Cuma kontrole gittim 2700 dedi. Ama başı aşağıda olduğu için az ölçer, 3000 vardır dedi canım :)sagol tatlim sizin bebisler kac kilo ?
Masallah canim. Peki dogum icin ne diyor dr normal mi sezeryan ni
Normalden farklıysa nişandır canım :) hadi hayırlısı ve kolayı olsun inşallah :) benimde sabah geldi gibi ama bilemedim. Çok küçük bi şeydi emin olamadım. Bi daha da gelmedi. Nişan mı değil mi bilmiyorum.
bana da 1 hafta sonra gel dedi. Perşembe günü gidicem senin kaç haftalık bebişin?Benim de nişanım geldi persembe gunu. Ama bebek hala gelmedi. 1 hafta sonraya randevu verdi sanki bisey yokmus gibi. Cati muayenesi de yapmadi.. Ustten bakti 1 cm acilma var dedi yolladi eve
masallahh :))Cuma kontrole gittim 2700 dedi. Ama başı aşağıda olduğu için az ölçer, 3000 vardır dedi canım :)
Allah kolaylık versin canım yardımcın olsun inşallah :)Doğum yapan arkadaşlara çok sevindim hayırlı olsun inşallah :) benim de doğum yarın cok telasliyim kizlarrrr
Allah yardimcin olsn canim kolayca atlatirsin insallah darisi basimizaDoğum yapan arkadaşlara çok sevindim hayırlı olsun inşallah :) benim de doğum yarın cok telasliyim kizlarrrr
amin inşallah güzelim Allah nerde varsa o yolda kimseyi zorda bırakmasın sular seller gibi geçiversinB
Bi yazıyı yeni okudum. Zaten dogum hikayeni paylasmissin bile. Tesekkur ederiz cnm vakit ayirdigin icin. Allah sagsalim büyütmeyi de nasip etsin. Darısı basimiza inşallah:)
:) senin neren agriyor canim su ara ? Dr randevun ne zaman ?Oğluş akıllı annesinin sınavınu bekledi :)) gelmek üzeredir belki canım. Allah kolaylık versin inşallah. Benimde biraz ağrılarım var canım
38+1iz biz.bana da 1 hafta sonra gel dedi. Perşembe günü gidicem senin kaç haftalık bebişin?
Ayy hadi hayırlısı. Ne güzel kavusacaksin bebisine insallah. Detaylari anlatirsin bize. Hurma ve zemzem vermeyi unutma :) bide bebegin ismi ne olacak vs vs. Merakimizi giderirsen seviniriz :)Doğum yapan arkadaşlara çok sevindim hayırlı olsun inşallah :) benim de doğum yarın cok telasliyim kizlarrrr
Bebek küçük diye mi acele etmedi acaba. 37 haftaydim o zaman sonuçta.. Belki suni sanciyla açmaya çalışıp acı cekmemem icin bekle kendi sancinla gel demek istemistir diyorum.. Bebegin suyu az demese aklimda soru işareti kalmayacakti zaten.. Neyse artik dogum ve ölüm tarihi bellidir herkesin. Ne bir gun once ne bir gun sonra..Allah büyük. Ona bıraktım herseyiBu adam nie cati muayenesi yapmio anlamis deilim bende persembe sabah gidicem ozaman sorucam yapcakmi yapmicakmi die. Banada kanaman oldumu suyun geldimi gel hemen dio e ozaman neyi beklioda 1hafta snra gel demis sana cozemedim
38+5 canım bizim kibana da 1 hafta sonra gel dedi. Perşembe günü gidicem senin kaç haftalık bebişin?
Belim ve kasıklarım ağrıyor canım. Randevum cuma günü. Akşam olunca başlıyor ağrılar gündüz bir şey yok :):) senin neren agriyor canim su ara ? Dr randevun ne zaman ?
Benim de gün boyu belim ağrıdi. Aynen aksamlari oluyor sancı. Senin de rahime bıçak saplaniyo açılıyo gibi his oluyo mu ?Belim ve kasıklarım ağrıyor canım. Randevum cuma günü. Akşam olunca başlıyor ağrılar gündüz bir şey yok :)
Yok canım olmuyor. Sadece bel ve kasık ağrısı varBenim de gün boyu belim ağrıdi. Aynen aksamlari oluyor sancı. Senin de rahime bıçak saplaniyo açılıyo gibi his oluyo mu ?
Bende persembe gittigimde 38 i doldurmus olucam. Persembeden persembeye hafta dönümü. Benimde bi kosede su azalmis ama normal dogum icin sikinti yok vucudun normalide sezeryanida kaldirir dedi. Bende bazen evhamlaniyorum ama herkesin ovdugu bi dr. Komsumda hamile nazmiyeye gidiodu kiza bi mikrop var dedi kaninda kiz selim beye gitti hem suyu azmis hemde hamilelik sekeri varmis en yuksek degerlerde. Carsamba doguma alincak 35. Haftasinda. Her iste bi hayr vardir diyorum. Rabbim biizm icin en hayirlisini en iyisini yazmistir. Ona emanetizBebek küçük diye mi acele etmedi acaba. 37 haftaydim o zaman sonuçta.. Belki suni sanciyla açmaya çalışıp acı cekmemem icin bekle kendi sancinla gel demek istemistir diyorum.. Bebegin suyu az demese aklimda soru işareti kalmayacakti zaten.. Neyse artik dogum ve ölüm tarihi bellidir herkesin. Ne bir gun once ne bir gun sonra..Allah büyük. Ona bıraktım herseyi
Çarşamba gunu benim randevu. Ayni gun olsaydi tanışırdık:) ay ne olacak halimiz bilmiyorum. Eskiden sezeryan mi varmış.. Doktorun sezeryandan bahsetmesi bile tuhaf geliyoe. Hic riske girmeyelim diyorlar.. Kendilerine güvenleri olsa bal gibi normal dogurturlar çoğunu.. Ama o zaman da odalar dolar vakit kaybi diye düşünüyorlar.. Malesef böyleler.. Iclerinde en iyisi de olsaBende persembe gittigimde 38 i doldurmus olucam. Persembeden persembeye hafta dönümü. Benimde bi kosede su azalmis ama normal dogum icin sikinti yok vucudun normalide sezeryanida kaldirir dedi. Bende bazen evhamlaniyorum ama herkesin ovdugu bi dr. Komsumda hamile nazmiyeye gidiodu kiza bi mikrop var dedi kaninda kiz selim beye gitti hem suyu azmis hemde hamilelik sekeri varmis en yuksek degerlerde. Carsamba doguma alincak 35. Haftasinda. Her iste bi hayr vardir diyorum. Rabbim biizm icin en hayirlisini en iyisini yazmistir. Ona emanetiz
Evet bende aynisini dusundum.belki persembedir senn randevun die :) nezaman gtsem selm bey ameliyatta ama gecen nstde bi kadnin son gunuydu bugun dogmazsa suni sanci vericek yarin demisti. Demekki normalde oluomus die dusundum.Çarşamba gunu benim randevu. Ayni gun olsaydi tanışırdık:) ay ne olacak halimiz bilmiyorum. Eskiden sezeryan mi varmış.. Doktorun sezeryandan bahsetmesi bile tuhaf geliyoe. Hic riske girmeyelim diyorlar.. Kendilerine güvenleri olsa bal gibi normal dogurturlar çoğunu.. Ama o zaman da odalar dolar vakit kaybi diye düşünüyorlar.. Malesef böyleler.. Iclerinde en iyisi de olsa
Belirti yok canım yanasıl gidiyo dogumu bekleyen annişler. belirtileriniz neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?