Kızlar emzirdikten sonra veya gazını çıkarırken bebişleriniz kusuyor mu ?
Şu bir iki gündür biraz fazla kusuyor gibi geliyor. Acaba üşüttü mü bilemedim ki. Fışkırarak kusmuyor. Hani derler ya fazla emdiğini kusar diye, bu kadar da fazla emmiş olamaz sanırım. Bilemedim yaEvet canım biz buralar yaşamaya başladık normal bir durum ama fışkırarak kusmuyorsa sorun olmuyormuş.
51 günlük olduk biz :)
Ben 7 gun diye duydum ama 3 gun de cok erken ya. Bozulmamistir o bence. Tadina baksaydin. Posetin var madem buzluga at canim yazik sütün heba olmasin. Bebek emerken ucunu sunduruyo birakiyo tekrar araniyo emiyo 3 saniye gecmiyo tekrar birakiyo tekrar emiyo. Anliyorum ki o zaman süt az geliyo. Bitmek üzere. Diger memeye geciyorum. Zaten elinle sıkınca da az gelir. Tek bi noktadan süt cikar. Doluyken sıkınca bi kac noktadan süt fiskirir. Benim tespitim bu canimS
saol canım okudum tomrisi daha önce sütüm dolapta 3 gün beklediğini biliyorum az önce 3 gün oldu die 160 ml döktüm unutmuşum dolapta lansion süt sağma poşetlerinde oda ısı sında 3 saat dokapta 48 saat yazıyor göğüste sütün bitip bitmediğini nasıl anlıyoruz canm
Bende 3 gün diye biliyorum canım. Buzlukta 3 ay, buzdolabında 3 gün, oda sıcaklığında 3 saatBen 7 gun diye duydum ama 3 gun de cok erken ya. Bozulmamistir o bence. Tadina baksaydin. Posetin var madem buzluga at canim yazik sütün heba olmasin. Bebek emerken ucunu sunduruyo birakiyo tekrar araniyo emiyo 3 saniye gecmiyo tekrar birakiyo tekrar emiyo. Anliyorum ki o zaman süt az geliyo. Bitmek üzere. Diger memeye geciyorum. Zaten elinle sıkınca da az gelir. Tek bi noktadan süt cikar. Doluyken sıkınca bi kac noktadan süt fiskirir. Benim tespitim bu canim
Kızlar emzirdikten sonra veya gazını çıkarırken bebişleriniz kusuyor mu ?
Bi ara 3 gun falan kustu hic kusmayan çocuk. Ya fazla doydu ya da usuttu anlayamadik canim. Anne soguk bisey ictiginde bebek kusabiliyor hemen
Ben buzluktan cozdurdukten sonra 3 gun icinde tuketilmesi gerek diye duydum canim. Bidaha da arastirmadim acikcasi. Aklimda oyle kalmis. Dolaba atacak kadar sütüm olursa arastiririm tekrar :)Bende 3 gün diye biliyorum canım. Buzlukta 3 ay, buzdolabında 3 gün, oda sıcaklığında 3 saat
Persembe gunu uani bu gece 39 oluyoruz. Cuma gunu 40imiz cikacak insallah. Kizlar 40i cikarken neler yapacaksiniz. Banyo vs yapilacak da git tas topla diyorlar 40 tane. Ben bebege tek bakiyorum mutfaga bile gidemiyorum. Nasil olacak bilmem :)Ne kadarlık oldu bebişleriniz ? :)
Olur canım benim neden olmasın :) bende onu bilmiyordum :)Ben buzluktan cozdurdukten sonra 3 gun icinde tuketilmesi gerek diye duydum canim. Bidaha da arastirmadim acikcasi. Aklimda oyle kalmis. Dolaba atacak kadar sütüm olursa arastiririm tekrar :)
Bizimde bir dahaki çarşamda 40 olacak inşallah canım. Banyo yaptıracağım sadece. Taş mı ? Taşı ne yapacağız ay :) ne içinmiş taş ?Persembe gunu uani bu gece 39 oluyoruz. Cuma gunu 40imiz cikacak insallah. Kizlar 40i cikarken neler yapacaksiniz. Banyo vs yapilacak da git tas topla diyorlar 40 tane. Ben bebege tek bakiyorum mutfaga bile gidemiyorum. Nasil olacak bilmem :)
Soruna annemin bana yazdığı cevapla karsilik veriyorum. Aynen kopyaladim :)Bizimde bir dahaki çarşamda 40 olacak inşallah canım. Banyo yaptıracağım sadece. Taş mı ? Taşı ne yapacağız ay :) ne içinmiş taş ?
Ala ala :) hiç duymamıştım çok değişik :) 40 çıkmayı biliyorum da taşları bilmiyordum :)Soruna annemin bana yazdığı cevapla karsilik veriyorum. Aynen kopyaladim :)
"40 tane minik taş, kirk tane buğday ve nikah yüzüğün kovaya atilacak üzerine su dolacak önce sen yıkan sonrada bebegin.kırk çık kırk çık diyerek suyu üzerinden dök. " :)
Eğer kısa emerse bende saat başı emziriyorum canım. Yoksa durmuyor acıkıyor hemen kısa emincehttp://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html?m=1
Okumayanlar için paylasayim dedim. Baya guzel bilgiler veriyor sutu artirmak vs icin.
Bu arada kizlar ben artik bebegimi 2 saatte bir emzirmiyorum. Gunduzleri Ne zaman isterse veriyorum. Demekki doymuyorki agliyor diye dusundum. Saat başı istiyor memeyi. Gece kendi kendine 2 saatte bir uyanıyor. Kendimi bebegimin yonlendirmesine bıraktım. Daha da erken isterse emziremem çok gaz olur yoksa.
Seyrek mi değiştiriyorsun canım? Belki ondandır. Ya da ishal falan mı bebişUf kızlar günde 5 kez üst değiştiriyorum şimdide sürekli bezden mi bendemi bilmiyorum sırtına kadar ıslakla açıyorum altnı neyden oluyor bilemedim bezi prima değiştim pişik yaptı molfix aldm pişik kesildi bu seferde heryeri ıslak zaten açınca yapıyor açar açmaz öyle battıgı oluyor ama kendi yapmadgnda nasl böyle oluyor anlamdım benmi bağlayamıyorum dedim komşumun da bebeği var ona bağlattım aynı benimki gibi bi bulamadım 5 gündür böyleyiz
Ala ala gayette iyi değiştiriyormuşsun canım. Bilemedim ki. Bez mi iyi değil kiCanım bebek doğdugundan beri sıvı şeklinde yapıyor turuncu sarı gibi zaten çok sık değişiyoru bazen 1 saate bazen çok nadir 2 saate bir
Bezde iyi bi marka çıkmaması lazım. Peki o kadar çıkmaya çok yapmıl oluyor mu ? Yoksa az yapıyor da ona rağmen mi çıkıyor ?Primada da oldu bi kaç kere sabahları bebeğin kusma şiddetleniyor yediğim bişeymi yapıyor bilemedim süt içiyorum yumurta peynir dere otu reçel hemen arkasına rezene kimyon içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?