Ayva çekirdeklerini bi kaba koy canım. Sonra üstünü örtecek kadar su koyup 5-6 saat bekle. O jel kıvamına gelir. Bende daha hiç yapmadım. Tarifi bu şekilde :)ayva jeli nasıl hazırlanıyor cnm
Hafiften siler gibi yap içine siner boylece canim. Ama yıkamaya ya da ıslak mendille silmeye ugrasmazdim ben olsam. Evdeki ayvayi ben de bi kesersem yapcam da o kremden.. Bakalim ne zaman yapcam :)Hazırlayıp koyayım o zaman canım ya. Bi de sürdükten sonra tekrar emzirirken temizlemeye gerek olur mu ki ? Kremler gibi kimyasal yok içinde, doğal sonuçta
1 gün bekletmistik biz. Üstüne peçete ört de açık kalmasin sabaha kadar. Şeytan üşüşmesin başına:) kardesim 1haftadir bekletiyorum bisey olmadi daha duruyo dedi :) o da yüzüne sürecekmişAyva çekirdeklerini bi kaba koy canım. Sonra üstünü örtecek kadar su koyup 5-6 saat bekle. O jel kıvamına gelir. Bende daha hiç yapmadım. Tarifi bu şekilde :)
Krem olmayınca bende uğraşmam canım yıkamakla. Silmek daha mantıklı dediğin gibi içime siner en azından. Hahaha kes bence bi an önce :) bebişlere güven olmaz her an gelebilirler :)Hafiften siler gibi yap içine siner boylece canim. Ama yıkamaya ya da ıslak mendille silmeye ugrasmazdim ben olsam. Evdeki ayvayi ben de bi kesersem yapcam da o kremden.. Bakalim ne zaman yapcam :)
Ay doğru valla üstünü örtmek lazım. Ohhh iyi iyi bir şey olmuyorsa bizde hazırlayalım dursun :) Allah o günleri sağlıkla kolaylıkla göstersin inşallah hepimize bir an önce1 gün bekletmistik biz. Üstüne peçete ört de açık kalmasin sabaha kadar. Şeytan üşüşmesin başına:) kardesim 1haftadir bekletiyorum bisey olmadi daha duruyo dedi :) o da yüzüne sürecekmiş
Ay maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Kizlar ayın 15 inde spinal sezaryen oldum ve bebegimi kucağıma aldim allaha binlerce kez şükür :) o kadar güzel ve eşsiz bir duygu ki tarifi mümkün değil. Sakın korkmayın spinalden kimseyi de dinlemeyin ben bebeğin eşi önde olduğu için sezaryen oldum sadece ilk gün dikişler agridi onun dışında sorun olmadi baş ağrısı falan hiç olmadi. 38+0 da 3 kilo 600 gr. doğdu oğlum. Şimdi tek sorunumuz meme sağ memeyi emip sola dokunmuyor bile :) karnimda da hep sağda kalirdi :) allah hepinize saglikli dogumlar nasip etsin insalllahhhh :)
Ay maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Kizlar ayın 15 inde spinal sezaryen oldum ve bebegimi kucağıma aldim allaha binlerce kez şükür :) o kadar güzel ve eşsiz bir duygu ki tarifi mümkün değil. Sakın korkmayın spinalden kimseyi de dinlemeyin ben bebeğin eşi önde olduğu için sezaryen oldum sadece ilk gün dikişler agridi onun dışında sorun olmadi baş ağrısı falan hiç olmadi. 38+0 da 3 kilo 600 gr. doğdu oğlum. Şimdi tek sorunumuz meme sağ memeyi emip sola dokunmuyor bile :) karnimda da hep sağda kalirdi :) allah hepinize saglikli dogumlar nasip etsin insalllahhhh :)
Gozun aydin canim. Ne güzel bi haber bu. Darısı hepimize insallah :)emzirirken bir memeyi tamamen bitirsin. Sonra diğerine geç diyo dr.lar. eger ordakini asla emmiyosa sağ biraz. Buzluga at. Dengelensin. Belki ilk süt yogun ya onu emmek zor gelmistir. Adını ne koydunuz ? Allah anali babali buyutsun insallah canim.Kizlar ayın 15 inde spinal sezaryen oldum ve bebegimi kucağıma aldim allaha binlerce kez şükür :) o kadar güzel ve eşsiz bir duygu ki tarifi mümkün değil. Sakın korkmayın spinalden kimseyi de dinlemeyin ben bebeğin eşi önde olduğu için sezaryen oldum sadece ilk gün dikişler agridi onun dışında sorun olmadi baş ağrısı falan hiç olmadi. 38+0 da 3 kilo 600 gr. doğdu oğlum. Şimdi tek sorunumuz meme sağ memeyi emip sola dokunmuyor bile :) karnimda da hep sağda kalirdi :) allah hepinize saglikli dogumlar nasip etsin insalllahhhh :)
Gozun aydın canim. :)Kiz erkek ? Adi ne bebisin. Bi de kac kilo dogdu. Allah anali babali büyütsün insallah. Darisi basimiza.
Allah analı babalı büyütsün inşallahamin inşallah :)
Ay amin canım inşallah :)Sağol canım aminn, darısı başınıza inşallah
Gozunuz aydin darisi basimiza :) peki normal dogummu olduSağol tatlım, bebeğim kız adı da Zehra..
3850 gr doğdu benim meleğim..
Darısı başınıza inşallah..
Gozunuz aydin darisi basimiza :) saglicakla buyutun insallah. Normal dogummu oldu peki sezeryanmiBende 8 gün önce doğum yaptım. 12 12 2015 ☺ ikinci bebeğim tam 4 kilo 170 gram 56 cm dunyaya geldi. Adinı ömer eymen koyduk. Sonunda kollarımda uyuyo. Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Bi avazda kurtulun inşallah.
Amin teşekkür ederim. Normal oldu çok şükür.Gozunuz aydin darisi basimiza :) saglicakla buyutun insallah. Normal dogummu oldu peki sezeryanmi
Ay bir şey yok canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?