Bizim doğum ayni gibi görünüyor canım en son ne zaman gittin doktora bebisin kilosu ne kadardi acaba ? Ben en son 32+6 da gittigimde 2.170 gr.di ancak bebeğin eşi öndeve dogumda kanama olabilir dedi doktorum. Bu sebepten çok tedirginim sürekli yatıyorum.kızlar 33.haftadayım doktor haftaya nts istedi ondan sonraki hafta ultrosyon sizlerde başladınızmı nts ye neden bukadar erken başladım onu anlamadım
canım 2 adet lohusa pijaması 1 adet gecelik koydumGüzel anneler merhaba.Hastane çantanıza kaç tane gecelik ve pijama koydunuz acaba ?
Merhaba. Ben de iki gecelik, bir takım pijama koydum. Gecelik daha pratik geliyor bana ama üşürsem diye pijama da olsun dedim.Güzel anneler merhaba.Hastane çantanıza kaç tane gecelik ve pijama koydunuz acaba ?
ben henüz çantamı hazırlayamadım hep erteliyorum ama biran evvel hazırda bulundurmak gerek... ilk hamileliğimde 2 adet pijama, 1 adet gecelik ve sabahlık koymuştum...sanıyorum yine aynı yapacağım....Güzel anneler merhaba.Hastane çantanıza kaç tane gecelik ve pijama koydunuz acaba ?
Merhabalar banada plesanta önde dedi doktorum kanaman olabilir olunca gel dedi. Bende senin gibi tedirginim.Bizim doğum ayni gibi görünüyor canım en son ne zaman gittin doktora bebisin kilosu ne kadardi acaba ? Ben en son 32+6 da gittigimde 2.170 gr.di ancak bebeğin eşi öndeve dogumda kanama olabilir dedi doktorum. Bu sebepten çok tedirginim sürekli yatıyorum.
Merhaba sizinkiler ikiz ama benim bi sorum olucak benim 2.gebeligim ilki sezaryan ve dikişlerimde incelme var o yüzden erken doğum tehlikesi yaşıyorum 37.haftada doğan bebek de bir sıkıntı olurmu doktorunuz bu konu hakkında ne dedi merak ettim cevaplarsaniz çok sevinirimSelam bayanlar,
Bugun dr dan geliyoruz.
34+3 olmusuz. Bebekler 2200 ve 2300 gr cikti. Ciger gelistirici igne de olduk.
Doktor gayet iyiler dedi ve 3 hafta sonrasina epidural sezeryan olarak gun verdi.
Saniyorum 2700 civari dogacaklar.
3 Haftam kaldi,hayirlisiyla kurtulayim da.. degisik duygular icindeyim. Nasip kismet. 1 aralik sabahi kucagimizda olacaklar insallah..
Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
Allahin izniyle hic birsey olmaz,kilosu gelisimi iyiyse eger.Merhaba sizinkiler ikiz ama benim bi sorum olucak benim 2.gebeligim ilki sezaryan ve dikişlerimde incelme var o yüzden erken doğum tehlikesi yaşıyorum 37.haftada doğan bebek de bir sıkıntı olurmu doktorunuz bu konu hakkında ne dedi merak ettim cevaplarsaniz çok sevinirim
37 haftalik doğumda bebekte bir problem olurmu ?
Merhaba sizinkiler ikiz ama benim bi sorum olucak benim 2.gebeligim ilki sezaryan ve dikişlerimde incelme var o yüzden erken doğum tehlikesi yaşıyorum 37.haftada doğan bebek de bir sıkıntı olurmu doktorunuz bu konu hakkında ne dedi merak ettim cevaplarsaniz çok sevinirim
Doktorum 37 haftadan sonraki dogumlarin erken dogum sayilmadigini bebegin ciger gelisiminin tamamlandigini ve bu haftadan sonra risk olmadigini soyledi yani endiselenmeni gerektirecek bi durum yok canim. Sen yinede Bol Bol dinlenMerhaba sizinkiler ikiz ama benim bi sorum olucak benim 2.gebeligim ilki sezaryan ve dikişlerimde incelme var o yüzden erken doğum tehlikesi yaşıyorum 37.haftada doğan bebek de bir sıkıntı olurmu doktorunuz bu konu hakkında ne dedi merak ettim cevaplarsaniz çok sevinirim
Saol canım valla rahatladım 35 haftaligim suan çok sancim var belde kasiklarda bide çok idrara gidiyorum ama sancim çıkmıyor agri çekiyorum 2 hafta daha dayanmam lazım bebeğim için sürekli yatıyorum inşallah atlatirim hersey yavrularımız için bu arada hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun bol sütlü günlerin olsunAllahin izniyle hic birsey olmaz,kilosu gelisimi iyiyse eger.
