- 16 Ekim 2015
- 176
- 26
- 28
- 35
Valla hiç bilmiyorum ki canım ya. Yürüsen çömelip kalksan faydası olur mu ki. İnşallah cumartesiye kadar inerkızlar az önce doktordan geldim catı muaynesi oldum. doktorum catımın dar oldugunu zorlanabilceğimi söyledi fakat bebek hala daha kanala inmemiş. suyu fazla oldugu için yerini daraltıp inemiyo olabilir dedi. ctesi tekrar gel bi ihtimal belki iner dedi. sezeryanda tercihler arasında suanda dedi. kanala inmesi için öneriniz varmı.?
Hiç bilgimin olmadığı bir konu canım. Sen bilirsin. Allah kolaylık versin inşallahKızlar benim bacaklarım çok ağrıyor iç kemiklerime kadar fıtık var doktordan normal yapabilir raporu aldm normal yapacağım ama şimdiden ayaklarıma vurmaya başladı ağrı hep duydugum doğumlardan snra bel ağrısı bile olmayanlarda bel ağrısı fıtık oluşuyormuş şimdi ben normal olacağım fakat 2 ci çocukta fıtık ilerleyecek 2. Doğuma sezeryan diyecek ozman normal nie oluyorum ayrı ayrı hem alttan hem üstten yaralnacağım demeye başladım olmuşkrn sezeryan oluyum nasl olsa bidakine sezeryan olurum belim ilerler diyorum sizce yanlışmı düşünüyorum farklı yerlden olacağına tek biyerde. Olmak daha mı mantklı
inşallah canım dua et. doktor zor bi ihtimal bu saaatten sonra dedi . ama yinede bekleyelım dedı . artık suni mi verir sezeryanmı olur bılmıyorumValla hiç bilmiyorum ki canım ya. Yürüsen çömelip kalksan faydası olur mu ki. İnşallah cumartesiye kadar iner
İnşallah hiç birine gerek kalmaz canım. Bugün kandil bol bol dua edelim inşallah canıminşallah canım dua et. doktor zor bi ihtimal bu saaatten sonra dedi . ama yinede bekleyelım dedı . artık suni mi verir sezeryanmı olur bılmıyorum
Ay maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :) dua et bize bu gece :) biz hala beklemedeyizKızlar nur topu gibi bir oğlum oldu :) cok sukur rabbime kavuşturdu. Fırsat bulup yazamiyorum. Epidural oldum. Iyiki oyle olmuşum. Yalniz dr. Epidural takilsin 4 cm olmus artik dediginde anestezyenlerin 2si de acilde yada yogun bakimdaydi. 1 saat onun gelmesini bekledim. O geldiginde 1 dk da bir sanci giriyordu. Bekletmeseler o kadar da sanci cekmezdim. Epidural takılınca dünya varmis dedim. Dr. Muayene etti hemen 8-9 cm olmus hadi dogumhaneye dedi. Orda masallah dogurmam 5-10 dk sürmüştür. Ikindim kuvvetlice. Zaten o his geliyo. Icinde ne var ne yok ikin tuvaletini yapar gibi dedi. Kabızlıktan ikinmanin uzmani olmuşum sanirim. Güzel ikindim ve doguverdi bi anda yavrum. Gayet saglikli. 3020 kg. 45 cm. 3388 kg gozukuyordu doppler cihazinda. Ultrasonda 3200 gözüküyordu. Ama minicik bisey çıktı firsat buldukça yazarim :)
