2015 Aralık anneleri burayaaa :)

ay canım çok sevindim bu ne hız maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bize 2.3 kişi kaldık bekleyen canım suni sancı verince belinde ağrı oldumu benimkide gelmesse suni sancı dedi ama bele vuruyor ağrısı die duymuştum bele vurursa bana zor olack merak ettim sana sormak istedim bel ağrın fazla oldumu

Bu arada bebegimin boyunu da yanlis ölçmüşler. 45 degil 49mus paşam :)

Kızlar ben doguma giderken cok acele bi kaba su koydum meryemanaeli otunu koyuverdim. Annem bi ara eve ugramisti ben hastanedeyken. Tamamen açılmış. Cok şaşırdık. Sabah kanamayla gittim oglen dogurdum. Bence cabuklastirdi:)
Cnm o sudan ictinmi birde bilmiyrm ama bn sali gidicm son gunum fkt bi sknti yoksa uzaticz o gunmu yapsam ?

Gözün aydin caniimm cok sevindim. :) Epidural takildi mi yoksa dayandin mi ? Dikis atildi mi ne durumdasin? Sütün geldi mi ?
Sağol canımm :) yok kuzum takılmadı. Başta istedim ama sonradan vaz geçtim doktor da iyi ki yaptırmadın dedi. Atıldı canım dıştan 2 3 dikişim var ama içeriden bilmiyorum. Az biraz ağrım var ama iyiyim çok şükür. Sütüm yavaş yavaş geliyor canım. Başta maşallah çok güzel emiyordu ama şimdi zor alıyor artık. Alsa da emmiyor

Sizinki daha hızlı ve kolay olsun inşallah canım. Evet canım oldu belimde ağrı. Başta adet sancısı gibi sonra arttı ve aralığı sıklaştı

Kızlar ben doguma giderken cok acele bi kaba su koydum meryemanaeli otunu koyuverdim. Annem bi ara eve ugramisti ben hastanedeyken. Tamamen açılmış. Cok şaşırdık. Sabah kanamayla gittim oglen dogurdum. Bence cabuklastirdi:)
Maşallah canım ya :) biz de yapacaktık ama aklıma gelmedi nerdeyse :) sonradan geldi onda da o sancıyla uğraşamadım :)

Tamam canim cok Sağol

Masallah sana iyi cesaret etmissin. Ve az dikis atılmış belliki sana ne guzel. Benim bi 10 tane vardir. Kac olduğunu soylemediler sordugum halde. Seni emmek istemeyisinin sebebi henüz güçsüz olmasi ve emme refleksinin yerlesmemesi olabilir. Biz de ilk basta zorlanduk. Cok cok az mama verdik once. Sonra mamayi cekip memeyi verdik güç topladi sanirim memeye devam etti. Hala oyle yapiyorum. Mutlaka 2-3 saatte bir uyandir emzir. Bebegin kan sekeri dusuyor ve kendi başına uyanamıyor. Allah korusun sarılık da böyle çoğalıyor. Ben sutumu sağdım bi kaba. Bebege zor gelir ilk sütü çekmek belki diye. Şimdi gogsumden daha hızlı akıyo süt. Humana çayı var onu içmeni tavsiye ederim bide

Cahil cesareti oluyor artık benim ki sanırım :) dikiş sayısını söylemiyorlar. Doktora sordum senin göremeyeceğin şekilde attım dedi. 2 3 dikişi ebe söyledi. Uyandırmak için baya uğraşıyorum anca uyanıyor. İnşallah düzelir emme işimiz o çayı istiyorum canım ya. En kısa zamanda alacağım inşallah. Doktor da söyledi bi de rezene ile ıstırganotu çayı içebilirsin dedi

Dedigim gibi omce agzina su ya da mama ver biberonla. Bi kac güçlü yudum çektiğini gorursen seni de emecek güçte demektir. Hurma da bol ye. Ben gogsumdeki catlaklar ve dikislerimin acısı yüzünden bebegi hep emziremiyorum. Süt cogalsin diye ugrasmiyorum bu yuzden. Bu sefer agri oluyo. Pompam da yok malesef 2. El bulsam alicam insallah

Göğsümde acıyor canım benim de ya. Ama o doyunca mutlu oluyor insan. Çok şükür Rabbime. Pompa var bende ama daha hiç kullanmadım. Nasıl olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…