2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Hiç bilgi sahibi olmadigim bir konu malesef. Ama belli bir sene geçince sezeryandan sonra normal dogum yapilabiliyor.sizin kac sene geçti ilk dogumdan sonra bu önemli? Baska bir doktora görünseniz bu arada sırf fikrini almak için? Bebeginiz de masallah kilosu iyi görünüyor. Benimki de 100 gram fazlasiydi en son :)

Yapabilecek doktor buldum fakat dogum icin ucuk fiyat istedi. Maalesef butcem yok o kadar. ama hastahaneye 6 cm aciklik ile gidersem mecbur normale alirlarmis.

Kizlar oglenleyin kanlı akıntı geldi. Daha 37+4um. Drma gittik 1 cm açılma var. Sancin artar suyun gelirse çık gel dedi. Çok heyecan yaptim ilk basta. Simdi daha sakinim. Ama ya dank diye gelirse bilmiyorum napcam

Son randevular fazlasıyla heyecanlı oluyor :) benimde cuma günü var. Doktorun dediklerini yaz canım bakalım ne diyecek
CANIM BUGÜN GİTTİM DOKTORA BEBEGİN KİLOSU 2900 BOYU 47 CM. BOYU KISA GELDİ SANKİ YA. 22 SİNDE TEKRAR GEL DOGUM HAFTAN DEDİ. BEBEK BENIM MAKAT ÇIKIŞLIYDI DOGUM KANALINA GİRMİŞ COK ŞÜKÜR. NST DE HAFİF SANCILARIM CIKTI

Kizlar oglenleyin kanlı akıntı geldi. Daha 37+4um. Drma gittik 1 cm açılma var. Sancin artar suyun gelirse çık gel dedi. Çok heyecan yaptim ilk basta. Simdi daha sakinim. Ama ya dank diye gelirse bilmiyorum napcam
Ay çok heyecanlı :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebiş :) Allah'ın izniyle eninde sonunda gelecekler canım sakin ol rahatlat kendini. Rahatlat ki doğumunda rahat olsun inşallah

Boyu iyi gibi canım ya. Takılma bence. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Doğum günlerimiz aynı canım bakalım önce hangimiz alacağız kucağımıza :)

Kızlar benim doktorumda gün verdi 15 aralık spinal anestezi ile sezaryen olcam. Çok az kaldi hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

Kızlar benim doktorumda gün verdi 15 aralık spinal anestezi ile sezaryen olcam. Çok az kaldi hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Allah kolaylık versin canım. İnşallah çok kolay sağlıklı hayırlı güzel bir şekilde kucağına alırsın bebeğini. Bizlere de dua et

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım. Allah kurtarsın acısız sağsalim inşallah hepimizi..

Ay çok heyecanlı :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebiş :) Allah'ın izniyle eninde sonunda gelecekler canım sakin ol rahatlat kendini. Rahatlat ki doğumunda rahat olsun inşallah
şimdi daha sakinim. bebek vazgeçti heralde gelmekten diyip kendimi rahatlatıyorum. şimdi aklıma takılan şu. 1 buçuk santime yakın açılmam var ve hafta olarak daha 37-5 im ya. hurma yemeye devam etmeli miyim. şimdi hurmayı açılma daha da olsun diye çok yiyecektim. ama erken doğması bebek için iyi olmaz belki diye tedirginim. normal vaktinde geliyo olsaydı, yürüyüş yapıp bol bol, ılık duş alacaktım. açılma olsun diye ne gerekiyorsa yapacaktım. şimdi bunları yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim? he bide meryemanaeli otu aldım. onu doğum başlayınca suya koyun demişlerdi. onu da denicem. şimdiden koysam mı? yoksa son günlerin tadını mı çıkarsam bilemedim ki ay :)

doktorun erken falan dedi mi doğum için ? Dediyse hurma yeme canım bence. Ay o ottan bende de var :) doğum çantasına koydum unutmayalım doğumdan sonra çıkaralım diye. Valla bende bilemedim canım ya koysan mı koymasan mı. Kafam da deli sorular :)))

meryemana otunu dogum baslayınca suya koyacaksınız çiçek açıldıkca rahmınız acılıcak

36 haftadan sonra dogmasi normal dedi. Ben 2 kilo dogmusum 1 gun kuvezde kalmışım. Bizim bebisler daha kilolu su an. Bence sıkıntı olmaz da.. Haftasonu da aof sinavim var orda doğurursam haberlerde görürsünüz beni artık:) o meryemanaeli otu sancin baslayinca suya konuluyomus. Doğumdan sonra degil canim. Yanlış okumadiysam öyle yazmissin da. :) sinavdan sonra hurmaya abanayim ben en iyisi. Havalar guzelken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…