2015 Aralık anneleri burayaaa :)

kızlar kaçıncı haftada nekadar kilo aldınız kaç kilo ile hamile kaldınız bebişlerinizin kiloları nedir ?

Ben şimdiye kadar 15 kilo aldım canım. Oğluşum geçen hafta 2.650ydi birazcık minik :) bakalım bu hafta kaç oldu cuma öğreneceğiz inşallah :)

Ben şimdiye kadar 15 kilo aldım canım. Oğluşum geçen hafta 2.650ydi birazcık minik :) bakalım bu hafta kaç oldu cuma öğreneceğiz inşallah :)
bende 16 kilo aldım geçen hafta oğlum 2.460 dı canım doktor çok zayıf dedi haftasına göre gelişimi geriden geliyor dedi. birde kol ve bacak boyu kısa dedi acaba gelişirmi büyürmü bilmiyorum

bende 16 kilo aldım geçen hafta oğlum 2.460 dı canım doktor çok zayıf dedi haftasına göre gelişimi geriden geliyor dedi. birde kol ve bacak boyu kısa dedi acaba gelişirmi büyürmü bilmiyorum
Bana da kilo olarak alt sınırda ama iyi dedi. Bol bol süt peynir yoğurt balık et tüket dedi. Bende yiyorum ama çok fazla kilo almadı. Bence doğuma kadar biraz daha alırlar canım. Hayırlısıyla inşallah

G

Geçen hafta da benim uyusuyordu. Hep soluma yattigim ve kipirdayamadigim icin bacaklarim ve kolum uyusuyordu. Seninki de böyle olabilir mi ?
aslında bütün gün sağıma yatarak duruyorum koltukda soluma yattıgım an ellerim cok uyusuyo eskiden böyle olmazdı. gece uyandıgımda ellerim davul gibi şiş sanki. kapatamıyorum bile

tahmini doğum tarihim 31 aralık ile 1 ocak arası olunca buraya da damladım..
Hosgeldin :) ben yilbasi bebeği olsun istiyorum da o kadar sabredecegini sanmiyorum benimkinin. 27 aralik benimkinin tahmini tarihi. Hamilelik masil gidiyor ? Sancılar nasıl bide senden duyalim:)

kızlar kaçıncı haftada nekadar kilo aldınız kaç kilo ile hamile kaldınız bebişlerinizin kiloları nedir ?
37. Haftamdayim bir kaç haftadır 68 kiloyum. Allahtan kilo artışı durmuş. 58ile hamile kalmistim canim. Bebek 2.900mus. Cok iri olmadığı kesin gününe gore. Ama az da sayilmaz dedi dr.

Ben dogru duzgun süt yoğurt tuketmedim hamilelik boyunca. Bakalim dislerim dökülünce anlıcam heralde hatami ama hazır süt bir ise yaramiyo bence ki.. Bugun bi sütçü buldum ondan aldim 5 kilo. Son zamanlari bari degerlendireyim. Dogumu kolaylastiran bildiginiz gidalar var mi hurma disinda ?

Alla alla ii dr ama bilemedm simdi. Benimde 31 aralik gorunuo dogum. Burdamisinz dedik gulerek ne bilionuz 31 i olacagini dedi adete gore ole dedik. Burdayim burdayim iciniz rahat etsin dedi. Benimde kanim 8.9 a yukseldi 8.3 tu. Kan veririm yada damardan ilac veririm diodu. Simdi gerek yok zaten normal insanlarda ferritin mi ne 30 oluo sennki 28 dedi. Asiri kanaman olursa vericem dedi. Ben nazmiyeden geldigmnicin bana ona gore daha ilgili gelio. Allah sonumuzu hayir etsin. Vardir bi bildigi diyorum

Dr. Bana soluna yat dedi tekrardan uyardı. Suyun dengesi mi degisiyo acaba ondan mi. Sag tarafta su daha fazlaydı cunku. Benimki sadece bi çıkarım:)
Yanlış hatırlamıyorsam sola yatınca kan akışı daha fazla oluyor ondan sanırım canım. Süt içiyorum ama yoğurt bende de yok hurma dışında bilmiyorum canım ya

değişik bir durum ama kanın yükselmesi güzel birşey ne ile yükseldi peki benimde düşük kanım

Merhaba hanımlar benim doğum tarihi 28 aralık ama 16 aralıkta planlı sezaryen la dogumum gerçekleşecek inşallah.Ama ben 1hafta kala grip oldum zaten nefes darligi vardı bide üstüne grip eklenince iyice uyuyamaz hale geldim ne yapmalıyım biran önce geçmesi icin Bebeim suan 2800 gr biraz minyon ama 22. Haftadan beri erken doğum tehtidi tedavisi gördüğüm ve hep yaptığım için doktor bu haline sukret diyor

canım ben nefes darlığım zaten vardı şu sıralar iyice arttı zorlanıyorum ama evde keçi boynuzu pekmezim var onunla rahatlıyorum biraz yinede doktora danışmanda fayda var geçmiş olsun

Evet iki gün bende zencefilli ballı süt yaptım ama çok bi faydasını goremedim bugün randevu aldım Dr a gidicem pek ilaç kullanmak istemedim bi hafta kala ama sanırım bu ameliyatida riske atar en iyisi görünmek

değişik bir durum ama kanın yükselmesi güzel birşey ne ile yükseldi peki benimde düşük kanım
Canim kan ilacindan gunde 3 kere iciyorum. Akdeniz anemisi tasiyicisiyim. Dusuodu kanim baska dr bana ilac vermemsti kan vercez die ama o kdindan memnun kalmadm bu adam verdi iiki kullanmisim. Gyneferon kullaniyorum.

Hosgeldin :) ben yilbasi bebeği olsun istiyorum da o kadar sabredecegini sanmiyorum benimkinin. 27 aralik benimkinin tahmini tarihi. Hamilelik masil gidiyor ? Sancılar nasıl bide senden duyalim:)

Dun kontrolumuz vardi. 2.800 gram. Doguma kadar alir daha dedi doktor. Iyi sanirim kilosu. Suyumuz normal. Bas asagida. Dogum pozisyonundaymis. Ama onceden sezaryen yaptirdigim icin doktorum normal dogum istemiyor. Gel 26 si gibi sezaryene gun vereyim ya da sancin tutunca gelirsin o zamanda nobetci doktor yapar ameliyatini dedi. Ben beklemek istiyorum esim riske girme diyor. Kavga dovus artik... 21inde son randevumuz o zaman kararimizi soyleyecegiz.. Siz olsaniz nasil tercih ederdiniz?? Her seyim normal doguma uygun. Onceden sezaryen olmam disinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…