Canim bugun eski doktoruma gittim. Yarin Selim beye gitmeden bide buna gozukeyim diye. Suyun az demisti bir de 1 cm açılma var demisti ya Selim. Bu doktorum bakti suyu gayet iyi dedi. Cati muayenesi de yapti. Açılma falan yokmus. Biz iyice ters düz olduk. Hiç bi sorun yokmus. 10 günün var daha. Ama erken de gelebilir dedi. Herşey normal doguma uygunmuş. Çatım dar değilmiş. Bi bakalim yarin selim bey ne dicek..Evet bende aynisini dusundum.belki persembedir senn randevun die :) nezaman gtsem selm bey ameliyatta ama gecen nstde bi kadnin son gunuydu bugun dogmazsa suni sanci vericek yarin demisti. Demekki normalde oluomus die dusundum.
Aaa iiyicenkafam karisti.. yarin kacta randevun canim. Benim suyumla ilgili bisi demedi sadece bi köşede azalmis dedi 38 de de azalmis olursa suni sanci veririz dedi. Of ya aslinda devlete gitcende hastane hastane deil. Eski dr un kimdi canim nazmiye hanimmi. Cati muayanesi nasil agri oluomu. Nette arastrdim birazda cogu dr da cati muayenesi yapmio. Artik hakkimizda hayirlisi banada suyun azalmis derse baska dr a giderim iice kafam bulandiCanim bugun eski doktoruma gittim. Yarin Selim beye gitmeden bide buna gozukeyim diye. Suyun az demisti bir de 1 cm açılma var demisti ya Selim. Bu doktorum bakti suyu gayet iyi dedi. Cati muayenesi de yapti. Açılma falan yokmus. Biz iyice ters düz olduk. Hiç bi sorun yokmus. 10 günün var daha. Ama erken de gelebilir dedi. Herşey normal doguma uygunmuş. Çatım dar değilmiş. Bi bakalim yarin selim bey ne dicek..
Ozelden yazdim da bazilarina cvp vermeyi unutmusum canim. Çatı muayenesinden çok korktum başta. Ağlarsam sasirmayin dedim dr.a hatta. Muayene etti biraz aman dr. dur biraz sakinleseyim dedim kendimi kasmayi biraktim muayeneye devam etti. Sonr bitti ve ben hani bitti mi diye gülmeye basladim. O da aglayacak kiza bak guluyo diye dalga gecti benimle :) devlette epidural normal yapacaklarini bilsem devlette dogururdum ya :)Aaa iiyicenkafam karisti.. yarin kacta randevun canim. Benim suyumla ilgili bisi demedi sadece bi köşede azalmis dedi 38 de de azalmis olursa suni sanci veririz dedi. Of ya aslinda devlete gitcende hastane hastane deil. Eski dr un kimdi canim nazmiye hanimmi. Cati muayanesi nasil agri oluomu. Nette arastrdim birazda cogu dr da cati muayenesi yapmio. Artik hakkimizda hayirlisi banada suyun azalmis derse baska dr a giderim iice kafam bulandi
sorma şeyma ya dün azcık sancı gibi bişiy oldu karnımda mutlulukdan havaya uçtum.2 dakka sonra da geçtiBelirti yok canım yaarada bel ve kasık ağrısı o kadar. Onlarda hemen geçiyo. Sende var mı bir şeyler
açılman artmıştır belki canım o yuzdendirKizlar merhaba benim de arada bir kasigiMa bicak saplanir gibi biseyler oluyor saniyelik. Ozellikle yurudugum zamanlarda. Yarin doktor randevum var 39+4 oluyorum. 2 cm acilmam vardi gecen hafta persembe gunu. Surekli kasilmalarim oluyor ama artik aci cekmek istiyorum sancim yok:)
Kandırıyor bu bebişler bizi :) soranlara vaz geçtim doğurmaktan biz böyle iyiyiz diyorum :)))sorma şeyma ya dün azcık sancı gibi bişiy oldu karnımda mutlulukdan havaya uçtum.2 dakka sonra da geçti
Bende sancılar başlasın sağlıkla kolaylıkla doğsun istiyorum ama korkuyorum :)Kizlar merhaba benim de arada bir kasigiMa bicak saplanir gibi biseyler oluyor saniyelik. Ozellikle yurudugum zamanlarda. Yarin doktor randevum var 39+4 oluyorum. 2 cm acilmam vardi gecen hafta persembe gunu. Surekli kasilmalarim oluyor ama artik aci cekmek istiyorum sancim yok:)
Insallah oyledir. Doktora da sormustum bu bicak saplanir gibi biseyler oluyor diye oyle oyle acilicak demisti. Insallah acilmistir :saçılman artmıştır belki canım o yuzdendir
Benim ilk dogumum oldugu icin korkmuyorum sanirim. Kendimi hep iyi olcak kolay olcak diye motive ediyorum. Kotu hikayeleri gormemezlikten geliyorum:)Bende sancılar başlasın sağlıkla kolaylıkla doğsun istiyorum ama korkuyorum :)
bana daha çatı muaynesş yapılmadı. haftaya salı gidicem ozaman yapcak galiba. zaten çatı muaynesinden sonra dogum daha yakın oluyomuş öyle diyolarInsallah oyledir. Doktora da sormustum bu bicak saplanir gibi biseyler oluyor diye oyle oyle acilicak demisti. Insallah acilmistir :s
bana dogum ne zaman diye sorduklarında artık gerilmeye baslıyorum sanırım. zaten belirti yok diye stresteyimKandırıyor bu bebişler bizi :) soranlara vaz geçtim doğurmaktan biz böyle iyiyiz diyorum :)))
Tahmini dogum tarihin ne zaman ? Bana ilk defa 37. Haftamda yapildi cati muayenesibana daha çatı muaynesş yapılmadı. haftaya salı gidicem ozaman yapcak galiba. zaten çatı muaynesinden sonra dogum daha yakın oluyomuş öyle diyolar
22 aralık haftası dogum tarihim o tarihden itibaren gelebilirmişTahmini dogum tarihin ne zaman ? Bana ilk defa 37. Haftamda yapildi cati muayenesi
Benim de 20 aralik ama nisanim geldigi icin her an gelebilir dedi doktorum. Simdi her an olcakmis gibi bekliyorum:)22 aralık haftası dogum tarihim o tarihden itibaren gelebilirmiş
ay ne heyecanlı dimi beklemek en ufacık agrıda acaba dogum sancısı diye düşünüyosundur :)Benim de 20 aralik ama nisanim geldigi icin her an gelebilir dedi doktorum. Simdi her an olcakmis gibi bekliyorum:)
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhabalar,
Biz 9 gündür 2 kişiyiz7 Aralıkta 38+5 te plansız spinal sezaryen ile doğum yaptım. Kontrole diye gittim doğuma girdim Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah, sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin..
Benim de ilk canım. Ama ben korkuyorum :)Benim ilk dogumum oldugu icin korkmuyorum sanirim. Kendimi hep iyi olcak kolay olcak diye motive ediyorum. Kotu hikayeleri gormemezlikten geliyorum:)
Eşin haklı canım. İlk isteğimiz sağlıkla gelmeleri, sağlıklı olmaları. O yüzden stres yapmamalıyız :)bana dogum ne zaman diye sorduklarında artık gerilmeye baslıyorum sanırım. zaten belirti yok diye stresteyimeşimde bana kızıyo daha zamanın var ne panik yapıyosun zamanı var demek erken gelip bişey olsa daha cok üzülüceksin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?