- 16 Ekim 2015
- 176
- 26
- 28
- 35
okadar heycanlanıyorum ki karnımda oynarken bakıyorum ya sen nasıl bişeysin neye benzıyosun diyorum okadar cok merak edıyorumkı yüzünü elini. 2 kere üst üste rüyamda gördüm ikiside aynı bebekdi :)Eşin haklı canım. İlk isteğimiz sağlıkla gelmeleri, sağlıklı olmaları. O yüzden stres yapmamalıyız :)
Merak etmemek mümkün değil ki :) 9 ay sabrettik bir kaç gün daha sabır :)okadar heycanlanıyorum ki karnımda oynarken bakıyorum ya sen nasıl bişeysin neye benzıyosun diyorum okadar cok merak edıyorumkı yüzünü elini. 2 kere üst üste rüyamda gördüm ikiside aynı bebekdi :)
Evet ya bir de tedirginim artik cunku normal dogum istiyorum gunu de gecince bu kakasini yapma mevzusu var ondan stres oldum artik daha fazla beklemek istemiyorum :say ne heyecanlı dimi beklemek en ufacık agrıda acaba dogum sancısı diye düşünüyosundur :)
evet bende günüm geçer diye korkuyorum ama benım günüme daha var. zaten günün geçtiğinde doktor hergun çağırır kontrole o yuzden korkma canımEvet ya bir de tedirginim artik cunku normal dogum istiyorum gunu de gecince bu kakasini yapma mevzusu var ondan stres oldum artik daha fazla beklemek istemiyorum :s
9 ay nasıl geçti anlamadım ama son günler bitmek bilmediMerak etmemek mümkün değil ki :) 9 ay sabrettik bir kaç gün daha sabır :)
Başta derdim 9 ay nasıl geçecek diye ama su gibi akıp geçti :) dediğin gibi son günler geçmiyo :)9 ay nasıl geçti anlamadım ama son günler bitmek bilmedi
O bicak saplanmasi hissi yürüyünce bana da oluyo. Bayadir yürüyüş de yapmaz oldum. Onceden olan sanci da saplanma da gecti. Üstelik bende acilma da yokmus. Eşime dedimki bugun. Haftasonu köy yoluna gidelim arabayla. Tangir tungur gezelim. Hatta at arabasina binelim mumkunse. Bebis asagiya iner belki :)Kizlar merhaba benim de arada bir kasigiMa bicak saplanir gibi biseyler oluyor saniyelik. Ozellikle yurudugum zamanlarda. Yarin doktor randevum var 39+4 oluyorum. 2 cm acilmam vardi gecen hafta persembe gunu. Surekli kasilmalarim oluyor ama artik aci cekmek istiyorum sancim yok:)
Hahaha :) aman canım dikkat et :)O
O bicak saplanmasi hissi yürüyünce bana da oluyo. Bayadir yürüyüş de yapmaz oldum. Onceden olan sanci da saplanma da gecti. Üstelik bende acilma da yokmus. Eşime dedimki bugun. Haftasonu köy yoluna gidelim arabayla. Tangir tungur gezelim. Hatta at arabasina binelim mumkunse. Bebis asagiya iner belki :)
Gozun aydın canim. :)Kiz erkek ? Adi ne bebisin. Bi de kac kilo dogdu. Allah anali babali büyütsün insallah. Darisi basimiza.Kızlar merhabalar,
Biz 9 gündür 2 kişiyiz7 Aralıkta 38+5 te plansız spinal sezaryen ile doğum yaptım. Kontrole diye gittim doğuma girdim Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah, sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin..
