bilemiyorum kii bolca mandalina yiyorum omu kilo yapiyo acaba :)Oh canım maşallah :)) Allah kolaylık versin inşallah :)) 2 hafta da ne yaptın da o kadar kilo aldırdın bebişe :))
Olabilir canım :) maşallah gayet iyi kilosu :)bilemiyorum kii bolca mandalina yiyorum omu kilo yapiyo acaba :)
Masallah sana canim. Iyi bakmissin bebise. Allah kurtarsın hepimizi :)merhaba kizlar benim bebegimde zayifdi 2 hafta oncesine kadar 2900 du simdi 3600 oldu boyuda 54 cm doktor boylu boslu bi kiz olcak dedi :) bide dogurabilseydim artik :))
Benim de nişanım geldi persembe gunu. Ama bebek hala gelmedi. 1 hafta sonraya randevu verdi sanki bisey yokmus gibi. Cati muayenesi de yapmadi.. Ustten bakti 1 cm acilma var dedi yolladi eveMerhaba arkadaslar ben de bugun 39 haftami devirdim. Araniza yeni katiliyorum. Dun nisanim geldi ama persembe gunu doktora gitmistim cati muayenesinden kaynakli da erken gelmis olabilir diye dusunuyorum. Cunku her muayenemden sonra kahverengi akintim geliyordu tabi bu seferki farkli geldi. Nisani gelip de bekleyen var mi? Doktorum 3-5 gune dogurursun dedi:)
:)) sınav telaşı diyelim. Sinavda akıllı durdu oglum. Sagolsun. akşamüstü sicak bi dus aldim. O andan beri altta aci var. Aciliyo gibi. Artik gelsin diye ugrasiyorum. Kandile yetistircem insallah :) 2 gun sonra kandilmis meger. Dunden beri cok hareketli ve acitiyo artık fazlasiyla. Su an da oyle. 2 gundur kasılmalarım da çok.. Sen nasilsin canim ?Canım sınav telaşı mı yoksa bebiş mi geldi :)) sesin çıkmıyor hiç :) haberlerde görmedik seni :))
Ay ben de mandalinadan cok meyve yemiyorum. Benimki de büyümüştür insallah. :) bide kaşar peyniri muz kilo yapiyomus bebege.bilemiyorum kii bolca mandalina yiyorum omu kilo yapiyo acaba :)
Gözün aydin canim yaa. Dogum hikayeni kisaca paylasmak ister misin. Herkesin beklediği o mutlu sonu :) normal miGüzel anneler merhaba çok şükür Allahıma ben doğum yaptım oğluşum beklenenden biraz erken geldi :) 38+2 de süpriz yaptı çok güzel ve tarifsiz bir duygu Allah hepinizin doğumunu kolaylaştırsın sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Bi yazıyı yeni okudum. Zaten dogum hikayeni paylasmissin bile. Tesekkur ederiz cnm vakit ayirdigin icin. Allah sagsalim büyütmeyi de nasip etsin. Darısı basimiza inşallah:)Amin inşallah güzelim çok teşekkür ederim.Tabi kısaca anlatayım 38+2. günümdeydim sabaha karşı 4:30 da suyum geldi ve hastaneye gittik hiç sancım ve ağrım yoktu bu arada.Normal doğum istiyodum ve durumda buna müsait olduğu için normal doğum yaptım sadece benim açılmam biraz uzun sürdü bu kişiye göre değişken bir durum.Öncesinde sancı çekiliyor ama sonrasında normal doğumun rahatlığı anlaşılıyor ertesi gün ayağa kalktım çok az dikiş ağrılarım vardı o kadar sezeryan belki öncesinde acısız ama onda da sonrası sıkıntılı geçiyor umarım sizlerde normal doğum yapma şansını tadarsınız
O geleceği günü biliyordur annesi.. Cok da gec kalmis degil tabi. Saglikli olsun yeterki.. P.tesi bize bilgi ver olur mu cnmBenim kizimin gelmeye niyeti yok gibi. 39+6 su anda, 39+1de nstye bagladilar bebegin keyfi yerinde ama bende hic kasilma yok. Tek sorunum tansiyonumun yuksek olmasi, ama preeklampsi yok tahlil sonuclarina gore. Stresten sanirim. Artik alayim istiyorum kucagima... pazartesi yine hic kasilmam olmazsa suni sanci karari verebilir belki doktorum.
