Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Bende 8 gün önce doğum yaptım. 12 12 2015 ☺ ikinci bebeğim tam 4 kilo 170 gram 56 cm dunyaya geldi. Adinı ömer eymen koyduk. Sonunda kollarımda uyuyo. Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Bi avazda kurtulun inşallah.
Amin çok teşekkür ederim. Sizde sag salim kucaginiza alırsınız insallah☺Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
Ay amin amin inşallah :)Amin çok teşekkür ederim. Sizde sag salim kucaginiza alırsınız insallah☺
Peki zor olmadimi dikis varmi. Benim bebegim de buyuk gidioda korkuyorum birde ilk gebelik basima ne gelecek bilmiyorum. Ona zarar verirsem die tedirginimAmin teşekkür ederim. Normal oldu çok şükür.
Allah yardımcın olsun canım kolayca sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına. Sakin olmaya çalış canımKızlar sabah 5.30ta kanamayla hastaneye geldim. 39. Haftamdayim. Dua edin bana lütfen. Birazdan suni sanci vereceklermis. 2 cm acilmam var. Kendi kendine açılmasını beklemiyorlar biraz hizlandiralim dediler çok korkuyorumRabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr diye dua edin
.Kızlar sabah 5.30ta kanamayla hastaneye geldim. 39. Haftamdayim. Dua edin bana lütfen. Birazdan suni sanci vereceklermis. 2 cm acilmam var. Kendi kendine açılmasını beklemiyorlar biraz hizlandiralim dediler çok korkuyorumRabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr diye dua edin
3 dikişim var. Evet korkutmak istemem ama bayağı zorlandım. Allah sabrini veriyo işte.Peki zor olmadimi dikis varmi. Benim bebegim de buyuk gidioda korkuyorum birde ilk gebelik basima ne gelecek bilmiyorum. Ona zarar verirsem die tedirginim
bende sancının s'si bile yokAy bir şey yok canım yaarada kasık ve bel ağrısı oluyor ama o da arada. Sende ne var ne yok canım nasılsın ?
Bende vaz geçtim zatenbende sancının s'si bile yokne agrı sızı halsizlik hiç bişey yok sanki hamile değilim. tek zorlandıgım geceleri yatakda dönmek bu kadar galiba doguramıcam ben
evet bıde sorup duruyolar daha dogurmadınmı diye bende yok dogurdumda gizliyorum diyorumBende vaz geçtim zatenay şaka bi yana da insan stres oluyor ya. Allah hayırlısını kolayını sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize canım
Nazar değer diye saklıyorumevet bıde sorup duruyolar daha dogurmadınmı diye bende yok dogurdumda gizliyorum diyorum
doktora yarın sabah erkenden gidicem. sen ne zaman gittinNazar değer diye saklıyorumdoktor bir şey dedi mi canım sana günün geçerse şöyle yapalım falan diye
Cuma gittim canım. 24üne kadar olmazsa cuma sabah 8de gel dedi. Olmazsa suni sancı verecekmişdoktora yarın sabah erkenden gidicem. sen ne zaman gittin
Canım nasıl oldun ? İnşallah sağlıkla almışsındır bebeğini kucağınaKızlar sabah 5.30ta kanamayla hastaneye geldim. 39. Haftamdayim. Dua edin bana lütfen. Birazdan suni sanci vereceklermis. 2 cm acilmam var. Kendi kendine açılmasını beklemiyorlar biraz hizlandiralim dediler çok korkuyorumRabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr diye dua edin
aaa bi kaç gün fazladan beklıyo bazı doktorlar geç döllenme falan oluyor ya o yuzden. açılman varmı seninCuma gittim canım. 24üne kadar olmazsa cuma sabah 8de gel dedi. Olmazsa suni sancı verecekmiş
Pazartesi veririz falan dedi ama bilemedim canım. Açılmayla ilgili bir şey demedi ama kanalda iyice ilerlemiş dediaaa bi kaç gün fazladan beklıyo bazı doktorlar geç döllenme falan oluyor ya o yuzden. açılman varmı senin
bende hergun yuruyus yapıyorum bilerek iyice insin diye . bana ne dicek bakalım cok heyecanlıyımPazartesi veririz falan dedi ama bilemedim canım. Açılmayla ilgili bir şey demedi ama kanalda iyice ilerlemiş dedi
Hafta sonu eşimle yürüdüm bende. Tek başıma çıkasım gelmiyor. Aslında yürüsem çok iyi de işte.. inşallah inmiştir canım. O kadar yürüyüş boşa gitmez Allah'ın izniylebende hergun yuruyus yapıyorum bilerek iyice insin diye . bana ne dicek bakalım cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?