Benimki biraz daha gec farkediyor actigimi. Altini silince gulucukler saciyor. Demi o ayak oynatis cok komik. Ayaga kaldirsan o hizla yürür gider :) bu arada mamayi nerdeyse biraktim gunde 1 kez veriyorum o da geceleri. Gun boyu beni emdi bugun. Birakip yatirdiktan 5 dk sonra basliyo aglamaya. Deli gibi emmek istiyor. Doymuyo mu acaba emin olamiyorum. Seninki nasil ? Normal mi bu kadar cok emmesi. Yarim saat bile ara vermiyo. Uykuya da dalamiyoAltını açtığımda çok hoşuna gidiyor. Kıpır kıpır nasıl hareket ediyor :)
Ay çok sevindim canım mamayı azaltmanıza :) maşallahBenimki biraz daha gec farkediyor actigimi. Altini silince gulucukler saciyor. Demi o ayak oynatis cok komik. Ayaga kaldirsan o hizla yürür gider :) bu arada mamayi nerdeyse biraktim gunde 1 kez veriyorum o da geceleri. Gun boyu beni emdi bugun. Birakip yatirdiktan 5 dk sonra basliyo aglamaya. Deli gibi emmek istiyor. Doymuyo mu acaba emin olamiyorum. Seninki nasil ? Normal mi bu kadar cok emmesi. Yarim saat bile ara vermiyo. Uykuya da dalamiyo
Tşk ederim denicem ben de onu allah yardımcısı olsun bütün annelerinBenimki 3 kere oksurdu hastaneye yatis yapacaklardi nerdeyse.. Öksürük baslarsa ihmal etmeyin mutlaka gidin dr.a burun acicilar var boyle hortumlu nefesini cekiyosun burnundakileri cekip aliyo. O çok rahatlatiyo. Bu kadar ise yaradığını bilseydim hemen kullanirdim ben. Gecmis olsun cnm tekrar
Evet hep uyuyakaliyo. Dürtüyorum uyaniyo devam ediyo. En son kesin uyudu diyorum yatiriyorum uyaniyo sipa :) annem bebek arabasina yatır arada bi salla dedi. Onu denicem bide. Mutfaga bile gidemiyorum aglicak diye. Yanimda götürürüm hic olmazsa :) asil ben ona ilgi gosteriyorum konusuyorum o benimle konusmuyor isi gücü meme. Erkek degil mi hepsi ayni heheAy çok sevindim canım mamayı azaltmanıza :) maşallahmemede uyuyakalıyor mu canım ? Benim bebeğim bazen 5 dk emiyor memede uyuyakalıyor. Öyle yapınca sık emiyor. Bi de bebekler sadece acıktığında değil susadığında, ilgi istediğinde, uyumak istediklerinde de emmek isterler. Belki öyledir. Sütüm yetmiyor diye düşünme. Sütünü mutlaka etkiler canım.
Hahahha Allah iyiliğini versin canım ya çok güldümEvet hep uyuyakaliyo. Dürtüyorum uyaniyo devam ediyo. En son kesin uyudu diyorum yatiriyorum uyaniyo sipa :) annem bebek arabasina yatır arada bi salla dedi. Onu denicem bide. Mutfaga bile gidemiyorum aglicak diye. Yanimda götürürüm hic olmazsa :) asil ben ona ilgi gosteriyorum konusuyorum o benimle konusmuyor isi gücü meme. Erkek degil mi hepsi ayni hehe
Kızlar bebeğim genelde akşamları memeyi saldırarak alıyor. Sanki günlerdir aç gibi. Aldıktan 2-3 dk sonra
Kızlar bebeğim genelde akşamları memeyi saldırarak alıyor. Sanki günlerdir aç gibi. Aldıktan 2-3 dk sonra kızararak ayaklarıyla iterek ağlayarak bırakıyor. Sonra tekrar alıyor 2-3 dk sonra yine aynıniye böyle oluyor ? Çok üzülüyorum böyle olmasına
kızararak ayaklarıyla iterek ağlayarak bırakıyor. Sonra tekrar alıyor 2-3 dk sonra yine aynıniye böyle oluyor ? Çok üzülüyorum böyle olmasına [/QUOT
