- 16 Ekim 2015
- 176
- 26
- 28
- 35
pijama takımımın kalın hırkaları var canım kışlık pijama aldım uzun gecelik aldım elbise gibi olandan baska da eksiğim varmı aklıma gelmıyoCanım sabahlık yelek şal gibi kalın bir şey almayı düşünmüyor musun üstüne ? Malum aralık ayı ve üşütmememiz gerekiyor. Ben çok üşürüm de aklıma bu geldi :)
Onlar varsa gerek yok diğerlerine canım. Benim de aklıma gelmedi. Eksiğin yok gibipijama takımımın kalın hırkaları var canım kışlık pijama aldım uzun gecelik aldım elbise gibi olandan baska da eksiğim varmı aklıma gelmıyo
Ben bunlara ek olarak aldiklarimi yazayim. Sac duzlestirici. Tarak. Ayna. Makyaj malz. Islak mendil. Biberon. Ne olur ne olmaz sut gelmez belki diye bebek mamasi. Hurma. Zemzem. Havlu (kanama cok olursa belden asagi yikamak isteyebiliyomis insan) dos fircasi macun. Krem. Toka. Normal terlik. Lohusa terligi. Esim icin tişört ve esofman. Bebek bezi. Fotog. Makinesi. Ince battaniye ya da bebek icin temiz carsaf. Ben dünyayı koymuşum galiba :)kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik
benim aklıma düzleştirici hiç gelmedi dogumdan sonra halim olur mu o da mechul zaten sac yapmak için :) makyajda cok yapmadıgım ıcın göz kalemim yeterli olacak sanırım normal terlikde hemen ekliyorum :)Ben bunlara ek olarak aldiklarimi yazayim. Sac duzlestirici. Tarak. Ayna. Makyaj malz. Islak mendil. Biberon. Ne olur ne olmaz sut gelmez belki diye bebek mamasi. Hurma. Zemzem. Havlu (kanama cok olursa belden asagi yikamak isteyebiliyomis insan) dos fircasi macun. Krem. Toka. Normal terlik. Lohusa terligi. Esim icin tişört ve esofman. Bebek bezi. Fotog. Makinesi. Ince battaniye ya da bebek icin temiz carsaf. Ben dünyayı koymuşum galiba :)
Benimde kasık ağrılarım oluyor canım arada. Seninkiler yalancı mı değil mi bilemedim. Normaldir gibi geliyo bana. Artık yavaş yavaş başlar sancılar.Kizlar. Benim sancilarim var bi kac gundur. Sizde de oluyo mu. Gece agriyla uyaniyorum. Cok mu erken acaba. Yoksa yalanci sancilar mi ? 36+5im. 27 aralik tahmini dogumum. Benim gibi ayni durumda olan var mi aranizda?
kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik
Ben bunlara ek olarak aldiklarimi yazayim. Sac duzlestirici. Tarak. Ayna. Makyaj malz. Islak mendil. Biberon. Ne olur ne olmaz sut gelmez belki diye bebek mamasi. Hurma. Zemzem. Havlu (kanama cok olursa belden asagi yikamak isteyebiliyomis insan) dos fircasi macun. Krem. Toka. Normal terlik. Lohusa terligi. Esim icin tişört ve esofman. Bebek bezi. Fotog. Makinesi. Ince battaniye ya da bebek icin temiz carsaf. Ben dünyayı koymuşum galiba :)
Normal dogum olursa fotograf çektirmek için saçı duzeltmek gerekebilir. Dogumda eline yüzüne biseyler sürüyorlar sac bas kalmiyo. Bebeği birileri severken 2 dkda rötuş yapilabilir:)benim aklıma düzleştirici hiç gelmedi dogumdan sonra halim olur mu o da mechul zaten sac yapmak için :) makyajda cok yapmadıgım ıcın göz kalemim yeterli olacak sanırım normal terlikde hemen ekliyorum :)
Hemşire sürekli odada durmuyo ki genelde. Ağzına hurmayi surcez yedirmicez nasilsa. Kime ne ki o mu taşımış karnında o kadarMaşallah cok hazırlıklı Bi anne adayı :)) hurmayı aman unutmayın kızlar, hemşire görmeden Nasıl vericez Bilmiyom ama :/
Ben de kapalıyım canim. Ama doktorum dışında erkek çalışan girmeyecekmis odaya. Dr geleceginde ya da misafir gelirse tülbent örterim. Güzel bi örtü nerden bulacam ki ben ya:/Ay evet hurmayla zemzemde var :) aklıma gelmemişti :) kapalı olduğum için saç düzleştirici yerine kırmızı yazma koydum :) sizde kırmızı kurdele koyabilirsiniz :)
Doğru canım erkek çalışan girmez ama ne olur ne olmaz. Eşarpçılara baktın mı canım mutlaka vardır oralardaBen de kapalıyım canim. Ama doktorum dışında erkek çalışan girmeyecekmis odaya. Dr geleceginde ya da misafir gelirse tülbent örterim. Güzel bi örtü nerden bulacam ki ben ya:/
ince battaniye hastane çıkışının içinde bitane var bugün alışverişe gittim son eksıklerımıde tamamladım göğüs pedi de koydum çantanın ıcıne kalın corap ve belden aşağsı yıkanırsa havlu koydumÇorap koyun, ben koydum! Ayaklar üşüyormuş, dogumhanede. Bebek için ağız bezi, yüz örtüsü ( annemin zoruyla :) ) Bebek için ince battaniye, aklıma gelen bunlar, Allah hepimize hayırlı doğumlar versin, ben cooook heyecanlıyım ya!
zaman bi an önce geçsin artık ya günler geçmiyor mu nedir. bi an önce kavusmak ıstıyorum artkNormal dogum olursa fotograf çektirmek için saçı duzeltmek gerekebilir. Dogumda eline yüzüne biseyler sürüyorlar sac bas kalmiyo. Bebeği birileri severken 2 dkda rötuş yapilabilir:)
Çıkamıyorum ki dışarı.. Haftasonu belki bakarım. Evden 2 tane örtü koydum ama çok gündelik. Bulamazsam onlari takarım artikDoğru canım erkek çalışan girmez ama ne olur ne olmaz. Eşarpçılara baktın mı canım mutlaka vardır oralarda
Birinden rica etsen senin için alabilirler belki canımÇıkamıyorum ki dışarı.. Haftasonu belki bakarım. Evden 2 tane örtü koydum ama çok gündelik. Bulamazsam onlari takarım artik
Is yerinden izne ayrıldım bugun sonunda.. Artık mahalledeki esarpciya gidebilirim. :) Hem son haftalar yürüyüş iyi olur diyorlar.Birinden rica etsen senin için alabilirler belki canım
Ohh iyi olmuş o zaman canım :) senin içinde çok iyi olurIs yerinden izne ayrıldım bugun sonunda.. Artık mahalledeki esarpciya gidebilirim. :) Hem son haftalar yürüyüş iyi olur diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?