Kesinlikle gazdan. Ben altini actigimda aglamadigi sirada karnina masaj yapiyorum. Internette gaz masaji ya da tuvalete cikmasi icin masaj teknikleri var. Ayse Öner in videosunu izle mesela. Aynen o masaji yapiyorum ve aninda gazi çıkıyo. Hosuna gidiyo sakince yapinca masaji. Tuvaleti de yapiyo bi sure sonra. Bunu yaparken ısıtıcı yi ac evde varsa. Bir yandan soğuk yemesin. Allah sifa versin canim. Bide sundan olur diye duydum gazi. Emzirdik ve uyuya kaldi bebek. sirtina vurup gazini cikaramadik. Öylece yatırdık. Uyandığında da gazini da cikarmak istermis. Cok da aciktigi icin emmek de istermis. Ama o sirada gaz emerken rahatsız edermis. O yuzden uyuyakalsa bile omzuna al biraz sirtina vur ya da sivazla. Gaz varsa o an cikiyor gegiriyo falan. Bide uyurken ayaklarina sicak su torbasi koy. Hep sicak olsun ayagi. Yalniz torba pipisine sıcaklık vermesin oraya yakastirma. Erkek bebegin yuurtalarina zarar verirmis direkt sicak seyler.. Insallah faydasi olur canimKızlar bebeğim genelde akşamları memeyi saldırarak alıyor. Sanki günlerdir aç gibi. Aldıktan 2-3 dk sonra kızararak ayaklarıyla iterek ağlayarak bırakıyor. Sonra tekrar alıyor 2-3 dk sonra yine aynıniye böyle oluyor ? Çok üzülüyorum böyle olmasına
Sicak suyu filan uyguladm ama ayse oneri bende deniycemKesinlikle gazdan. Ben altini actigimda aglamadigi sirada karnina masaj yapiyorum. Internette gaz masaji ya da tuvalete cikmasi icin masaj teknikleri var. Ayse Öner in videosunu izle mesela. Aynen o masaji yapiyorum ve aninda gazi çıkıyo. Hosuna gidiyo sakince yapinca masaji. Tuvaleti de yapiyo bi sure sonra. Bunu yaparken ısıtıcı yi ac evde varsa. Bir yandan soğuk yemesin. Allah sifa versin canim. Bide sundan olur diye duydum gazi. Emzirdik ve uyuya kaldi bebek. sirtina vurup gazini cikaramadik. Öylece yatırdık. Uyandığında da gazini da cikarmak istermis. Cok da aciktigi icin emmek de istermis. Ama o sirada gaz emerken rahatsız edermis. O yuzden uyuyakalsa bile omzuna al biraz sirtina vur ya da sivazla. Gaz varsa o an cikiyor gegiriyo falan. Bide uyurken ayaklarina sicak su torbasi koy. Hep sicak olsun ayagi. Yalniz torba pipisine sıcaklık vermesin oraya yakastirma. Erkek bebegin yuurtalarina zarar verirmis direkt sicak seyler.. Insallah faydasi olur canim
Cok haklisin gelenlere hastamisin vs diyede soramiyoruz. Bebeklerinizden muhim degil bende kabul etmiycem kimseyiNolur bak sakin kimseyi kabul etme. Bebek hasta olmus gib yap.su an hasta. İyileşince bekleriz diyin. Dr o kadar kizdi ki. Aile disinda kimseye gostermeyin. Bebek gormeye de gelmesinler dedi. Ben ayip olur diye bisey demedim. O kadar pismanimki. Simdi hicbirinin haberi yok ne halde oldugumuzdan. Ailece hasta olduk.bebegim zor nefes aliyo. Uyuyamiyo emmede zorluk cekiyo. Öksürme desen o biçim.sahsen ben mevlut yapmayi bile dusunmuyorum. Yazin disi cikinca yaparim artik..