Benim dun 2. Kez nişanım geldi. 1 haftadir bebek ha geldi ha gelecek diye düşünüyorduk. Bekle bekle gelmedi.. Simdi de biz beklemiyoz eşimle:) sanki 10 gün sonraymis gibi düşünüyoruz. Normal tarihi 27 aralik zaten. Biz bi bakıma blöf yapiyoz bebise. Belki gurur yapar cikar gelir :)Benim de 20 aralik ama nisanim geldigi icin her an gelebilir dedi doktorum. Simdi her an olcakmis gibi bekliyorum:)
Bebişin taktiğini uygulayın naza çekin kendinizi :) o zaman gelir :)Benim dun 2. Kez nişanım geldi. 1 haftadir bebek ha geldi ha gelecek diye düşünüyorduk. Bekle bekle gelmedi.. Simdi de biz beklemiyoz eşimle:) sanki 10 gün sonraymis gibi düşünüyoruz. Normal tarihi 27 aralik zaten. Biz bi bakıma blöf yapiyoz bebise. Belki gurur yapar cikar gelir :)
Aynen canim ben de oyle diyorum ama bebise triplerim islemiyor :)) sizin daha varmis ama inanki bu son 2 hafta gecmek bilmedi son gunler hele hic gecmiyorBenim dun 2. Kez nişanım geldi. 1 haftadir bebek ha geldi ha gelecek diye düşünüyorduk. Bekle bekle gelmedi.. Simdi de biz beklemiyoz eşimle:) sanki 10 gün sonraymis gibi düşünüyoruz. Normal tarihi 27 aralik zaten. Biz bi bakıma blöf yapiyoz bebise. Belki gurur yapar cikar gelir :)
Haha :) ben de kocaelide oturuyorum teyzem 1 saat uzaklikta bugun otobusle ona gittik geldik sallansin da sancim gelsin diye :))) git gel yok ne kadar zipladiysa da gelmiyor otobuse binmeyin filan diyorlarya hikaye bence :)O
O bicak saplanmasi hissi yürüyünce bana da oluyo. Bayadir yürüyüş de yapmaz oldum. Onceden olan sanci da saplanma da gecti. Üstelik bende acilma da yokmus. Eşime dedimki bugun. Haftasonu köy yoluna gidelim arabayla. Tangir tungur gezelim. Hatta at arabasina binelim mumkunse. Bebis asagiya iner belki :)
Aynen :)Bebişin taktiğini uygulayın naza çekin kendinizi :) o zaman gelir :)
Benim bi tanidigim da kötü yolda arabaya binmiş. O günün akşamı suyu gelmis. Daha haftasina varken. Kismet demekki :)Haha :) ben de kocaelide oturuyorum teyzem 1 saat uzaklikta bugun otobusle ona gittik geldik sallansin da sancim gelsin diye :))) git gel yok ne kadar zipladiysa da gelmiyor otobuse binmeyin filan diyorlarya hikaye bence :)
:) demi ya 9 ay gecti 10 gün yerinde sayıyor . sabrımızı böyle artiriyo iste bebek. Daha dayanıklı olalim diye ilerde :)Aynen canim ben de oyle diyorum ama bebise triplerim islemiyor :)) sizin daha varmis ama inanki bu son 2 hafta gecmek bilmedi son gunler hele hic gecmiyor
Onu ben de düşündüm. Birşey olmaz diye tahmin ediyorum canımKızlar bir şey soracağım. Emzirdikten sonra göğüste yara oluyor ya. Onun için ayva çekirdeğinden yapılan jeli yapıp uygulamak istiyorum. Onu şimdiden hazırlayıp doğum çantasına koysam bozulur mu ki ?
Hazırlayıp koyayım o zaman canım ya. Bi de sürdükten sonra tekrar emzirirken temizlemeye gerek olur mu ki ? Kremler gibi kimyasal yok içinde, doğal sonuçtaOnu ben de düşündüm. Birşey olmaz diye tahmin ediyorum canım
ayva jeli nasıl hazırlanıyor cnmHazırlayıp koyayım o zaman canım ya. Bi de sürdükten sonra tekrar emzirirken temizlemeye gerek olur mu ki ? Kremler gibi kimyasal yok içinde, doğal sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?