- 16 Ekim 2015
- 176
- 26
- 28
- 35
hahahaha benimkide gitmişAyyy takvimim gitmiş
Ay benim içimde öyle bi histe yokhahahaha benimkide gitmişbana cumartesi olmaz artık ya offff. sanki öteki hafta dogum yapıcakmısım gibi his var içimde
bide herkesin doguma yakın bebeğin hareketleri yavaşlarmış benımkıde tam tersi hareketleri dahada arttı hiç uyumuyo galiba. bugün çıkıp yürücem yine. eşim bütün gün evde yatıyosun oğlumun keyfi yerinde tabi gelmez diyoAy benim içimde öyle bi histe yokyarın ne diyecek bakalım
Onu bende takip ediyorum ama bi değişiklik yok hareketlerindebide herkesin doguma yakın bebeğin hareketleri yavaşlarmış benımkıde tam tersi hareketleri dahada arttı hiç uyumuyo galiba. bugün çıkıp yürücem yine. eşim bütün gün evde yatıyosun oğlumun keyfi yerinde tabi gelmez diyo
Daha 1 haftan var canım dur bakalım gelir inşallahÜf kızlar biz bugun kontorle gittik pazartesi açıklık varmı bakalım dedi yoksa 1 hafta daha dedi ya oğlumun gelemye niyeti yok
senin daha var canım acele etme bak bizim günümüz bitti hala daha gelmediÜf kızlar biz bugun kontorle gittik pazartesi açıklık varmı bakalım dedi yoksa 1 hafta daha dedi ya oğlumun gelemye niyeti yok
ben hurmadan da vazgectim artık hiçbişeyin faydası yok strese girdim iyiceOnu bende takip ediyorum ama bi değişiklik yok hareketlerindehabire hurma yiyorum bende
Bende strese girdim iyice. Evde patlıyorum stresten sıkıntıdanben hurmadan da vazgectim artık hiçbişeyin faydası yok strese girdim iyice
:)) hurma hangi hurmadan yiyorsunuz kızlarsenin daha var canım acele etme bak bizim günümüz bitti hala daha gelmedi
Valla türünğ bilmiyorum ki canım ya :) medine hurması galiba :)):)) hurma hangi hurmadan yiyorsunuz kızlar
Üf kızlar sancı filan yokmu yaa korkudan anneme gidemiyorum orda sancı tutacak die . Çok heycanlıyım sizde öylemisiniz planlarımı duysanız gülersiniz bana sancı tutarsa hemen banyo saç baş yapılmadan çıkmak yok sanki düğüne gidicem bunları hangi ara yapcaksam işte hayal gücü
Bnada ole derlerdi cnm ole bisey yok bnmki kiz massallh hic gelesi uok cadininBen de yarın kontrole gidicem sadece nts gecen hafta ultrosyondu yarın bakarmı bilmiyorum gelişimimiz gerideydi şuan ne durumda merak ediyorum bakalım bı gidişli oğlum gelmiyecek sizin cinsiyetler ne kızlar erkek geç gelir diyorlar ama bilmiyorum
ayyy şeymaaaaa cok sevindim canım allah analı babalı büyütsün. bende sana yazmak için girmiştim mesajını gördüm. nasıl oldu dogum merak ediyorum canım gördüğünde cevap beklıyorumMerhaba kızlar :) biz bugün 13.00da doğduk :) oğluşumda bende iyiyiz çok şükür :) darısı sizlere inşallah :)
Allah razı olsun canımmm. Dün günüm dolmuştu sabah 8de hastaneye geldik canım hemen yatışımı yaptı. 1,5-2 cm açıklığım vardı. Önce lavman yaptı o bitince suni sancı vermeye başladı 9.20 de. 10a doğru sancıları hissetmeye başladım. Saat 12.30da doğumhaneye aldılar 13.00de oğlum doğdu :) çok şükür Rabbime. Allah sizleri kolayca kurtarsın inşallah canımayyy şeymaaaaa cok sevindim canım allah analı babalı büyütsün. bende sana yazmak için girmiştim mesajını gördüm. nasıl oldu dogum merak ediyorum canım gördüğünde cevap beklıyorum
Kızlar ben doguma giderken cok acele bi kaba su koydum meryemanaeli otunu koyuverdim. Annem bi ara eve ugramisti ben hastanedeyken. Tamamen açılmış. Cok şaşırdık. Sabah kanamayla gittim oglen dogurdum. Bence cabuklastirdi:)hayaller 1 milyon norml cnm bende yapiyrm bnde once dusa giricem sonra abdest alicm umreden bi cicek geldi onu okuyup icicem kayinvalidemi aricm o arada en son esimi kaldricm yataktan gece olursa tabi bu hayalim gundz olursa once esimi aricm ondada cunku esim sabit degil hastahanede doktr yats dersede 2dk eve gidip geleym dicm ins
Benim bebegim iri olmadigi halde ve acilmam oldugu halde alttan bi suru kesi yaptilar. Sonrasindaki acılarım cok fazla. Cok kesi yaparsa pisman olabilirsin. Cok aciyo gunlerdir agri kesici yaptiriyorum. Illa normal diye tutturma hayirlisini dile cnmGunaydin guzel anneler. Birsey sormak istiyorum. Bebegimin basi 11 cm oldugu ve dr bebek iri oldugu icin pazartesiye kadr kendi gelmezse pazartesi sezeryana alicak. Acilmam yok bebek kanala inmemis. Daha beklesem bebegimi riske atmis olurmuyum. Kafasi buyuk olmasa yine beklerim ama bilemiyorum kafam karisik. Bu durumu yasayaniniz oldumu acaba iciniz de?
Gözün aydin caniimm cok sevindim. :) Epidural takildi mi yoksa dayandin mi ? Dikis atildi mi ne durumdasin? Sütün geldi mi ?Merhaba kızlar :) biz bugün 13.00da doğduk :) oğluşumda bende iyiyiz çok şükür :) darısı sizlere inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?