2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Kesinlikle gazdan. Ben altini actigimda aglamadigi sirada karnina masaj yapiyorum. Internette gaz masaji ya da tuvalete cikmasi icin masaj teknikleri var. Ayse Öner in videosunu izle mesela. Aynen o masaji yapiyorum ve aninda gazi çıkıyo. Hosuna gidiyo sakince yapinca masaji. Tuvaleti de yapiyo bi sure sonra. Bunu yaparken ısıtıcı yi ac evde varsa. Bir yandan soğuk yemesin. Allah sifa versin canim. Bide sundan olur diye duydum gazi. Emzirdik ve uyuya kaldi bebek. sirtina vurup gazini cikaramadik. Öylece yatırdık. Uyandığında da gazini da cikarmak istermis. Cok da aciktigi icin emmek de istermis. Ama o sirada gaz emerken rahatsız edermis. O yuzden uyuyakalsa bile omzuna al biraz sirtina vur ya da sivazla. Gaz varsa o an cikiyor gegiriyo falan. Bide uyurken ayaklarina sicak su torbasi koy. Hep sicak olsun ayagi. Yalniz torba pipisine sıcaklık vermesin oraya yakastirma. Erkek bebegin yuurtalarina zarar verirmis direkt sicak seyler.. Insallah faydasi olur canim

Sicak suyu filan uyguladm ama ayse oneri bende deniycem

Cok haklisin gelenlere hastamisin vs diyede soramiyoruz. Bebeklerinizden muhim degil bende kabul etmiycem kimseyi

Ama sadece akşamları oluyor. İnşallah 2.aya kalmadan geçer. O da doğru canım stres yapmamak lazım ama işte..

Özellikle akşam olması da ilginç canım. Deneyeyim o masajı iniallah işe yarar da geçer yavrumun sancısı kat kat giydiriyorum ayakları hep sıcak. Altını açtığımda falan ayları baya sıcak oluyo

25 aralıkta doğum yaptım şimdilik iyi hersey sadece hırıltılı boğazı bebişin ve yeni yeni gaz problemi var olmaya başladı

Ben dun denedim firtina yazinca gercekten ise yaradi. Hareketlerin hepsini yapamadim malum acemilik ama o bacak ve saat yonunde ovma hareketi bile yetti

Ben dun denedim firtina yazinca gercekten ise yaradi. Hareketlerin hepsini yapamadim malum acemilik ama o bacak ve saat yonunde ovma hareketi bile yetti
Ay evet canım ya bende denedim. Bacakları karnına doğru bastırma hareketini biliyordum. Bi de göğsünden aşağıya doğru ellerini çektiği harekette baya işe yaradı. firtina16 çok sağol valla canım

Hastaliklar gece artar genelde böyledir canim. Ondandir muhtemelen. Terletme tabi bir yandan.

Rica ederim kızlar. Ise yaramasina sevindim. Bebekler hareketsiz oldugu icin onlara da spor yaptirmak lazim :) ben artik bebek uyanikken kundak fazla yapmiyorum. Ayaklari oynatsin da gaz ciksin diye.

Rica ederim kızlar. Ise yaramasina sevindim. Bebekler hareketsiz oldugu icin onlara da spor yaptirmak lazim :) ben artik bebek uyanikken kundak fazla yapmiyorum. Ayaklari oynatsin da gaz ciksin diye.
Altını açtığımda çok hoşuna gidiyor. Kıpır kıpır nasıl hareket ediyor :)

Bu hiç aklıma gelmemişti burnu tikaniyor ama ondan hırıltısı var diye düşündüm götürmek lazım aslında
Benimki 3 kere oksurdu hastaneye yatis yapacaklardi nerdeyse.. Öksürük baslarsa ihmal etmeyin mutlaka gidin dr.a burun acicilar var boyle hortumlu nefesini cekiyosun burnundakileri cekip aliyo. O çok rahatlatiyo. Bu kadar ise yaradığını bilseydim hemen kullanirdim ben. Gecmis olsun cnm tekrar

Olabilir canım. Dikkat ediyorum terine. Sancısı tuttuğunda bazı sesler var. Onlardan birini açıyorum iyi geliyor tavsiye ederim :)
Ben de indirdim onlardan. White noise diye bi program. Playstoredan indirdim ucretsiz. Uyumasi icin dinletiyorum genelde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…