2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Kızlar sabah 5.30ta kanamayla hastaneye geldim. 39. Haftamdayim. Dua edin bana lütfen. Birazdan suni sanci vereceklermis. 2 cm acilmam var. Kendi kendine açılmasını beklemiyorlar biraz hizlandiralim dediler çok korkuyorum Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr diye dua edin

Allah yardımcın olsun canım kolayca sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına. Sakin olmaya çalış canım

.

Ay canım ya dün içime. Doğdu bugun doğum yapıyosun allahım yardımcınız olsun iyi geçer inşallah hayırlı haberini bekliyorum allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Ay bir şey yok canım ya arada kasık ve bel ağrısı oluyor ama o da arada. Sende ne var ne yok canım nasılsın ?
bende sancının s'si bile yok ne agrı sızı halsizlik hiç bişey yok sanki hamile değilim. tek zorlandıgım geceleri yatakda dönmek bu kadar galiba doguramıcam ben

bende sancının s'si bile yok ne agrı sızı halsizlik hiç bişey yok sanki hamile değilim. tek zorlandıgım geceleri yatakda dönmek bu kadar galiba doguramıcam ben
Bende vaz geçtim zaten ay şaka bi yana da insan stres oluyor ya. Allah hayırlısını kolayını sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize canım

Canım nasıl oldun ? İnşallah sağlıkla almışsındır bebeğini kucağına

bende hergun yuruyus yapıyorum bilerek iyice insin diye . bana ne dicek bakalım cok heyecanlıyım
Hafta sonu eşimle yürüdüm bende. Tek başıma çıkasım gelmiyor. Aslında yürüsem çok iyi de işte.. inşallah inmiştir canım. O kadar yürüyüş boşa gitmez Allah'ın izniyle

Kızlar benim bacaklarım çok ağrıyor iç kemiklerime kadar fıtık var doktordan normal yapabilir raporu aldm normal yapacağım ama şimdiden ayaklarıma vurmaya başladı ağrı hep duydugum doğumlardan snra bel ağrısı bile olmayanlarda bel ağrısı fıtık oluşuyormuş şimdi ben normal olacağım fakat 2 ci çocukta fıtık ilerleyecek 2. Doğuma sezeryan diyecek ozman normal nie oluyorum ayrı ayrı hem alttan hem üstten yaralnacağım demeye başladım olmuşkrn sezeryan oluyum nasl olsa bidakine sezeryan olurum belim ilerler diyorum sizce yanlışmı düşünüyorum farklı yerlden olacağına tek biyerde. Olmak daha mı mantklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…