2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Yok tatlım çatlama değil emzirme döneminden sonra normale dönüyor onlar da bende ablamdan tecrübe sahibi oldum onunda teni süt beyazı bu haftalar da göbek çatlamalarımız başlayacak ama ondan kaçışımız yok

1.000TL ARABASI PUSETİ HARİÇ PUSETİNEDE AYRI PARA VERİYOSUN CANIM 3LÜ TAKIM OLUYOR ARABA PORT BEBE OLUYOR Eki Görüntüle 1663221
BU ŞEKİLDE
Gule gule kullanin canim. Ben bu arabalarin duruşunu cok seviyorum da sadece biseyden emin olamıyorum. Bebek buyuyunce ayagi sigmiyo ve asagi sarkarken o port bebeye donusen kısmının aliminyum olan yeri cocugun bacagina deger mi acitir mi diye emin degilim. Onun disinda cok tatli araba gercekten. Hem de kullanisli görünüyo

Merhaba kızlar bende katıldım aranıza normalde adet günüme göre 32 haftalık hamileyim ama ultrason da 30+5 bugün yani gebeliğim biraz geriden ilerliyor kilosu 1.480 gr. . Endişe etmelimiyim benim durumumda olan hamiş ler var mı fikir alışverişinde bulunalım

Yaa çatlamayalım lütfen:) ben unutmadığım günler göbeğimi yağlıyorum bakalım işe yarıcakmı doğum sonrası görücez

Hayirli olsun cnm. Ben bugun dr.a gittim. 30. Haftamdayim 1520 gr cikti. Normal dedi. Ama kisiden kişiye değişiyor olmali. Bence kafana takma. Bol meyve ye. Direkt bebek kilo alir diye biliyorum. Faydali seyler yiyo musun bebegin icin her gun duzenli sekilde ?

Kizlaar moralim çok bozuk. Bugun giyinirken gordum. Kalcamin alt kisimlari yani basende. Ön bacakta bi sürü mor mor catlaklar olusmus. Şok oldum gorunce. Kizarik kızarık bazi yerleri de ve aciyo. Yeni çatlamış cok belli. birakmistim bacaklarıma krem sürmeyi. Sakin ama sakin ihmal etmeyin. Hep krem yag sürün. Bunlar kalıcı olmadan yapabilecegim bisey var mi ?

Evet çok düzenli besleniyorum. Hamur işi ve şeker yasak yemiyorum hatta bana meyve de yasak ama günde bi tane yiyorum yinede . Şuan a kadar 12 kilo aldım. Yemekle pek alakası yok sanırım dr kordon dan şüphelendi sanki kan akışı yavaş olabilir dedi hep soluma yatıyorum bu yüzden . Kasım 9. Da fetal dopp ler le prof bi doktor inceleyecek bakalım. Inşallah herşey yolunda olur bebeğim daha çok küçük

Doktor senin iyiligin için yasaklamis belli ki. Ama bence yine de geri degilsin. Ben herşeyi yiyorum. Tatlida sınır tanımıyorum vs. Bebek yine de cok kilolu degil. Ben de 6. Aydan sonra toplam 7 kilo aldim. Ama bugun gordum ki çatlamış vucudum. Derhal tatliyi hamur işini kesicem. Kendime kiziyorum. Ben kendi kendime ettim. Sende şeker yüksek mi çıktı peki ? Bi prof.a gozukmen de çok iyi. Böyle durumlarda farkli bakis acisinda doktorlarin bakmasi iyi. Ama içini ferah tut. Sen guzel besleniyosan bebek bi sekilde saglikli dogacaktir. Kilosu cok da muhim degil.

bu çatlaklar konusunu çok takıyorsunuz inanın ne yaparsanız yapın gene de çatlıyor vücudunuz buna müsaitse. ilk hamileliğimde toplam 12 kilo aldım. her türlü bakım yağ vs hepsini uyguladım 37. haftaya kadar bi tane bile çatlak yoktu dedim ki benim vücudum çatlamıyor 38. haftaya girdim ve bütün hepsi ortaya çıktı hem de mor ve yeşil şekilde doğumdan sonra beyaza döndü ama kaybolmadı maalesef. o yüzden bi sürü para dökmeyin zeytinyağ kullanın çatlıyacağı varsa çatlıyor zaten

canım bende 29+2 iken gitiğimde 1.352 dedi kilosuna şuan 30+1 dayım ve az geliyor habire ben kilo alıyorum ve bana doktor kızdı yeni gittim kontrole diyet yapman lazım dedi ( 11 kilo aldım 30+1 haftadayım 68 le hamile kaldım şimdi 78 kiloyum bu kiloyla senin doğum yapman lazımdı dedi. diyet programı uygula kendine dedi inan bebeğin tam kilo alma ayları die dikkat etmiyorum zayıf olacak die bende napacağımı şaşırdım ekmek yemessem sürekli acıkıyorum çavdar yiyorum iş yerinde masa başı herkez yanımda katmerdi börekti çayın yanında sürekli birşey yiyorlar birgün yok desem 2.gün canım istiyor tuzla alakam yok bugun aşı günm vardı hemşire ödemmi bağladın sen şişkinlik gördüm sende dedi ( bunaldım napacağımı bilmiyorum

