2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Kızlar 2 gündür çok sancim var. Birden rahmime bıçak saplaniyo ve aşırı agriyo. 2 saniye falan suruyo. Dayanamam diye korkuyorum daha uzun sürerse. Doktorum onlarin 30 saniye fazla sürdüğünü düşün iste o gerçek dogum sancısı dedi. Ve ben daha da korktum normal dogumdan. Herkes nasil dayaniyo acaba sancim düzensiz ve çoğaldı bir kac gunde. Acaba erken mi dogum yapicam bilmiyorum ki

Allah bir yolunu verir inşallah canım korkma. Sen dua et Allah'a sığın O kolaylaştırır inşallah. Hem erken doğum olmaz sanırım bu saatten sonra

Allah bir yolunu verir inşallah canım korkma. Sen dua et Allah'a sığın O kolaylaştırır inşallah. Hem erken doğum olmaz sanırım bu saatten sonra
Tesekkur ederim canim. Allah kimseye dayanamayacagi agri vermez derler. Dua ediyorum tüm hamilelere. Dogumdan sonra bugünleri hatirlamicaz bile. Tek tesellim bu.

Tesekkur ederim canim. Allah kimseye dayanamayacagi agri vermez derler. Dua ediyorum tüm hamilelere. Dogumdan sonra bugünleri hatirlamicaz bile. Tek tesellim bu.
Aynen canım Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. İnşallah çok kolay doğumlar olur da ne kadar korkmuşuz diye güleriz inşallah. Nasıl oldu geçti mi ağrıların

Aynen canım Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. İnşallah çok kolay doğumlar olur da ne kadar korkmuşuz diye güleriz inşallah. Nasıl oldu geçti mi ağrıların
Amin insallah. Afedersin gece sıkıştıgim zaman çok fena sancim oluyo. Ya da gaz olunca ağrı artiyo. Ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. Gün boyunca sık sık wcye gittim. Ve bugun elimi pek işe sürmedim. Daha rahat ettim. En iyi olduğum gün diyebilirim hamdolsun.

Gaz olunca bende de ağrı oluyor canım. Boş ver işlerle pek uğraşma sağlığından önemli değiller ya. Belki de yavaş yavaş başlıyordur doğum sancıların. Hayırlısı ve kolayı olsun inşallah.

Amin. Cümlemizin insallah. Dogumu benden önce yaparsan mutlaka buraya yaz olur mu :)

kızlar bende ne sancı ne bişey hiç belirti yok ya dogurucak gibi hissetmıyorum kendimi. sadece bebegin hareketleri daha az cok vurmuyo gün içinde hafifçe döndüğünü hissediyorum sadece. geceleri ellerim ve kollarımın uyuşmaları arttı sadece.

Belki de gününü bekliyordur bebiş :) bende de bir belirti yok. Ellerin neden uyuşuyor ki

Gunaydin canim. Benimde bu sekilde sancim oluyor ve allah im dogum sancisini dayanabilmemi nasip etsin diyorum. Sana bisi sorucam sen selim bey e gidiodun degil mi. Cati muayenesi yaptimi yaptysa kacinci hafta. Ben 37+4um ama yapmadi nezaman yaparki diye merakediyorum

Belki de gününü bekliyordur bebiş :) bende de bir belirti yok. Ellerin neden uyuşuyor ki
artık dogsun kavusmak istiyorum :) sol elim kolum cok uyusuyor tahlilde yaptırdım bişey cıkmadı biraz ödemim cıktı doktor tuzlu ve hamur işi ekmek yeme dedi

Bend
artık dogsun kavusmak istiyorum :) sol elim kolum cok uyusuyor tahlilde yaptırdım bişey cıkmadı biraz ödemim cıktı doktor tuzlu ve hamur işi ekmek yeme dedi
Ay bu son günler bir türlü geçmiyor :) bir şey çıkmadıysa çok şükür canım. Bir süre dikkat et geçer belki

Bend

Ay bu son günler bir türlü geçmiyor :) bir şey çıkmadıysa çok şükür canım. Bir süre dikkat et geçer belki
evet geçmiyo son günler. tam günüdemi doğucak erken dogucakmı nasıl olcak hep bunları düşünüp duruyorum bu ara :) çarşamba doktor randevm var cok heycanlıyım

evet geçmiyo son günler. tam günüdemi doğucak erken dogucakmı nasıl olcak hep bunları düşünüp duruyorum bu ara :) çarşamba doktor randevm var cok heycanlıyım
Son randevular fazlasıyla heyecanlı oluyor :) benimde cuma günü var. Doktorun dediklerini yaz canım bakalım ne diyecek

Evet canim. Çatı muayenesinden bahsetmedi bile. Ben de sormadim bilerek. Çok sancim olduğunu söyledim ama ikna edici bi açıklama alamadim. Normal sancı olması dedi. Sancı çok dayanılmaz oluyo ama doğum olacak sanıyoruz eşimle dedim. Suyun ya da kanaman gelmediyse ağrıdan kivranmadigin sürece bisey olmaz dedi. Ağrıdan kıvranıyorum ama desem de laf kaynadi gitti. Çok acele ediyo ben alışkın degilim bu tavra. Her hastaya özel hissettirmesi lazim. Parasiyla gidiyoruz sonuçta. Aklımıza birşey takılı çıkıyoruz odadan. Ben bi ısınamadım bu dr.a hadi bakalim hayırlısı.. Dogumda iyi olur insallah..

Bu arada 2 ayri dr.a gidiyorum ben. Doğumu selim bey yapacak. Bu son yazdigimda bahsettigim selim beydi. Senin bir dahaki randevun ne zaman ? Sana ne diyo dr

G
Geçen hafta da benim uyusuyordu. Hep soluma yattigim ve kipirdayamadigim icin bacaklarim ve kolum uyusuyordu. Seninki de böyle olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…