[/QUOT
canım ben nasıl geçtiğini sen yazmadan önce yukarda özetlemiştim. orayı da okur musun belki yardımın dokunur fikir verirsin bana. sıkıntılı bi durumdayım biraz. ben nazar ettim sanırım kendime. maşallah sen iyiymişsin. bence sen bir an önce çantanı hazırla. geç bile kaldın bana bile geç kaldın diyorlar 32. haftamda olmama rağmen. kıyafetleri ve bi çok şeyi aldım. banyo ve bakım ürünleri, bebek arabası bebek bezi vs alamadım daha. şu ara evimi taşıcam bu halde yorulmadan nasıl taşıncam bilmiyorum. iyice stres oluyorum. herşey yolundaydı birden karmançorman oldu. normal doğum mu düşünüyorsun sen ?
Kuzum üZüldüm şimdi bende normal çok istiyorum bugun bende rapor için doktor değiştim çünki aksilikya tam rapor alacağım zaman doktorum hastalanmış mecbur başka doktora gittim oda bana neden vitamin kan içmedin kanın düşük dedi idrarda şeker çıktı yarın dahili doktora gözük sonuç için bana geri gel dedi kan ilacına başladm bugun piskolojim bozukdu doktor sana neden kan ilacı yazmamış dedi bana son 2 ay kala geldiğin için gece doğum yaparsan.Falan gelemeye bilirim gece garantisini veremem dedi çok yoğunum dedi senin durumunda değişik başka bi doktora daha göZüksen sen günlük nekadar su içiyosun inan ikimizde şuan aynı piskolojiyi taşıyoz off allah yardımcımız olsunkızlar 32. hafta çalışabilir raporu için başka bi doktora gittim mecburen. ancak ordaki doktor suyumun az olduğunu söyledi. normalde alt sınır 50 mm iken benimki 34 çıktı. Derhal magnezyumu bırak niye onu içiyosun vücuttaki suyu toplayıp atıyor o dedi. karnım da çok sertmiş. bana bi ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar bakılacak durumuma. verdiği ilaç erken doğuma karşı verilen bişeymiş. çok tedirgin oldum. araştırdım. suyu az olanlar genelde erken doğum yapmak zorunda oldukları için birden sezeryana alınabiliyormuş. ben de kesinlikle normal doğum düşünüyorum. napıcağımı şaşırdım. hastaneler kolaya mı kaçıyo acaba suyun az normal doğumu bekleyemeyiz diye bahane ediyo olabilirler mi? fikri olan var mı ???
sana da çok geçmiş olsun canım ya, yavaş yavaş problemlerimiz çıkıyo.. bu da kısmet artık. sen rapor için başka doktora gittin ve o doktora devam etmeye mi karar verdin şimdi ? iyileşince kendi doktorun, ona tekrar devam etmicek misin? ben rapor için gittiğim doktorumun dediklerinden tedirgin oldum ama önceki doktorumla doğum yapmak istiyorum yine de, çünkü benimki özel muayenehane. hastaneden daha çok ilgili olacaktır. ve ne zaman doğurursam doğurayım hastaneye gelecek bi telefon açmam yetecek. ama ondan ayrı diğer hastane doktoruna devam edersem adamın huyunu suyunu tarzını bilmediğim için sezeryan taraftarı mı normal taraftarı mı bilemiyorum. bu arada asıl doktoruma diğer doktorun dediklerini suyumun azlığını vs anlattım, telaş yapılacak bişey yok dedi telefonda. 12sinde randevum var. yüzyüze konuşunca bir de ondan dinlicem o zaman karar vericem hangisinin benim için iyi olduğuna. benim de kanım düşük. kan ilacı kullanıyorum. ama arttığı da yok. dr. belli bi sınırın altında olmadığı sürece korkulacak bişey yok, hamilelerde kan mecbur düşer. önemli olan aşırı düşmemesi dedi. o yönden rahatladım. ben önceden 1,5 litre anca içiyordum suyu. artık saat başı 1 bardak içmeye çalışıyorum. akşama kadar içebildiğim kadar içiyorum artık.moralini bozma daha büyük problemlerimiz olmadığına şükredelim canım. Allah yardımcımız olsun dua edelim hep tüm hamişlere.Kuzum üZüldüm şimdi bende normal çok istiyorum bugun bende rapor için doktor değiştim çünki aksilikya tam rapor alacağım zaman doktorum hastalanmış mecbur başka doktora gittim oda bana neden vitamin kan içmedin kanın düşük dedi idrarda şeker çıktı yarın dahili doktora gözük sonuç için bana geri gel dedi kan ilacına başladm bugun piskolojim bozukdu doktor sana neden kan ilacı yazmamış dedi bana son 2 ay kala geldiğin için gece doğum yaparsan.Falan gelemeye bilirim gece garantisini veremem dedi çok yoğunum dedi senin durumunda değişik başka bi doktora daha göZüksen sen günlük nekadar su içiyosun inan ikimizde şuan aynı piskolojiyi taşıyoz off allah yardımcımız olsun
sana da çok geçmiş olsun canım ya, yavaş yavaş problemlerimiz çıkıyo.. bu da kısmet artık. sen rapor için başka doktora gittin ve o doktora devam etmeye mi karar verdin şimdi ? iyileşince kendi doktorun, ona tekrar devam etmicek misin? ben rapor için gittiğim doktorumun dediklerinden tedirgin oldum ama önceki doktorumla doğum yapmak istiyorum yine de, çünkü benimki özel muayenehane. hastaneden daha çok ilgili olacaktır. ve ne zaman doğurursam doğurayım hastaneye gelecek bi telefon açmam yetecek. ama ondan ayrı diğer hastane doktoruna devam edersem adamın huyunu suyunu tarzını bilmediğim için sezeryan taraftarı mı normal taraftarı mı bilemiyorum. bu arada asıl doktoruma diğer doktorun dediklerini suyumun azlığını vs anlattım, telaş yapılacak bişey yok dedi telefonda. 12sinde randevum var. yüzyüze konuşunca bir de ondan dinlicem o zaman karar vericem hangisinin benim için iyi olduğuna. benim de kanım düşük. kan ilacı kullanıyorum. ama arttığı da yok. dr. belli bi sınırın altında olmadığı sürece korkulacak bişey yok, hamilelerde kan mecbur düşer. önemli olan aşırı düşmemesi dedi. o yönden rahatladım. ben önceden 1,5 litre anca içiyordum suyu. artık saat başı 1 bardak içmeye çalışıyorum. akşama kadar içebildiğim kadar içiyorum artık.moralini bozma daha büyük problemlerimiz olmadığına şükredelim canım. Allah yardımcımız olsun dua edelim hep tüm hamişlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?