2015 Aralık anneleri burayaaa :)

kızlar az önce doktordan geldim catı muaynesi oldum. doktorum catımın dar oldugunu zorlanabilceğimi söyledi fakat bebek hala daha kanala inmemiş. suyu fazla oldugu için yerini daraltıp inemiyo olabilir dedi. ctesi tekrar gel bi ihtimal belki iner dedi. sezeryanda tercihler arasında suanda dedi. kanala inmesi için öneriniz varmı.?

Valla hiç bilmiyorum ki canım ya. Yürüsen çömelip kalksan faydası olur mu ki. İnşallah cumartesiye kadar iner

Hiç bilgimin olmadığı bir konu canım. Sen bilirsin. Allah kolaylık versin inşallah

Valla hiç bilmiyorum ki canım ya. Yürüsen çömelip kalksan faydası olur mu ki. İnşallah cumartesiye kadar iner
inşallah canım dua et. doktor zor bi ihtimal bu saaatten sonra dedi . ama yinede bekleyelım dedı . artık suni mi verir sezeryanmı olur bılmıyorum

Kızlar nur topu gibi bir oğlum oldu :) cok sukur rabbime kavuşturdu. Fırsat bulup yazamiyorum. Epidural oldum. Iyiki oyle olmuşum. Yalniz dr. Epidural takilsin 4 cm olmus artik dediginde anestezyenlerin 2si de acilde yada yogun bakimdaydi. 1 saat onun gelmesini bekledim. O geldiginde 1 dk da bir sanci giriyordu. Bekletmeseler o kadar da sanci cekmezdim. Epidural takılınca dünya varmis dedim. Dr. Muayene etti hemen 8-9 cm olmus hadi dogumhaneye dedi. Orda masallah dogurmam 5-10 dk sürmüştür. Ikindim kuvvetlice. Zaten o his geliyo. Icinde ne var ne yok ikin tuvaletini yapar gibi dedi. Kabızlıktan ikinmanin uzmani olmuşum sanirim. Güzel ikindim ve doguverdi bi anda yavrum. Gayet saglikli. 3020 kg. 45 cm. 3388 kg gozukuyordu doppler cihazinda. Ultrasonda 3200 gözüküyordu. Ama minicik bisey çıktı firsat buldukça yazarim :)

Ay maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :) dua et bize bu gece :) biz hala beklemedeyiz

Ay
çok sewindim canım allah analı babalı büyütsün

Üf kızlar sancı filan yokmu yaa korkudan anneme gidemiyorum orda sancı tutacak die . Çok heycanlıyım sizde öylemisiniz planlarımı duysanız gülersiniz bana sancı tutarsa hemen banyo saç baş yapılmadan çıkmak yok sanki düğüne gidicem bunları hangi ara yapcaksam işte hayal gücü

Ay yok canım ya ne sancısı gülüyorum ama stresli bi durum tabi. Beklemedeyiz hala. Banyoyu bende düşünüyorum sancı başlayınca hastaneye gitmeden yapayım diye ama Allah kerim tabi bakalım ne gösterecek

yok artık biz şeymayla umudu kestik

cok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına

Ben de yarın kontrole gidicem sadece nts gecen hafta ultrosyondu yarın bakarmı bilmiyorum gelişimimiz gerideydi şuan ne durumda merak ediyorum bakalım bı gidişli oğlum gelmiyecek sizin cinsiyetler ne kızlar erkek geç gelir diyorlar ama bilmiyorum

Evet canım öyle derler genelde. Benimki de erkek ve yarın günüm doluyor. Hala gelesi yok. Rabbim hayırlısını sağlıklısını kolayını versin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…