Gözünüz aydin cnm. O kadar sanci cektin ve sonunda normal dogum oldu demi ? Epidurali kac cm olunca taktilar peki? Ben de epidural normal istiyorum da..Benim kizimda 41.haftasinda aramiza zorla katildi
Sabah 5 te suni sanci, 11 dr suyumun dr tarafindan patlatilmasi, 12 agrilara dayanamayip epulari yaptirmam fakat bana misin dememesi,saat 18.00 da acilmamin hala 3 cm olmasi ve saat 20.13 de saatlerce cektigim onca sanci sonrasi bebegimi kucagima almam.hepsine degdi Allah'a cok sukur.hepinize kolay dogumlar ne kadar zor olursa olsun degiyor.
Sen de aramiza katildin canim. Artik sen de düşün dur benim gibi her an dogumu bekle kafalari ye bakalim :)Normalden farklıysa nişandır canım :) hadi hayırlısı ve kolayı olsun inşallah :) benimde sabah geldi gibi ama bilemedim. Çok küçük bi şeydi emin olamadım. Bi daha da gelmedi. Nişan mı değil mi bilmiyorum.
Oğluş akıllı annesinin sınavınu bekledi :)) gelmek üzeredir belki canım. Allah kolaylık versin inşallah. Benimde biraz ağrılarım var canım:)) sınav telaşı diyelim. Sinavda akıllı durdu oglum. Sagolsun. akşamüstü sicak bi dus aldim. O andan beri altta aci var. Aciliyo gibi. Artik gelsin diye ugrasiyorum. Kandile yetistircem insallah :) 2 gun sonra kandilmis meger. Dunden beri cok hareketli ve acitiyo artık fazlasiyla. Su an da oyle. 2 gundur kasılmalarım da çok.. Sen nasilsin canim ?
Ay evet ya çok stresli bi dueum :) geldi mi gelecek mi acaba yalancı sancı mı vs :)Sen de aramiza katildin canim. Artik sen de düşün dur benim gibi her an dogumu bekle kafalari ye bakalim :)
sagol tatlim sizin bebisler kac kilo ?Olabilir canım :) maşallah gayet iyi kilosu :)
ben hamileligimin basinda cok muz ve kasar peyniri yedim ama su son zamanlar hic yemedim daha kilo almasin :))Ay ben de mandalinadan cok meyve yemiyorum. Benimki de büyümüştür insallah. :) bide kaşar peyniri muz kilo yapiyomus bebege.
sagol canmmm. Amin bi avazda insallahMasallah sana canim. Iyi bakmissin bebise. Allah kurtarsın hepimizi :)
Masallah canm darisi basimiza4 kiloya gore kolay bi dogumdu canm 15 dk surdu toplam
Bu adam nie cati muayenesi yapmio anlamis deilim bende persembe sabah gidicem ozaman sorucam yapcakmi yapmicakmi die. Banada kanaman oldumu suyun geldimi gel hemen dio e ozaman neyi beklioda 1hafta snra gel demis sana cozemedimBenim de nişanım geldi persembe gunu. Ama bebek hala gelmedi. 1 hafta sonraya randevu verdi sanki bisey yokmus gibi. Cati muayenesi de yapmadi.. Ustten bakti 1 cm acilma var dedi yolladi eve
amin canmm cok kolay dogumlarimiz olsun insallahhMasallah canm darisi basimiza
Insallahhhhhhamin canmm cok kolay dogumlarimiz olsun insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?