Belki o zamanı beklemez :)tahmini doğum tarihim 31 aralık ile 1 ocak arası olunca buraya da damladım..
ahaha aynı gün doğum tarihimiz :)tahmini doğum tarihim 31 aralık ile 1 ocak arası olunca buraya da damladım..
bende 16 kilo aldım geçen hafta oğlum 2.460 dı canım doktor çok zayıf dedi haftasına göre gelişimi geriden geliyor dedi. birde kol ve bacak boyu kısa dedi acaba gelişirmi büyürmü bilmiyorumBen şimdiye kadar 15 kilo aldım canım. Oğluşum geçen hafta 2.650ydi birazcık minik :) bakalım bu hafta kaç oldu cuma öğreneceğiz inşallah :)
Bana da kilo olarak alt sınırda ama iyi dedi. Bol bol süt peynir yoğurt balık et tüket dedi. Bende yiyorum ama çok fazla kilo almadı. Bence doğuma kadar biraz daha alırlar canım. Hayırlısıyla inşallahbende 16 kilo aldım geçen hafta oğlum 2.460 dı canım doktor çok zayıf dedi haftasına göre gelişimi geriden geliyor dedi. birde kol ve bacak boyu kısa dedi acaba gelişirmi büyürmü bilmiyorum
aslında bütün gün sağıma yatarak duruyorum koltukda soluma yattıgım an ellerim cok uyusuyo eskiden böyle olmazdı. gece uyandıgımda ellerim davul gibi şiş sanki. kapatamıyorum bileG
Geçen hafta da benim uyusuyordu. Hep soluma yattigim ve kipirdayamadigim icin bacaklarim ve kolum uyusuyordu. Seninki de böyle olabilir mi ?
Hosgeldin :) ben yilbasi bebeği olsun istiyorum da o kadar sabredecegini sanmiyorum benimkinin. 27 aralik benimkinin tahmini tarihi. Hamilelik masil gidiyor ? Sancılar nasıl bide senden duyalim:)tahmini doğum tarihim 31 aralık ile 1 ocak arası olunca buraya da damladım..
37. Haftamdayim bir kaç haftadır 68 kiloyum. Allahtan kilo artışı durmuş. 58ile hamile kalmistim canim. Bebek 2.900mus. Cok iri olmadığı kesin gününe gore. Ama az da sayilmaz dedi dr.kızlar kaçıncı haftada nekadar kilo aldınız kaç kilo ile hamile kaldınız bebişlerinizin kiloları nedir ?
Dr. Bana soluna yat dedi tekrardan uyardı. Suyun dengesi mi degisiyo acaba ondan mi. Sag tarafta su daha fazlaydı cunku. Benimki sadece bi çıkarım:)Doğru canım hep aynı yöne yatıyoruz belki ondandır
Alla alla ii dr ama bilemedm simdi. Benimde 31 aralik gorunuo dogum. Burdamisinz dedik gulerek ne bilionuz 31 i olacagini dedi adete gore ole dedik. Burdayim burdayim iciniz rahat etsin dedi. Benimde kanim 8.9 a yukseldi 8.3 tu. Kan veririm yada damardan ilac veririm diodu. Simdi gerek yok zaten normal insanlarda ferritin mi ne 30 oluo sennki 28 dedi. Asiri kanaman olursa vericem dedi. Ben nazmiyeden geldigmnicin bana ona gore daha ilgili gelio. Allah sonumuzu hayir etsin. Vardir bi bildigi diyorumEvet canim. Çatı muayenesinden bahsetmedi bile. Ben de sormadim bilerek. Çok sancim olduğunu söyledim ama ikna edici bi açıklama alamadim. Normal sancı olması dedi. Sancı çok dayanılmaz oluyo ama doğum olacak sanıyoruz eşimle dedim. Suyun ya da kanaman gelmediyse ağrıdan kivranmadigin sürece bisey olmaz dedi. Ağrıdan kıvranıyorum ama desem de laf kaynadi gitti. Çok acele ediyo ben alışkın degilim bu tavra. Her hastaya özel hissettirmesi lazim. Parasiyla gidiyoruz sonuçta. Aklımıza birşey takılı çıkıyoruz odadan. Ben bi ısınamadım bu dr.a hadi bakalim hayırlısı.. Dogumda iyi olur insallah..
Yanlış hatırlamıyorsam sola yatınca kan akışı daha fazla oluyor ondan sanırım canım. Süt içiyorum ama yoğurt bende de yokDr. Bana soluna yat dedi tekrardan uyardı. Suyun dengesi mi degisiyo acaba ondan mi. Sag tarafta su daha fazlaydı cunku. Benimki sadece bi çıkarım:)
Alla alla ii dr ama bilemedm simdi. Benimde 31 aralik gorunuo dogum. Burdamisinz dedik gulerek ne bilionuz 31 i olacagini dedi adete gore ole dedik. Burdayim burdayim iciniz rahat etsin dedi. Benimde kanim 8.9 a yukseldi 8.3 tu. Kan veririm yada damardan ilac veririm diodu. Simdi gerek yok zaten normal insanlarda ferritin mi ne 30 oluo sennki 28 dedi. Asiri kanaman olursa vericem dedi. Ben nazmiyeden geldigmnicin bana ona gore daha ilgili gelio. Allah sonumuzu hayir etsin. Vardir bi bildigi diyorum
canım ben nefes darlığım zaten vardı şu sıralar iyice arttı zorlanıyorum ama evde keçi boynuzu pekmezim var onunla rahatlıyorum biraz yinede doktora danışmanda fayda var geçmiş olsunMerhaba hanımlar benim doğum tarihi 28 aralık ama 16 aralıkta planlı sezaryen la dogumum gerçekleşecek inşallah.Ama ben 1hafta kala grip oldum zaten nefes darligi vardı bide üstüne grip eklenince iyice uyuyamaz hale geldim ne yapmalıyım biran önce geçmesi icin Bebeim suan 2800 gr biraz minyon ama 22. Haftadan beri erken doğum tehtidi tedavisi gördüğüm ve hep yaptığım için doktor bu haline sukret diyor
Canim kan ilacindan gunde 3 kere iciyorum. Akdeniz anemisi tasiyicisiyim. Dusuodu kanim baska dr bana ilac vermemsti kan vercez die ama o kdindan memnun kalmadm bu adam verdi iiki kullanmisim. Gyneferon kullaniyorum.değişik bir durum ama kanın yükselmesi güzel birşey ne ile yükseldi peki benimde düşük kanım
Hosgeldin :) ben yilbasi bebeği olsun istiyorum da o kadar sabredecegini sanmiyorum benimkinin. 27 aralik benimkinin tahmini tarihi. Hamilelik masil gidiyor ? Sancılar nasıl bide senden duyalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?