çok sewindim canım allah analı babalı büyütsünKızlar nur topu gibi bir oğlum oldu :) cok sukur rabbime kavuşturdu. Fırsat bulup yazamiyorum. Epidural oldum. Iyiki oyle olmuşum. Yalniz dr. Epidural takilsin 4 cm olmus artik dediginde anestezyenlerin 2si de acilde yada yogun bakimdaydi. 1 saat onun gelmesini bekledim. O geldiginde 1 dk da bir sanci giriyordu. Bekletmeseler o kadar da sanci cekmezdim. Epidural takılınca dünya varmis dedim. Dr. Muayene etti hemen 8-9 cm olmus hadi dogumhaneye dedi. Orda masallah dogurmam 5-10 dk sürmüştür. Ikindim kuvvetlice. Zaten o his geliyo. Icinde ne var ne yok ikin tuvaletini yapar gibi dedi. Kabızlıktan ikinmanin uzmani olmuşum sanirim. Güzel ikindim ve doguverdi bi anda yavrum. Gayet saglikli. 3020 kg. 45 cm. 3388 kg gozukuyordu doppler cihazinda. Ultrasonda 3200 gözüküyordu. Ama minicik bisey çıktı firsat buldukça yazarim :)
Ay yok canım ya ne sancısıÜf kızlar sancı filan yokmu yaa korkudan anneme gidemiyorum orda sancı tutacak die . Çok heycanlıyım sizde öylemisiniz planlarımı duysanız gülersiniz bana sancı tutarsa hemen banyo saç baş yapılmadan çıkmak yok sanki düğüne gidicem bunları hangi ara yapcaksam işte hayal gücü
yok artık biz şeymayla umudu kestikÜf kızlar sancı filan yokmu yaa korkudan anneme gidemiyorum orda sancı tutacak die . Çok heycanlıyım sizde öylemisiniz planlarımı duysanız gülersiniz bana sancı tutarsa hemen banyo saç baş yapılmadan çıkmak yok sanki düğüne gidicem bunları hangi ara yapcaksam işte hayal gücü
cok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başınaKızlar nur topu gibi bir oğlum oldu :) cok sukur rabbime kavuşturdu. Fırsat bulup yazamiyorum. Epidural oldum. Iyiki oyle olmuşum. Yalniz dr. Epidural takilsin 4 cm olmus artik dediginde anestezyenlerin 2si de acilde yada yogun bakimdaydi. 1 saat onun gelmesini bekledim. O geldiginde 1 dk da bir sanci giriyordu. Bekletmeseler o kadar da sanci cekmezdim. Epidural takılınca dünya varmis dedim. Dr. Muayene etti hemen 8-9 cm olmus hadi dogumhaneye dedi. Orda masallah dogurmam 5-10 dk sürmüştür. Ikindim kuvvetlice. Zaten o his geliyo. Icinde ne var ne yok ikin tuvaletini yapar gibi dedi. Kabızlıktan ikinmanin uzmani olmuşum sanirim. Güzel ikindim ve doguverdi bi anda yavrum. Gayet saglikli. 3020 kg. 45 cm. 3388 kg gozukuyordu doppler cihazinda. Ultrasonda 3200 gözüküyordu. Ama minicik bisey çıktı firsat buldukça yazarim :)
Hahah aynen canım yayok artık biz şeymayla umudu kestik
Bu gidişle öyle görünüyor canım. Cumaya kadar bir şey olmazsa cuma sabah gideceğiz inşallah
Evet canım öyle derler genelde. Benimki de erkek ve yarın günüm doluyor. Hala gelesi yok. Rabbim hayırlısını sağlıklısını kolayını versin inşallah hepimizeBen de yarın kontrole gidicem sadece nts gecen hafta ultrosyondu yarın bakarmı bilmiyorum gelişimimiz gerideydi şuan ne durumda merak ediyorum bakalım bı gidişli oğlum gelmiyecek sizin cinsiyetler ne kızlar erkek geç gelir diyorlar ama bilmiyorum
Amin canım hepmiz sağ sağlim alırız inşallah kucaklaraEvet canım öyle derler genelde. Benimki de erkek ve yarın günüm doluyor. Hala gelesi yok. Rabbim hayırlısını sağlıklısını kolayını versin inşallah hepimize
İnşallah canımAmin canım hepmiz sağ sağlim alırız inşallah kucaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?