Benimkide oyle amaa bence bu donemsel bir sey cunku ben biberon vermiyorum sutumde var normalde rahat rahat emiyo ama ozellikle aksamlari agzina sokuyorumm memeyi yinede saga sola saldirip ariyor.sinirli gibi hareketleri oluyorCanım onu benimkide yapıyor kavga ede ede bir hal oluyor sinirli sinirli saldırarak alıyor geri bırakıyor geri alıyor o arada sütlerim akıyor üst baş benümde. Onunda kalmıyor ben her emzirmeden snra sütüm kalıyor boşalsın die sağdım biberonla verdim 2 gündür biberonla vermiyorum sağmıyorum 10.15 dkka emiyor tek gögsümü uyuyup kalıyor dolu olsada sağmıyorum biberon yada emzik veriyosan ondan yapabilir benimki ondan yapıyor kendi kendine uyuyan oğlum şimdi gögğsümde emerek uyuyor öyle yatağna koyuyorum biberon verdgm için hemen gelmiyor die heralde göğsümle bi kavga içinde
Benimkide oyle amaa bence bu donemsel bir sey cunku ben biberon vermiyorum sutumde var normalde rahat rahat emiyo ama ozellikle aksamlari agzina sokuyorumm memeyi yinede saga sola saldirip ariyor.sinirli gibi hareketleri oluyor
Canm daha cok kucuk bebislerimiz uyumasi normal emerken yoruluyo. 2 haftayi gecince gaz olmasida normalmis. Yediklerine dikkat et ayak altina sicak su torbasi koy ve yan yatir mutlaka yavas yavas azaliyor merak etmeKızlar benim bebişte 16 günlük 1 hafta mamadan snra şükür göğüs ucum çıktı emziriyorum ama her emZirmeden snra gaz için uğraşıyorum yok çıkmıyor yatırıyorum zaten gaz için uğraşırken uyuyor omuzumda önceleri göğsümde 15 dakika emiyordu uyuyordu direk yatırıyordum şimdi gaza uğraşıyorum olmaynca yatırıyorum 15.20 dkka snra uykunun arasında burundan ağızdan sütler fışkırıyor ödüm kopuyor günde 3.4 kez oluyor gece uykuda oluyor sırt üstüde yatrmyorum korkudan bazen uyku arasnda sırt üstü dönüyor neden olur sizce birde önce göğüs emince sağardım boşalsn die şümdi yapmıyorum bi zararı varmı boşalmamasının bazen tek memede 15 dkka durup uyuyup gidiyor uyandıramıyorum diğeri dolu kalıyor acemilik başa bela
Aynısı canım altını açıncada yapıyor birde açar açmaz üst baş bırakmıyor her defasında suluyor beni ağla ağla alt değiştiriyorum sürekli aranıyor yada kıpkırmızı oluyor emzik verip altını değişebiliyorum göğsümlede nie böyle savaş halinde anlamıyorum ellerini sokuyor ellerinden ulaşamıyorum kendisine en sonunda kundak yapıyorum elleri durmuyor diye hırslanıp alıp alıp bırakıyor gögsümü sürekli böyle geçiyor savaşımız allah yardımcımız olsun
Ben de merak ediyorum acaba bosalmamasinin zarari var mi diye.. Bir kac sayfa once gazla ilgili yontemlerden bahsetmistik canim onlarinda dene istersen belki sen de faydasini görürsün. Bebegin ayagini hep kat kat giydir cnm. Bide gaz icin yaglar damlalar satilio dr.a bi sor mutlaka. Agzindan süt fışkırması cok ilginc ya. Dr.a soyledin mi ne dedi ? Agzinda süt varken mi uyuyakaliyor acaba? Benimki bakiyorum yutmamis agzindan sutler akiyo..Kızlar benim bebişte 16 günlük 1 hafta mamadan snra şükür göğüs ucum çıktı emziriyorum ama her emZirmeden snra gaz için uğraşıyorum yok çıkmıyor yatırıyorum zaten gaz için uğraşırken uyuyor omuzumda önceleri göğsümde 15 dakika emiyordu uyuyordu direk yatırıyordum şimdi gaza uğraşıyorum olmaynca yatırıyorum 15.20 dkka snra uykunun arasında burundan ağızdan sütler fışkırıyor ödüm kopuyor günde 3.4 kez oluyor gece uykuda oluyor sırt üstüde yatrmyorum korkudan bazen uyku arasnda sırt üstü dönüyor neden olur sizce birde önce göğüs emince sağardım boşalsn die şümdi yapmıyorum bi zararı varmı boşalmamasının bazen tek memede 15 dkka durup uyuyup gidiyor uyandıramıyorum diğeri dolu kalıyor acemilik başa bela
