2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Allah yardimcin olsun cnm. Insallah acıların bir an önce geçer. Ben de normal dogum yaptim. Sezeryan kadar agri cektim. O yüzden seni anliyorum. Sabret dua et. Bir kac gune acılar daha da azalacak insallah
Valla en iyisi normal dogum bence canim tamamen tertemiz oliyosun biz zorla ameliyatla dogurttuk kendimizi. Ameliyathaneden cikanlari gordukce esim cok korkmus bidaha bu kiz dogurmaz boyle aci cekiyolarsa demis cok dogru :)

Ameliyat yerimde agri var biraz ben hic oturmadim hep evde yurudum o yuzden cabuk ayaklandin ama zorlayinca agrim oluyor tabi senin bebis nasil uykusuz birakiyormu
Dikkat et canım zorlama. İyi yapmışsın yürümekle. Sarılık geçirdik canım. Geçen hafta 1 gece hastanede yattık. Şimdi iyi çok şükür yavaş yavaş geçiyor inşallah. Arada uykusuz bırakıyor canım. Senin bebiş nasıl

Valla en iyisi normal dogum bence canim tamamen tertemiz oliyosun biz zorla ameliyatla dogurttuk kendimizi. Ameliyathaneden cikanlari gordukce esim cok korkmus bidaha bu kiz dogurmaz boyle aci cekiyolarsa demis cok dogru :)
Benim sansizligimdi iste o da.. Eşin hakli mi bidaha dogurur musun ? :))

Ilk uyandigimda soyledigim kelime kimse yokmu cok agrim var olmus. Odada sedyeden sedyeye yerlestirmeleri ve en kotusu iki kere karnima bastirmalari .. o sirada cigliklarimla hastane inlemis :)
Ay inanmıyorum aynı şeyleri yaşamışız onun yüzüne 3.4 gün sütüm gelmedi şimdi bile her sağmamda 20.30 cc anca süt çıkıyor gögüs uçlarım yara onun piskolojisi çok etkiledi sütümü gögüslerimi gören koca koca nasl süt olmaz diyorlar ama yok işte

Slm kizlar bende 19 aralikta dogum yaptim ve bir aralik annesi oldum☺ sezeryanin stresi bebege alisma evresi derken bugun 20 gunluk olduk cok sukur

Ben uni care nin vazelinini kullandim iki gune gecti hem bebegin poposunada iyi geliyo kimyasal yok

Slm kizlar bende 19 aralikta dogum yaptim ve bir aralik annesi oldum☺ sezeryanin stresi bebege alisma evresi derken bugun 20 gunluk olduk cok sukur
Benden 2 gun önce yani. :) Allah sagsalim buyutmeyi nasip etsin bebeklerimizi. Hersey yolunda mi emiyo mu

Canim saginca benim de anca 20 cc geliyo. Ama 15 dk sonra bidaha sag. Ve bebek emdikten sonra da kalan sütü sagmayi dene. Sagdikca artiyormus. Ama gogsu dinlendire dinlendire iste.. Humana çay al rezene çayı yap kendine. Hurma çok yaparmis sut. Bide bol su iç

Kizlar sakin evinize misafir kabul etmeyin. 2 gun ardarda misafir geldi bebek gormeye. Ve sonucu soyleyim bebegim zatürre (( ayip olur demeyin. Hasta bebegimiz alamayiz diyin. Çok pisman oldum. Dr. da kızdı bana. Bebeğimizi bugun hastaneye yatırıyorlardı. Doktorla konuştum ben bakarim 1 gun daha. Bize ilaçlarını verin dedim. Simdi antibiyotik öksürük surubu bide burundan nefes veren bisey aldik. Aslinda gunde bi kac kere öksürüyordu. O bile çok koyacaklarını. Bebeğimi kuveze koyacaklarını düşündükçe agladim. Çok caresizim.. Nolur dua edin bize bir an önce iyileselim.. Bir de bebek cabuk iyilessin diye ne yapabilirim evde fikri olan var mi ?

ay canım ya çok geçmiş olsun sen bolca rezene ve ıhlamur çayı içiceksin benımkıde doğdugunun 2. günü hapşırmaya öksürmeye basladı. amletıyatımdan dolayı antıbıyotık kullanıyodum zaten hergun 3 bardak kuşburnu ıhlamur karışımlı çaydan içtim sıcak sıcak bebeğe cok iyi geldi

ben gogus ucu yarasına vazelin kullandım kanıyodu emzirirken ağlıyodum resmen ama cok iyi geldi vazelin

Ay çok geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi bebiş ?

Kızlar bebeğim genelde akşamları memeyi saldırarak alıyor. Sanki günlerdir aç gibi. Aldıktan 2-3 dk sonra kızararak ayaklarıyla iterek ağlayarak bırakıyor. Sonra tekrar alıyor 2-3 dk sonra yine aynı niye böyle oluyor ? Çok üzülüyorum böyle olmasına

Benden 2 gun önce yani. :) Allah sagsalim buyutmeyi nasip etsin bebeklerimizi. Hersey yolunda mi emiyo mu
Amin insallah hepimiz minik kuzularimizi saglikla huzurla buyuturuz ilk 3 gun gogus sikintimdan cok zor emzirdim malum yaralar ama simdi Cok sukur emiyo ama 2 gundur sutum azaldi sanki doymuyor gibi. Bir elimde dere otu demeti diger elimde bi sise su evde geziyorum

Canim benimde oyle gaz dediler bu donemde baslayip 2. Ayin sonunda bitermis. Hirsini memeden aliyo yavrular dogal olarak benimki agzindaki meme ile resmen savas veriyor. Aksam agzindan cikarmak istemiyor. Gecicek kafana takip uzuntu yapma sendeki stres uzuntu bebegi huzursuz edermis

Cok gecmis olsun. Ayip olur diye hayir diyemiyorum ama cok korkuyorum birsey olucak diye bende. Bebegi hastanede birakma stresi bile yeterde artar zaten ama gerekli derse doktor birak canim en azindan ani bir durumda mudahale edebilirler. Insallah bir an once toparlar annesi

Nolur bak sakin kimseyi kabul etme. Bebek hasta olmus gib yap.su an hasta. İyileşince bekleriz diyin. Dr o kadar kizdi ki. Aile disinda kimseye gostermeyin. Bebek gormeye de gelmesinler dedi. Ben ayip olur diye bisey demedim. O kadar pismanimki. Simdi hicbirinin haberi yok ne halde oldugumuzdan. Ailece hasta olduk.bebegim zor nefes aliyo. Uyuyamiyo emmede zorluk cekiyo. Öksürme desen o biçim. sahsen ben mevlut yapmayi bile dusunmuyorum. Yazin disi cikinca yaparim artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…