Ama sadece akşamları oluyor. İnşallah 2.aya kalmadan geçer. O da doğru canım stres yapmamak lazım ama işte..Canim benimde oyle gaz dediler bu donemde baslayip 2. Ayin sonunda bitermis. Hirsini memeden aliyo yavrular dogal olarak benimki agzindaki meme ile resmen savas veriyor. Aksam agzindan cikarmak istemiyor. Gecicek kafana takip uzuntu yapma sendeki stres uzuntu bebegi huzursuz edermis
Ay yavrum yaÖksürüğü artti. Bide grip oldu. Hırıltı var surekli yarin tekrar goturucex. Sagol canim
Özellikle akşam olması da ilginç canım. Deneyeyim o masajı iniallah işe yarar da geçer yavrumun sancısıKesinlikle gazdan. Ben altini actigimda aglamadigi sirada karnina masaj yapiyorum. Internette gaz masaji ya da tuvalete cikmasi icin masaj teknikleri var. Ayse Öner in videosunu izle mesela. Aynen o masaji yapiyorum ve aninda gazi çıkıyo. Hosuna gidiyo sakince yapinca masaji. Tuvaleti de yapiyo bi sure sonra. Bunu yaparken ısıtıcı yi ac evde varsa. Bir yandan soğuk yemesin. Allah sifa versin canim. Bide sundan olur diye duydum gazi. Emzirdik ve uyuya kaldi bebek. sirtina vurup gazini cikaramadik. Öylece yatırdık. Uyandığında da gazini da cikarmak istermis. Cok da aciktigi icin emmek de istermis. Ama o sirada gaz emerken rahatsız edermis. O yuzden uyuyakalsa bile omzuna al biraz sirtina vur ya da sivazla. Gaz varsa o an cikiyor gegiriyo falan. Bide uyurken ayaklarina sicak su torbasi koy. Hep sicak olsun ayagi. Yalniz torba pipisine sıcaklık vermesin oraya yakastirma. Erkek bebegin yuurtalarina zarar verirmis direkt sicak seyler.. Insallah faydasi olur canim
Ben dun denedim firtina yazinca gercekten ise yaradi. Hareketlerin hepsini yapamadim malum acemilik ama o bacak ve saat yonunde ovma hareketi bile yettiÖzellikle akşam olması da ilginç canım. Deneyeyim o masajı iniallah işe yarar da geçer yavrumun sancısıkat kat giydiriyorum ayakları hep sıcak. Altını açtığımda falan ayları baya sıcak oluyo
Ay evet canım ya bende denedim. Bacakları karnına doğru bastırma hareketini biliyordum. Bi de göğsünden aşağıya doğru ellerini çektiği harekette baya işe yaradı.Ben dun denedim firtina yazinca gercekten ise yaradi. Hareketlerin hepsini yapamadim malum acemilik ama o bacak ve saat yonunde ovma hareketi bile yetti
ne güzel :) Allah bahtlarını açık etsin inşallah... oğlunuz mu oldu, kızınız mı?Aynı gün doğum yapmışız :)
Hastaliklar gece artar genelde böyledir canim. Ondandir muhtemelen. Terletme tabi bir yandan.Özellikle akşam olması da ilginç canım. Deneyeyim o masajı iniallah işe yarar da geçer yavrumun sancısıkat kat giydiriyorum ayakları hep sıcak. Altını açtığımda falan ayları baya sıcak oluyo
Hirilti varsa dr.a goturun. Bronsit olmus benimki25 aralıkta doğum yaptım şimdilik iyi hersey sadece hırıltılı boğazı bebişin ve yeni yeni gaz problemi var olmaya başladı
Rica ederim kızlar. Ise yaramasina sevindim. Bebekler hareketsiz oldugu icin onlara da spor yaptirmak lazim :) ben artik bebek uyanikken kundak fazla yapmiyorum. Ayaklari oynatsin da gaz ciksin diye.Ay evet canım ya bende denedim. Bacakları karnına doğru bastırma hareketini biliyordum. Bi de göğsünden aşağıya doğru ellerini çektiği harekette baya işe yaradı.firtina16 çok sağol valla canım
Süper ise yaramasina sevindim canim. :)Ben dun denedim firtina yazinca gercekten ise yaradi. Hareketlerin hepsini yapamadim malum acemilik ama o bacak ve saat yonunde ovma hareketi bile yetti
Bu hiç aklıma gelmemişti burnu tikaniyor ama ondan hırıltısı var diye düşündüm götürmek lazım aslındaHirilti varsa dr.a goturun. Bronsit olmus benimki
Amin amin inşallah. Oğlum oldu. Sizin neyiniz oldu ?ne güzel :) Allah bahtlarını açık etsin inşallah... oğlunuz mu oldu, kızınız mı?
Olabilir canım. Dikkat ediyorum terine. Sancısı tuttuğunda bazı sesler var. Onlardan birini açıyorum iyi geliyor tavsiye ederim :)Hastaliklar gece artar genelde böyledir canim. Ondandir muhtemelen. Terletme tabi bir yandan.
Altını açtığımda çok hoşuna gidiyor. Kıpır kıpır nasıl hareket ediyor :)Rica ederim kızlar. Ise yaramasina sevindim. Bebekler hareketsiz oldugu icin onlara da spor yaptirmak lazim :) ben artik bebek uyanikken kundak fazla yapmiyorum. Ayaklari oynatsin da gaz ciksin diye.
Benimki 3 kere oksurdu hastaneye yatis yapacaklardi nerdeyse.. Öksürük baslarsa ihmal etmeyin mutlaka gidin dr.a burun acicilar var boyle hortumlu nefesini cekiyosun burnundakileri cekip aliyo. O çok rahatlatiyo. Bu kadar ise yaradığını bilseydim hemen kullanirdim ben. Gecmis olsun cnm tekrarBu hiç aklıma gelmemişti burnu tikaniyor ama ondan hırıltısı var diye düşündüm götürmek lazım aslında
Ben de indirdim onlardan. White noise diye bi program. Playstoredan indirdim ucretsiz. Uyumasi icin dinletiyorum genelde. :)Olabilir canım. Dikkat ediyorum terine. Sancısı tuttuğunda bazı sesler var. Onlardan birini açıyorum iyi geliyor tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?