2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Doğru canım uçları uzun. Bende yapamadım. Belki sen yapabilirsin diye dedim. Pompa yapar mı ki öyle ? Şimdi nasıl canım göğüslerin ?
Simdi cok zorlayinca sol tarafi emiyor. Yara olani vermiyorum iyilesene kadar sagcam. Insallah süt cekilmez orda. Antibiyotik ise yarar da uclar da duzelir insallah. Pompayi az devirde açıyorum. Yoksa o da nerdeyse bebek kadar acitirdi

Gozun aydin canim kavuşmuşsun ogluna. :) Aman makineyle birden yuklenme göğsüne. Ucunu yara yapma. Gogus ucu olmayanlar bununla ilgili grup kurmuşlardır. Onlara bi goz at istersen. Bende aventin gogus ucu var biri vermisti ama ise yaramadi. Bebek sert diye sanirim emmedi. Zaten beni bile emmeyi zor kabul ettiydi belki benden kaynaklidir.

Simdi cok zorlayinca sol tarafi emiyor. Yara olani vermiyorum iyilesene kadar sagcam. Insallah süt cekilmez orda. Antibiyotik ise yarar da uclar da duzelir insallah. Pompayi az devirde açıyorum. Yoksa o da nerdeyse bebek kadar acitirdi
Sağarsan bir şey olmaz inşallah canım. Gelmeye devam eder. Yara olunca hızlı devir acıtır hem de yarayı azdırabilir

Canım Merhaba, ben avent elektrikli kullanıyorum çok memnunum. Manuel olanlar çok fazla zaman kaybı ve yorgunluk oluşturuyor. Kiralama yapan firmalar var satın almak istemiyorum dersen elektirikli kiralama yapabilirsin.
Avent aldim cnm :) cok sutum cikmiyo ama. Ilk 15 dkda 20 cc çıkıyor sonra çoğalmıyor. Sutum az sanirum. Bide ben en düşük seviyede kullaniyorum ondan mi ki? Senin ne kadar cikiyo

Kızlar hangi mamayi kullaniyorsunuz mecbur kaldikca? Ben evolvia almistim. Ama organik yazmiyo. Keci sütü olan mamalar da varmis. Töpfer marka ya da golden goat. Biraz pahali ama.. Duydunuz mu bunlari ? Ben aptamil vs guvenmiyorum. Bunlari da övmüşler baya. Evolviayi da övmüşler diye almistim simdilik memnunum. Ama organik olmasini yeğlerim tabi.

saol canm. Mama veriyoruz ama hastanenin dediği aütüm gelmedi henüz aventin gögüs uçları aldı emiyor ama boş emiyor süt yok avelvia die mama veriyoruz 20 cc sürekli kusuyor boşta olsa emziriyorumki süt gelsin die ama bugun aptamil alcaz sütü olmayan napıyor nasl besliyor mama vermek istemiyorum ama aç kalırda sarılık olur die korkuyorum oyzuden mecbur veriyorum gögüs ucum yoktu avent gögüs uçlarıyla parçaladı kana kana dişimi sıkıyorum boş emziriyorum ama süt gelmior sezeryan oldgm için galiba bide yemem iştah aZaldı bende

Ayy kiyamam ya Allah yardımcınız olsun sıcak dus al surekli. Gogus uclarina dikkat et kolay iyilesmiyor. Sut geldiginde de acidan emziremezsin bu sefer. Bnm gogus ucu iltihap oldktan sonra hic emziremedim. Onun acisi daha fena. Surekli karbonatli suyla sil. Sakin mikrop kaptirma. Ebe bana sutu getirecek bi yontem gosterdi masajla. Nasil anlatilir ki. Bas parmagini gogus ucunun ustune isaret parmagini da altina yerlestir. Ucunu kavrar gibi. Sonra parmaklari gogusucunun zit yönüne surukle 1-2 cm. Sonra tekrar ucu dogru ikisini ayni anda yaklastir. Parmagini kuvvetlice bastirarak ama. Ucu yaklasirken sık gogsunu. Bunu surekli yap . geride sut varsa cikar insallah.

Selam kizlar bir turlu girip yazamadim. Bende sali gunu oglumu kucagima aldim cok sukur.

merhabalar, 25 aralıkta doğum yaptım, fırsatım olmadı yazmaya...:) bir kızım oldu şükürler olsun gayet sağlıklı...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

G
merhabalar, 25 aralıkta doğum yaptım, fırsatım olmadı yazmaya...:) bir kızım oldu şükürler olsun gayet sağlıklı...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Hayırlı olsun bebisin canim. Herşey yolunda mi bebek emiyo mu ? Dogum nasildi ?

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Nasıl oldu doğumun normal mi sezeryan mı ?
Amin canim allah razi olsun cumlemizin insallah. Sezeryan oldum ve uyandikdan sonrasi ölüm gibiydi cok cektim

Sagol canim biraz daha iyiyim sezeryan oldum o yuzden agrilarim cok oldu toparlanmaya calisiyorum
. Ay canım bende aynı gözümü açtm inleyerek odama gittim bide o şekilde karnıma bastılar inlete inlete sonra ağrı kesici vurdular onun yüzüne 4 gün süt gelmedi

Sagol canim biraz daha iyiyim sezeryan oldum o yuzden agrilarim cok oldu toparlanmaya calisiyorum
Allah yardimcin olsun cnm. Insallah acıların bir an önce geçer. Ben de normal dogum yaptim. Sezeryan kadar agri cektim. O yüzden seni anliyorum. Sabret dua et. Bir kac gune acılar daha da azalacak insallah

. Ay canım bende aynı gözümü açtm inleyerek odama gittim bide o şekilde karnıma bastılar inlete inlete sonra ağrı kesici vurdular onun yüzüne 4 gün süt gelmedi
Ilk uyandigimda soyledigim kelime kimse yokmu cok agrim var olmus. Odada sedyeden sedyeye yerlestirmeleri ve en kotusu iki kere karnima bastirmalari .. o sirada cigliklarimla hastane inlemis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…