2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Lohusalık döneminde ne kullanacaksınız arkadaşlar ? Normal pedler yeterli olur mu ?
benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı ve normal pedlerin dayanmayacağını söyledi açıkçası tabi bünyeden bünyeye değişebilir ben depend aldım 4-5 tanede hasta bezi var yeterli olacağını düşünüyorum..

tatlım ben weewell dijital temassız ateş ölçer aldım bende çok araştırdım kuzenim hemşire bu ürünü önerdi tavsiye ederim.

tatlım ben de aynı üründen aldım. daha çok deneme fırsatım olmadı ama kısa zamanda ölçüm yapması ve temassız olması bence değerlendirmede önemli faktörler..

Bende kararsız kaldım ne kullanacağım konusunda. Fikir verdiğin için teşekkür ederim canım :)

merhaaba arkadaslar araniza yeni katildim gunler gectikce zaman gecmiyyor bu haftalara kadar nasil gelmisiz anlamiyorum ama simdiden sonra zaman gecmiyor zaman gecsede alsak prenses ve prenslerimizi kucagimiza:)
evet asıl sabretmemiz gereken döneme girdik, bi an önce doğsa diye acele ettiğimiz.. bence son ana kadar dayanmalıyız bi sorunumuz yoksa. hem bi kaç gr eksik doğmamış olur, hem de biz biraz daha hazırlık yaparız, :) herşey tamam diyoz ama ne kadar eksiğimiz çıkıyo hala :)

bana philps in kulaktan ölçüm yapan cihazı hediye geldi. çok güzel dedi bi satıcıya sorduğumda. bakalım doğru ölçsün sorunsuz olsun da. temas olayı önemli değil benim için

Arkadaşlar aramızda doğum yapan varmı ?
Ay beni heyecan bastı.
:))
Normal doğum bekliyorum
Doktor 10 gün önce her an olabilir dedi ama biz hala bekliyoruz :))

Arkadaşlar aramızda doğum yapan varmı ?
Ay beni heyecan bastı.
:))
Normal doğum bekliyorum
Doktor 10 gün önce her an olabilir dedi ama biz hala bekliyoruz :))

Daha doğum yapmadım ama ben de heyecanlıyım. Normal görünüyor benimki de.
Doktor herhangi bir muayene yaptı mı size, yoksa ultrason sonucuna göre mi söylüyor??

Benimde normal görünüyor ama son ana kadar hiç belli olmuyor.Kuzenim geçen hafta normal diye gitti 16 saat sancıdan sonra olmadı sezeryana aldılar o yüzden belli olmuyor hayırlısıyla bebişlerimiz ve biz sağ salim kurtulalım en önemlisi o.Allah kimseyi o yolda zorda bırakmasın sular seller gibi geçsin inşallah

Ben cok heyecanlıyım :)) o kadar aylar geçti gitti simdi günler saatler geçmek bilmiyor! Allah hepimize sağ salim dikişsiz, az sancılı normal normal doğumlar nasip etsin yarabbim :) sevgiler kızlar :))

kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik

Canım sabahlık yelek şal gibi kalın bir şey almayı düşünmüyor musun üstüne ? Malum aralık ayı ve üşütmememiz gerekiyor. Ben çok üşürüm de aklıma bu geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…