Emziği çok zor kaldığımda veriyorum canım. Karnı toksa ve hala emmek istiyorsa uyusun diye o zaman veriyorum. Biberonda sadece bu hafta kullanmak durumunda kaldım. Ama biberonda kendiliğinden akmıyor süt, bebeğin çekmesi gerekiyor onu özellikle denedim memeyi bırakmasın diyeCanım onu benimkide yapıyor kavga ede ede bir hal oluyor sinirli sinirli saldırarak alıyor geri bırakıyor geri alıyor o arada sütlerim akıyor üst baş benümde. Onunda kalmıyor ben her emzirmeden snra sütüm kalıyor boşalsın die sağdım biberonla verdim 2 gündür biberonla vermiyorum sağmıyorum 10.15 dkka emiyor tek gögsümü uyuyup kalıyor dolu olsada sağmıyorum biberon yada emzik veriyosan ondan yapabilir benimki ondan yapıyor kendi kendine uyuyan oğlum şimdi gögğsümde emerek uyuyor öyle yatağna koyuyorum biberon verdgm için hemen gelmiyor die heralde göğsümle bi kavga içinde
Evwt canim genelde geceleri tikali oluyo ama benimki nezle oldu ondan da olabilir. Burun acıcisıyla temizliyorum. Bir de odayi sık sık havalandir. Rahat uyur. Gece uyaninca bile pencere aciyorum ben iyi uyusun diyekızlar geceleri bebişimin burnu cok tıkanıyor uyuyamıyo sizinde oluyomu öyle
Agızdanda burundanda emziriyorum aradan 20 dakika geçiyor uykunun arasından mızıldanıyor bi bakıyorum burundan agızda. Fışkırtıyor resmen hemen iyice yan çeviriyorum geece uykumuz hiç yok zatenBen de merak ediyorum acaba bosalmamasinin zarari var mi diye.. Bir kac sayfa once gazla ilgili yontemlerden bahsetmistik canim onlarinda dene istersen belki sen de faydasini görürsün. Bebegin ayagini hep kat kat giydir cnm. Bide gaz icin yaglar damlalar satilio dr.a bi sor mutlaka. Agzindan süt fışkırması cok ilginc ya. Dr.a soyledin mi ne dedi ? Agzinda süt varken mi uyuyakaliyor acaba? Benimki bakiyorum yutmamis agzindan sutler akiyo..
Anlamadim canim agzindan da burundan da emziriyorum derken ne demek istedin ? Yanlis mi anladim?Agızdanda burundanda emziriyorum aradan 20 dakika geçiyor uykunun arasından mızıldanıyor bi bakıyorum burundan agızda. Fışkırtıyor resmen hemen iyice yan çeviriyorum geece uykumuz hiç yok zaten
Yok canım emzirdikten sonra yatıryorum 15 dakka snra uykuda ağzından burnundan bardaktan boşalır gibi süt geliyorAnlamadim canim agzindan da burundan da emziriyorum derken ne demek istedin ? Yanlis mi anladim?
Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah. Canım gece karanlıkta mı uyutuyorsun ? Eğer öyleyse gündüz gözlerine bi mendil falan örtsen belki işe yararSelam kizlar, ben de 3 aralikta aldim oglumu kucagima, 13 saatlik dogum sancisi sonrasi sezaryenle geldi. Iri bi bebek oldugundan malsef inememis bebegim. Size sorum uyku duzeni, gunduzleri hic uyumuyor oglum, surekli sallarsam bi yarim saat uyuyor onda da tam dalamiyor bir turlu. Gece de yine sallayarak uyutup yatagina koyuyorum bu kez uyuyor. Sizin bebisleriniz uyuyor mu? Nasil uyutuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?