kızlar 32. hafta çalışabilir raporu için başka bi doktora gittim mecburen. ancak ordaki doktor suyumun az olduğunu söyledi. normalde alt sınır 50 mm iken benimki 34 çıktı. Derhal magnezyumu bırak niye onu içiyosun vücuttaki suyu toplayıp atıyor o dedi. karnım da çok sertmiş. bana bi ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar bakılacak durumuma. verdiği ilaç erken doğuma karşı verilen bişeymiş. çok tedirgin oldum. araştırdım. suyu az olanlar genelde erken doğum yapmak zorunda oldukları için birden sezeryana alınabiliyormuş. ben de kesinlikle normal doğum düşünüyorum. napıcağımı şaşırdım. hastaneler kolaya mı kaçıyo acaba suyun az normal doğumu bekleyemeyiz diye bahane ediyo olabilirler mi? fikri olan var mı ???

hoşbuldum güzelim maşallah hamilelik şuana kadar iyi gidiyor.Hazırlıklarımızda yavaş yavaş tamamlanıyor henüz hastane çantamı hazırlamdım çok geç kalmadan hazırlamayı düşünüyorum.Sizlerin nasıl geçiyor ne gibi hazırlıklar yaptınız

Kuzum üZüldüm şimdi bende normal çok istiyorum bugun bende rapor için doktor değiştim çünki aksilikya tam rapor alacağım zaman doktorum hastalanmış mecbur başka doktora gittim oda bana neden vitamin kan içmedin kanın düşük dedi idrarda şeker çıktı yarın dahili doktora gözük sonuç için bana geri gel dedi kan ilacına başladm bugun piskolojim bozukdu doktor sana neden kan ilacı yazmamış dedi bana son 2 ay kala geldiğin için gece doğum yaparsan.Falan gelemeye bilirim gece garantisini veremem dedi çok yoğunum dedi senin durumunda değişik başka bi doktora daha göZüksen sen günlük nekadar su içiyosun inan ikimizde şuan aynı piskolojiyi taşıyoz off allah yardımcımız olsun

sana da çok geçmiş olsun canım ya, yavaş yavaş problemlerimiz çıkıyo.. bu da kısmet artık. sen rapor için başka doktora gittin ve o doktora devam etmeye mi karar verdin şimdi ? iyileşince kendi doktorun, ona tekrar devam etmicek misin? ben rapor için gittiğim doktorumun dediklerinden tedirgin oldum ama önceki doktorumla doğum yapmak istiyorum yine de, çünkü benimki özel muayenehane. hastaneden daha çok ilgili olacaktır. ve ne zaman doğurursam doğurayım hastaneye gelecek bi telefon açmam yetecek. ama ondan ayrı diğer hastane doktoruna devam edersem adamın huyunu suyunu tarzını bilmediğim için sezeryan taraftarı mı normal taraftarı mı bilemiyorum. bu arada asıl doktoruma diğer doktorun dediklerini suyumun azlığını vs anlattım, telaş yapılacak bişey yok dedi telefonda. 12sinde randevum var. yüzyüze konuşunca bir de ondan dinlicem o zaman karar vericem hangisinin benim için iyi olduğuna. benim de kanım düşük. kan ilacı kullanıyorum. ama arttığı da yok. dr. belli bi sınırın altında olmadığı sürece korkulacak bişey yok, hamilelerde kan mecbur düşer. önemli olan aşırı düşmemesi dedi. o yönden rahatladım. ben önceden 1,5 litre anca içiyordum suyu. artık saat başı 1 bardak içmeye çalışıyorum. akşama kadar içebildiğim kadar içiyorum artık.moralini bozma daha büyük problemlerimiz olmadığına şükredelim canım. Allah yardımcımız olsun dua edelim hep tüm hamişlere.

alllah yardımcımız olsun canım
kendi doktoruma devam etmeyi çok istiyorum ama hastane odalları yüzünden devam etmek istemiyorum tiksinerek gidiyorum sadece doktor için gidiyordum şimdi gittiğim hastanede annem görev yaptıgı için herşeyim ücretsiz ve pırıl pırıl odalar zaten doğuma normal dedi kendi doktorumda 36. haftada belli olacak demişti bu doktor normal doğum deyince kafama yattı açıkcası çok önce 1.2 kere gitmiştim bu doktora düşük riskim vardı bu kurtarmıştı beni

Tatlım öncelikle geçmiş olsun.Umarım hiçbir sıkıntı olmaz vaktinde ve normal doğum yaparsın Allah yardımcımız olsun.Moralini hiç bozma pozitif düşün, sakın stres ve korku yapma kuzum.

oo tanıdık olması yeter orda rahat etmene, içine hangisi siniyorsa ona git canım. temizlik de önemli bişi. sonuçta enfeksiyondan da hastanede fazladan yatan lohusalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…