2015 Aralık anneleri burayaaa :)

merhaba kizlar benim bebegimde zayifdi 2 hafta oncesine kadar 2900 du simdi 3600 oldu boyuda 54 cm doktor boylu boslu bi kiz olcak dedi :) bide dogurabilseydim artik :))
Masallah sana canim. Iyi bakmissin bebise. Allah kurtarsın hepimizi :)

Benim de nişanım geldi persembe gunu. Ama bebek hala gelmedi. 1 hafta sonraya randevu verdi sanki bisey yokmus gibi. Cati muayenesi de yapmadi.. Ustten bakti 1 cm acilma var dedi yolladi eve

Canım sınav telaşı mı yoksa bebiş mi geldi :)) sesin çıkmıyor hiç :) haberlerde görmedik seni :))
:)) sınav telaşı diyelim. Sinavda akıllı durdu oglum. Sagolsun. akşamüstü sicak bi dus aldim. O andan beri altta aci var. Aciliyo gibi. Artik gelsin diye ugrasiyorum. Kandile yetistircem insallah :) 2 gun sonra kandilmis meger. Dunden beri cok hareketli ve acitiyo artık fazlasiyla. Su an da oyle. 2 gundur kasılmalarım da çok.. Sen nasilsin canim ?

Gözün aydin canim yaa. Dogum hikayeni kisaca paylasmak ister misin. Herkesin beklediği o mutlu sonu :) normal mi

B
Bi yazıyı yeni okudum. Zaten dogum hikayeni paylasmissin bile. Tesekkur ederiz cnm vakit ayirdigin icin. Allah sagsalim büyütmeyi de nasip etsin. Darısı basimiza inşallah:)

O geleceği günü biliyordur annesi.. Cok da gec kalmis degil tabi. Saglikli olsun yeterki.. P.tesi bize bilgi ver olur mu cnm

Gözünüz aydin cnm. O kadar sanci cektin ve sonunda normal dogum oldu demi ? Epidurali kac cm olunca taktilar peki? Ben de epidural normal istiyorum da..

Sen de aramiza katildin canim. Artik sen de düşün dur benim gibi her an dogumu bekle kafalari ye bakalim :)

Oğluş akıllı annesinin sınavınu bekledi :)) gelmek üzeredir belki canım. Allah kolaylık versin inşallah. Benimde biraz ağrılarım var canım

Benim de nişanım geldi persembe gunu. Ama bebek hala gelmedi. 1 hafta sonraya randevu verdi sanki bisey yokmus gibi. Cati muayenesi de yapmadi.. Ustten bakti 1 cm acilma var dedi yolladi eve
Bu adam nie cati muayenesi yapmio anlamis deilim bende persembe sabah gidicem ozaman sorucam yapcakmi yapmicakmi die. Banada kanaman oldumu suyun geldimi gel hemen dio e ozaman neyi beklioda 1hafta snra gel demis sana cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…