2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Normalse ye canım hem faydalı da olur. Sınavda doğum diye çıkarsın tvye :) yok canım doğum çantasına boş kavanoza koydum. Sancı başlayınca su koyacağım. Evde kalmasın doğumdan sonra çıkaralım diye çantaya koydum. Yoksa rahim açık kalmasın diye :) bunu kast etmek istemiştim canım :))))

Güzel anneler merhaba çok şükür Allahıma ben doğum yaptım oğluşum beklenenden biraz erken geldi :) 38+2 de süpriz yaptı çok güzel ve tarifsiz bir duygu Allah hepinizin doğumunu kolaylaştırsın sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Ay canım çok sevindim :) Allah analı babalı büyütsün inşallah :) normal mi oldu doğumun ? Müsait olduğunda doğum hikayeni yazarsan çok sevinirim :)

Amin inşallah güzelim çok teşekkür ederim.Tabi kısaca anlatayım 38+2. günümdeydim sabaha karşı 4:30 da suyum geldi ve hastaneye gittik hiç sancım ve ağrım yoktu bu arada.Normal doğum istiyodum ve durumda buna müsait olduğu için normal doğum yaptım sadece benim açılmam biraz uzun sürdü bu kişiye göre değişken bir durum.Öncesinde sancı çekiliyor ama sonrasında normal doğumun rahatlığı anlaşılıyor ertesi gün ayağa kalktım çok az dikiş ağrılarım vardı o kadar sezeryan belki öncesinde acısız ama onda da sonrası sıkıntılı geçiyor umarım sizlerde normal doğum yapma şansını tadarsınız

Ay maşallah canım ya :) bende normal doğum istiyorum ama ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum. İnşallah canım normal olur sağlıkla güzelce

Benim kizimin gelmeye niyeti yok gibi. 39+6 su anda, 39+1de nstye bagladilar bebegin keyfi yerinde ama bende hic kasilma yok. Tek sorunum tansiyonumun yuksek olmasi, ama preeklampsi yok tahlil sonuclarina gore. Stresten sanirim. Artik alayim istiyorum kucagima... pazartesi yine hic kasilmam olmazsa suni sanci karari verebilir belki doktorum.

Benim kizimda 41.haftasinda aramiza zorla katildi
Sabah 5 te suni sanci, 11 dr suyumun dr tarafindan patlatilmasi, 12 agrilara dayanamayip epulari yaptirmam fakat bana misin dememesi,saat 18.00 da acilmamin hala 3 cm olmasi ve saat 20.13 de saatlerce cektigim onca sanci sonrasi bebegimi kucagima almam.hepsine degdi Allah'a cok sukur.hepinize kolay dogumlar ne kadar zor olursa olsun degiyor.

O zamana kadar başlar belki sancıların

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

merhaba kizlar benim bebegimde zayifdi 2 hafta oncesine kadar 2900 du simdi 3600 oldu boyuda 54 cm doktor boylu boslu bi kiz olcak dedi :) bide dogurabilseydim artik :))

Merhaba arkadaslar ben de bugun 39 haftami devirdim. Araniza yeni katiliyorum. Dun nisanim geldi ama persembe gunu doktora gitmistim cati muayenesinden kaynakli da erken gelmis olabilir diye dusunuyorum. Cunku her muayenemden sonra kahverengi akintim geliyordu tabi bu seferki farkli geldi. Nisani gelip de bekleyen var mi? Doktorum 3-5 gune dogurursun dedi:)

Normalden farklıysa nişandır canım :) hadi hayırlısı ve kolayı olsun inşallah :) benimde sabah geldi gibi ama bilemedim. Çok küçük bi şeydi emin olamadım. Bi daha da gelmedi. Nişan mı değil mi bilmiyorum.

merhaba kizlar benim bebegimde zayifdi 2 hafta oncesine kadar 2900 du simdi 3600 oldu boyuda 54 cm doktor boylu boslu bi kiz olcak dedi :) bide dogurabilseydim artik :))
Oh canım maşallah :)) Allah kolaylık versin inşallah :)) 2 hafta da ne yaptın da o kadar kilo aldırdın bebişe :))

Canım sınav telaşı mı yoksa bebiş mi geldi :)) sesin çıkmıyor hiç :) haberlerde görmedik seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…