2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Kızlar bugun yine çatı muanem vardı ilk muanemde hiç hissetmedim bile ama bugun çatı muanesinde başka ebe yaptı çok ağrıdı doktor eşime çatısı çok dar kemik açılması çok zor demiş sancısı çok olur bebek 3.kil 100 grmda çokta büyükte değil neden hep normal deyip bugun seZeryan yapabilirm demiş anlamadom başka doktoramı geçsem acaba sizce napmalıyım

Sezaryan son anda belli olan bir şey canım ondan demişlerdir. İçin rahat etsin istersen git canım ama sen bilirsin

Kızlarsabah bende doguma giriyorum. Dualarinizj eksik etmeyin.
Allah yardımcın olsun canim ya. Insallah sorunsuz bi dogum olur. Bebegine saglikli bi sekilde kavusursunuz. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr de bol bol. Çok faydasini gördüm dogumda. Allah kurtarsin canim. Guzel haberini bekliyoruz ilk firsatta. Bizi cok bekletme :)

Dogru olabilir canim. Cati dar ise bebegi riske atmak istemezler. Dr.una guvenmiyorsan baska bi dr taniyosan bide ona görün emin ol. Bi de bebegi normal doguracam diye Bi suru kesik atarlarsa aşağıya o da kötü. Hayırlısını iste. Ben de illa normal dogum istedim. Ama keske olmasaydim dedirttiler sagolsunlar !

Göğsümde acıyor canım benim de ya. Ama o doyunca mutlu oluyor insan. Çok şükür Rabbime. Pompa var bende ama daha hiç kullanmadım. Nasıl olur bilemedim
Benimki 1 gun hic emmedi beni. Bugun tatli sürdüm mememe birini tuttu tekrar. Bu sefer digerini tutmadi. Onun ucu daha degisik diye sanirim. Sisti ve acil sagmam lazim. Sende hangi marka var ? Yarin pompa alcaz mecbur. Sen denesen bi aslında? Lansinoh ya da avent düşünüyorum. Bilen tavsiye eden var mi ?

Canım Merhaba, ben avent elektrikli kullanıyorum çok memnunum. Manuel olanlar çok fazla zaman kaybı ve yorgunluk oluşturuyor. Kiralama yapan firmalar var satın almak istemiyorum dersen elektirikli kiralama yapabilirsin.

Lansinoh manuel pompa var canım bende. Uçları çatlak olduğu için sağarken acıtıyor biraz

Kızlar halen belirti yok bende ya ama yarın sezeryan için gün alcaz hiç istemiyorum sezeryan yapamayan varmı halen benim gbii

Benim oğlum da bir memeyi tutup birini tutamamisti. Neler neler denemedim ki mahvoldum resmen. Manuel pompa ile denedim olmadi enjektör ile denedim olmadi. Sonra goguslerim de süt o kadar birikti ki kolumun altına kadar atesim cikinca hastaneye gtttk orada bosalttilar cikista da bir medikalciden 150 tl ye muller marka bir elektrikrikli pompa aldik gayet memnun kaldim. Tutuncaya kadar çok ugrastim ama sonunda tuttu memeyi cok şükür.

Kızlar meme ucum o kadar yara oldu ki el degilmiyor. Enfeksiyon olmus üstü. Icten de iltihapli. Gogsumun çevresi kızardı. Mastit olmama az kaldi nerdeyse. Süt kanallarim acik. Sağınca süt geliyo. Ama mahvoluyorum. Emzirwmiyorum artik acıdan. Bugün hiç emzirmedim mesela. 2 kere sagdim. Sonra mama verdim. Denemedigim şey kalmadı. Bu gidişle sütüm kesilecek oglumu emzirememek çok kötü.. Ama dayanamiyorum çok aciyo yok mu acil bi çözümü.?

Canım silikon göğüs ucu var ondan denedin mi ? Bana da hemşire önermişti

Hastanede bende sağdırttım. Manuel var bende ama o biraz zor oluyor acıtıyor. Elektirikli çok daha iyi

Kızlar doğum yaptm ama oğlum emmiyor gögüs ucum yok aç kalır sarılık geçirir die korkudan mama veriyoz tarın avent gçgüs ucu alcam başka marka almştm bir işe yaramadı avent gögüs ponpa uç yok çekmiyor bile napcam şaşrdım

Allah analı babalı büyütsün canım. İnşallah olmaz canım. Bizde geçirdik sarılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…