Bak benimkiler ikiz,sen oradan pay biç.
37.Haftada dogum yapacaktim ben,ama bebisler durmadi gece aniden sancilandim ve 35+3 de dogum yaptim.
Bebeklerin gelisimi iyiydi. 2400_2500 kg dogdular. 1 hafta kuvozde kaldilar sadece. Kilolari 2400 e yakin suan. Sadece emmeyi beceremiyorlar suan,o da erken dogduklari icin çeneleri o kdr kuvvetli degilcok sukur 35 bucuk haftaya gore gayet iyiler. Kaldi ki sen 37.haftayi soruyorsun. Hastanede 37 haftalik bebekleri de gordum,gayet iyiler. Onemli olan 37 haftalik bebegin gelisiminin nasil oldugu?(mesela bizimkiler 1hafta onden gidiyordu)
Bir de doktorum, 32.haftayi atlat da baska birsey istemem senden demisti. Cok sukur 35 i gorduk ve bebisler ikiz olmasina ragmen gayet iyi.
37 haftalik bebekten hic korkma gelisimi normal ilerliyorsa,geriden gelmiyorsa. (2700 kilo olmali tahminim)
Umarim kafandaki soru isaretlerini giderebilmisimdir
Saol canım sürekli yatıyorum zaten agrilardan dolayi umarım, bi sorun olmadan doğar oğlumDoktorum 37 haftadan sonraki dogumlarin erken dogum sayilmadigini bebegin ciger gelisiminin tamamlandigini ve bu haftadan sonra risk olmadigini soyledi yani endiselenmeni gerektirecek bi durum yok canim. Sen yinede Bol Bol dinlen
Yok yok birsey olmaz allahin izniyle. Oyle bir durumun varsa bol bol yat,dinlen. Bizimkiler 35+4 de dogdu. Suan ne cigerlerinde,ne solunumlarinda ne de diger organlarinda sorun var.Saol canım sürekli yatıyorum zaten agrilardan dolayi umarım, bi sorun olmadan doğar oğlum
Amin canım 36.haftada kontrole gidicem bakalım ne zamana gün vericek doktor 22 aylık bir kızım var biliyorum çok yorulcam ama yinede çok sabırsızim günler geçsin artıkYok yok birsey olmaz allahin izniyle. Oyle bir durumun varsa bol bol yat,dinlen. Bizimkiler 35+4 de dogdu. Suan ne cigerlerinde,ne solunumlarinda ne de diger organlarinda sorun var.
Tek sorun suan emmeyi beceremiyorlar. anne karninda parmagini emdigi icin emmeyi ogrenmis olacaklardi. Olsun ogrenirler elbet. Buna da sukur
Canini sıkma. 35_36. Haftalar da iyi.
Bir yakinim 26 haftalikken dogum yapti 550 gr di bebek,hala kuvozde .durumu da iyiye gidiyor.
Icin rahat olsun,allah in izniyle sagsalim kucagina alirsin insallah
tatlım ben weewell dijital temassız ateş ölçer aldım bende çok araştırdım kuzenim hemşire bu ürünü önerdi tavsiye ederim.merhaba arkadaşlar bende inş. aralık ortasında doğum yapacağım eksiklerimiz kalmadı gibi birşey sadece ateşölçer hakkında hala kararsızım.sizler ne aldınız acaba ? temassız almak istiyorum aklımda en çok visiofocus var ama braun temassız veya weewell de aklımı karıştırmıyor değil yani..öneri istiyorummm lütfen..simdiden teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?