2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Canım sabahlık yelek şal gibi kalın bir şey almayı düşünmüyor musun üstüne ? Malum aralık ayı ve üşütmememiz gerekiyor. Ben çok üşürüm de aklıma bu geldi :)
pijama takımımın kalın hırkaları var canım kışlık pijama aldım uzun gecelik aldım elbise gibi olandan baska da eksiğim varmı aklıma gelmıyo

Ben bunlara ek olarak aldiklarimi yazayim. Sac duzlestirici. Tarak. Ayna. Makyaj malz. Islak mendil. Biberon. Ne olur ne olmaz sut gelmez belki diye bebek mamasi. Hurma. Zemzem. Havlu (kanama cok olursa belden asagi yikamak isteyebiliyomis insan) dos fircasi macun. Krem. Toka. Normal terlik. Lohusa terligi. Esim icin tişört ve esofman. Bebek bezi. Fotog. Makinesi. Ince battaniye ya da bebek icin temiz carsaf. Ben dünyayı koymuşum galiba :)

Kizlar. Benim sancilarim var bi kac gundur. Sizde de oluyo mu. Gece agriyla uyaniyorum. Cok mu erken acaba. Yoksa yalanci sancilar mi ? 36+5im. 27 aralik tahmini dogumum. Benim gibi ayni durumda olan var mi aranizda?

benim aklıma düzleştirici hiç gelmedi dogumdan sonra halim olur mu o da mechul zaten sac yapmak için :) makyajda cok yapmadıgım ıcın göz kalemim yeterli olacak sanırım normal terlikde hemen ekliyorum :)

Ay evet hurmayla zemzemde var :) aklıma gelmemişti :) kapalı olduğum için saç düzleştirici yerine kırmızı yazma koydum :) sizde kırmızı kurdele koyabilirsiniz :)

Kizlar. Benim sancilarim var bi kac gundur. Sizde de oluyo mu. Gece agriyla uyaniyorum. Cok mu erken acaba. Yoksa yalanci sancilar mi ? 36+5im. 27 aralik tahmini dogumum. Benim gibi ayni durumda olan var mi aranizda?
Benimde kasık ağrılarım oluyor canım arada. Seninkiler yalancı mı değil mi bilemedim. Normaldir gibi geliyo bana. Artık yavaş yavaş başlar sancılar.

Çorap koyun, ben koydum! Ayaklar üşüyormuş, dogumhanede. Bebek için ağız bezi, yüz örtüsü ( annemin zoruyla :) ) Bebek için ince battaniye, aklıma gelen bunlar, Allah hepimize hayırlı doğumlar versin, ben cooook heyecanlıyım ya!

Maşallah cok hazırlıklı Bi anne adayı :)) hurmayı aman unutmayın kızlar, hemşire görmeden Nasıl vericez Bilmiyom ama :/

benim aklıma düzleştirici hiç gelmedi dogumdan sonra halim olur mu o da mechul zaten sac yapmak için :) makyajda cok yapmadıgım ıcın göz kalemim yeterli olacak sanırım normal terlikde hemen ekliyorum :)
Normal dogum olursa fotograf çektirmek için saçı duzeltmek gerekebilir. Dogumda eline yüzüne biseyler sürüyorlar sac bas kalmiyo. Bebeği birileri severken 2 dkda rötuş yapilabilir:)

Maşallah cok hazırlıklı Bi anne adayı :)) hurmayı aman unutmayın kızlar, hemşire görmeden Nasıl vericez Bilmiyom ama :/
Hemşire sürekli odada durmuyo ki genelde. Ağzına hurmayi surcez yedirmicez nasilsa. Kime ne ki o mu taşımış karnında o kadar hemen anne tirnaklarimi çıkarırım:)

Ay evet hurmayla zemzemde var :) aklıma gelmemişti :) kapalı olduğum için saç düzleştirici yerine kırmızı yazma koydum :) sizde kırmızı kurdele koyabilirsiniz :)
Ben de kapalıyım canim. Ama doktorum dışında erkek çalışan girmeyecekmis odaya. Dr geleceginde ya da misafir gelirse tülbent örterim. Güzel bi örtü nerden bulacam ki ben ya:/

Ben de kapalıyım canim. Ama doktorum dışında erkek çalışan girmeyecekmis odaya. Dr geleceginde ya da misafir gelirse tülbent örterim. Güzel bi örtü nerden bulacam ki ben ya:/
Doğru canım erkek çalışan girmez ama ne olur ne olmaz. Eşarpçılara baktın mı canım mutlaka vardır oralarda

ince battaniye hastane çıkışının içinde bitane var bugün alışverişe gittim son eksıklerımıde tamamladım göğüs pedi de koydum çantanın ıcıne kalın corap ve belden aşağsı yıkanırsa havlu koydum

Normal dogum olursa fotograf çektirmek için saçı duzeltmek gerekebilir. Dogumda eline yüzüne biseyler sürüyorlar sac bas kalmiyo. Bebeği birileri severken 2 dkda rötuş yapilabilir:)
zaman bi an önce geçsin artık ya günler geçmiyor mu nedir. bi an önce kavusmak ıstıyorum artk

Doğru canım erkek çalışan girmez ama ne olur ne olmaz. Eşarpçılara baktın mı canım mutlaka vardır oralarda
Çıkamıyorum ki dışarı.. Haftasonu belki bakarım. Evden 2 tane örtü koydum ama çok gündelik. Bulamazsam onlari takarım artik

önceki doğumum sezeryan olduğundan 39. haftamda bebeğim dünyaya gelecek inşallah...sanıyorum 25-26 aralık olabilir....geri sayım bende de başladı :) hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…