2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Ay benim içimde öyle bi histe yok yarın ne diyecek bakalım
bide herkesin doguma yakın bebeğin hareketleri yavaşlarmış benımkıde tam tersi hareketleri dahada arttı hiç uyumuyo galiba. bugün çıkıp yürücem yine. eşim bütün gün evde yatıyosun oğlumun keyfi yerinde tabi gelmez diyo

Üf kızlar biz bugun kontorle gittik pazartesi açıklık varmı bakalım dedi yoksa 1 hafta daha dedi ya oğlumun gelemye niyeti yok

Onu bende takip ediyorum ama bi değişiklik yok hareketlerinde habire hurma yiyorum bende

hayaller 1 milyon norml cnm bende yapiyrm bnde once dusa giricem sonra abdest alicm umreden bi cicek geldi onu okuyup icicem kayinvalidemi aricm o arada en son esimi kaldricm yataktan gece olursa tabi bu hayalim gundz olursa once esimi aricm ondada cunku esim sabit degil hastahanede doktr yats dersede 2dk eve gidip geleym dicm ins

Bnada ole derlerdi cnm ole bisey yok bnmki kiz massallh hic gelesi uok cadinin

Gunaydin guzel anneler. Birsey sormak istiyorum. Bebegimin basi 11 cm oldugu ve dr bebek iri oldugu icin pazartesiye kadr kendi gelmezse pazartesi sezeryana alicak. Acilmam yok bebek kanala inmemis. Daha beklesem bebegimi riske atmis olurmuyum. Kafasi buyuk olmasa yine beklerim ama bilemiyorum kafam karisik. Bu durumu yasayaniniz oldumu acaba iciniz de?

Merhaba kızlar :) biz bugün 13.00da doğduk :) oğluşumda bende iyiyiz çok şükür :) darısı sizlere inşallah :)

Merhaba kızlar :) biz bugün 13.00da doğduk :) oğluşumda bende iyiyiz çok şükür :) darısı sizlere inşallah :)
ayyy şeymaaaaa cok sevindim canım allah analı babalı büyütsün. bende sana yazmak için girmiştim mesajını gördüm. nasıl oldu dogum merak ediyorum canım gördüğünde cevap beklıyorum

ayyy şeymaaaaa cok sevindim canım allah analı babalı büyütsün. bende sana yazmak için girmiştim mesajını gördüm. nasıl oldu dogum merak ediyorum canım gördüğünde cevap beklıyorum
Allah razı olsun canımmm. Dün günüm dolmuştu sabah 8de hastaneye geldik canım hemen yatışımı yaptı. 1,5-2 cm açıklığım vardı. Önce lavman yaptı o bitince suni sancı vermeye başladı 9.20 de. 10a doğru sancıları hissetmeye başladım. Saat 12.30da doğumhaneye aldılar 13.00de oğlum doğdu :) çok şükür Rabbime. Allah sizleri kolayca kurtarsın inşallah canım

Kızlar ben doguma giderken cok acele bi kaba su koydum meryemanaeli otunu koyuverdim. Annem bi ara eve ugramisti ben hastanedeyken. Tamamen açılmış. Cok şaşırdık. Sabah kanamayla gittim oglen dogurdum. Bence cabuklastirdi:)

Benim bebegim iri olmadigi halde ve acilmam oldugu halde alttan bi suru kesi yaptilar. Sonrasindaki acılarım cok fazla. Cok kesi yaparsa pisman olabilirsin. Cok aciyo gunlerdir agri kesici yaptiriyorum. Illa normal diye tutturma hayirlisini dile cnm

Gözün aydin caniimm cok sevindim. :) Epidural takildi mi yoksa dayandin mi ? Dikis atildi mi ne durumdasin? Sütün geldi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…